Kars Özel Sultan Alparslan Koleji'nden İngilizce Kampı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, öğrencilerin dil kazanımlarını geliştirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak üzere İngilizce kampı düzenliyor.
Bu haber 24 Haziran 2013, Pazartesi 23:55:20 eklenmiş ve 804 kez görüntülenmiştir.

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, öğrencilerin dil kazanımlarını geliştirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak üzere İngilizce kampı düzenliyor. Kampın sürpriz konukları ise il vali yardımcısı ve milli eğitim müdürü oldu.

Vali Yardımcısı Karahan Daştan ve Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, şehirde bir ilkin yaşandığı dil kursunun sınıflarını gezerek Amerikalı öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilerle beraber derslere katılan Vali Yardımcısı Daştan, "Çok şanslısınız, bizim dönemimizde bu imkanlar yoktu." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış ise ABD'den gelen öğretmenlere, "Kars'a hoş geldiniz. Eğitim için buralara geldiğinizden dolayı sizlere teşekkür ederim." dedi. Okul Müdürü Fatih Akaslan da kampın 5 Temmuz'a kadar devam edeceğini, ders ortamları dışında öğrencilere çeşitli aktiviteler yaptırılarak, dil öğreniminin sağlanacağını kaydetti.

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA