Kürdistan'ın sahibi Allah'tır...


Bu makale 2017-10-20 22:17:07 eklenmiş ve 739 kez görüntülenmiştir.
Kurdistan Yazarlar

Kürdistan'ın sahibi Allah'tır... 

Ahmed Bilal Yavuz

 

Müslüman Kürd Milleti Uhud günlerini yaşıyor. Ashab-ı Kiram gibi hayırlı bir zümre bile içlerinden bazılarının ganimet için okçular tepesini terketmesiyle kazanamak üzere olduÄŸu savaÅŸta geri çekilmek zorunda kalmıştır. Sabret ey Kürd, sabretmek yarısıdır hedefe onurlu varışın. Hayat bugünden ibaret deÄŸildir. Rabbin belki de seni imtihan ediyor… Uhud günlerinden sonrasını hatırla. Hendek gazvesini ve sonraki hızlı ihtiÅŸamı...

 

 

Kürdistan yönetimi bu ihanetin gelebileceÄŸini önceden hesaplamalıydı. Hatası budur. Tanklarını tam savaÅŸ zamanında savunma hattından çeken vatan hainlerinin alçaklığıysa telafi edilemez. Hayır, Pavel sadece petrol kuyusuna satmadı babasının davasını!

 

 

Ne çok Barzani düÅŸmanı var deÄŸil mi? Çünkü Barzani kalesi düÅŸerse Ä°ran Ä°mparatorluÄŸu bünyesinde -küçük ama benim kürd bölgem, benim kürd kölelerim- ülküsü vardır bazılarının. Kürd Milleti asla ceddine ihanet etmeyecektir! Barzani ceddine ihanet edip mezheb deÄŸiÅŸtirseydi Kürdistan’ı Ä°ran kurardı ama Kürdistan asla bağımsız olamazdı! Ne yaparsa yapsınlar Kürd Milleti ne ırkî ne mezhebî ne îtikâdî… Asla ve asla asimile edilemeyecektir!

 

 

Åžunu zinhar unutma! Mesud Barzani ve Kosret Resul hattı düÅŸerse OrtadoÄŸuda meydan, tamamen piyon ruhlu alçak zirvelere kalacaktır! Bağımsızlık davası kriptolar tarafından eritilecek ve azmin ateÅŸi söndürülecektir. Kürd halkı asimile edilme sürecine girecektir. Sunnî Kürd Milleti bugün Kâbe için de mücâdele veriyordur aslında! Çünkü terörist Ä°ran rejimi gözünü Mescid-i Haram’a ve Mescid-i Nebevîye dikmiÅŸ durumda. Bütün bunları iyi bilmesine raÄŸmen bazı sözde sunnî devletçikler ehl-i sünnet Kürd seddini sırtından hançerledi.

 

Acem oyununa karşı Barzani orduyu geri çekmese Kerkük yıllarca elimizde kalabilirdi. Ama vatan hainlerinin çıkardığı iç savaÅŸla beraber büyük bir soykırım riski yaÅŸanabilirdi. Masum halklar tehlikeye atılmadı ve sırf onların hayatı için çekilmeye razı oldu. Çünkü Kürdistan bir aÅŸiretin devleti deÄŸildir! Elbette büyük devletler gibi zaman zaman böyle kıvrak hamleler yapacaktır! Gavura güven olmaz. Yine görüldü. BaÅŸur yeterince büyüyene kadar sabretmeli. Seni kullamak isteyen batıyı ancak bağımsızlığını tanıması sürecinde kullanabilirsin. Ä°ki israil bayrağının sallanması büyük hataydı. ABD-Rusya-AB- Ä°srail köpeÄŸi olmuÅŸ devletçiklerin eline büyük koz geçti. Gereken dersler çıkarılacaktır.

 

Artık Kürdistan çok daha tecrübeli. Karda yürü, izini belli etme. Cesaret ve mertlik yetmiyor. SavaÅŸta hile varsa, kendini müdafa zamanında canları yakmayacak ÅŸekilde sen de uygulamalısın, bu böyledir. Öncelikli hedef Kosret Resul’ün YNK baÅŸkanlığının iyice saÄŸlamlaÅŸtırılmasıdır.

 

Arabistan sonraki hedefin kendisi olduÄŸunu biliyor. Kürdistan üslerine bir an önce jetlerini indirmelidir. Katil Åžia rejimlerine karşı sözde deÄŸil özde bir ittifak kurmalıdır IKBY ile! Sunnî Kürd ve Sunnî Arab birlikteliÄŸi ancak set olabilir bu vahÅŸete. Kerkük için önce Musul alınmalı! Sunnî Musul kalesi isyan bayrağını çekmeli zulme! Ä°çerden bir kaynama saÄŸlanmalı! Musul’u kaybetmekten korkarsa ancak çekilir haysiyetsiz Irak rejimi! Katil Ä°ran devletinin Irak Bölgesel Yönetiminde bir köy olmayacağız! Bağımsız Kürdistan kurulacak! Er ya da geç! Åžunu anladık! Terörist Ä°ran Devleti yıkılınca BaÄŸdat ÅŸehrimiz de bizde olmalı!

 

Vallahi bugünler unutulmayacak ey ÅŸii arapçılar ey ÅŸii türkmenciler ey ÅŸii farsçılar! Katliamlar kayıt altında. Sunnî Kürd zülfikârı gittikçe bileniyor. Terörist Ä°ran rejimi yıkılmadan, Irak’ın en az yarısını almadan bize rahat yok! Zulmetmeden, zalimin zulmüne karşı özsavunma mücadelesiyle sabrederek; ota ve uzun vâdede. Her Kürd aile nasipse en az on evlat yetiÅŸtirmeli. Çeyrek asra kadar nüfusu iki katına çıkarmak için elimizden geleni yapmalı. Kürd Edebiyatı ve Kürd Sineması alanlarında çığır açmalıyız dünyada. Bunu baÅŸarabilirsek henüz devletleÅŸmemiÅŸ Kürd Milleti, yeryüzünün yüzlerce devletinden daha fazla sesini duyurur, kültürünü tanıtabilir. Kürd patronları Avrupa denkleminde büyük bir lobi faaliyetleri baÅŸlatmalı.

 

Unutmayın kardeÅŸlerim! Karanlığın en koyu zamanı sabaha en yakın andır! Kenetlenmeli ve sabretmeliyiz! Gavur devletlerle bir olup yalnız Kürdistan’ı bastırmaya çalışan inkarcı münafık devletler er ya da geç yenilecektir…

Zer News

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ArÅŸiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAÄžLANTILARIMIZ
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA