Saadet Partisi İl Başkanı Çalık Açıklaması

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI ÇALIK AÇIKLAMASI - 'Milletimizin özgürlüğü için canlarının seve seve ortaya koyan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır'.
Bu haber 2013-09-19 19:59:02 eklenmiş ve 431 kez görüntülenmiştir.

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, "Milletimizin özgürlüğü için canlarının seve seve ortaya koyan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır" dedi.

Çalık, yönetim kurulu üyeleriyle 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Gaziler ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ile bir süre görüşen Çalık, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Türkiye'nin bağımsızlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğin korunması uğruna üstün fedakarlıklar göstererek, canı, kanı pahasına ölümüne göğsünü siper eden gazilerin kahramanlıklarının hafızalardan silinmeyeceğini vurgulayan Çalık, "Milletimizin özgürlüğü için canlarının seve seve ortaya koyan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır. Gelecek nesillere batı medeniyetini değil, şehidi şehit yapan, gaziyi gazi yapan mananın anlatılması gerekiyor" diye konuştu. - Erzurum

ETİKETLER : Saadet Partisi İl Başkanı Çalık Açıklaması
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA