Fatih Terim ile ne konuştular?

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
Bu haber 04 Ocak 2012, Çarşamba 00:49:51 eklenmiş ve 856 kez görüntülenmiştir.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 4-1 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Arif Erdem, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Maçın kaderini belirleyen pozisyon olarak Pierre Webo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonu gösteren Erdem, "Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Ligin lideri ve en iyi oynayan takımı ile deplasmanda oynadık. Erken bir gol yedik ama hemen akabinde golü bulmayı başardık. Maçı özetlemek gerekirse Webo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon maçın kaderini belirledi. Hep söylediğim gibi küçük detaylardan goller yiyoruz. Üzerimize iyi pas yaparak gelen bir Galatasaray vardı ama 10 kişiyle de olsak daha iyi savunmalıydık" diye konuştu.

Maçın son bölümünde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanına geldiği hatırlatılan Erdem, "Fatih hoca sonuçta teknik direktörlüğümü yapmış, beraberce çok başarılı dönemler geçirdiğimiz biri. Abim gibi, babam gibi biri. Aramızda bu tarz diyaloglar hep yaşanabilen şeyler. Fatih hoca sağolsun maçın sonunda yanıma geldi. Webo'nun atıldığı pozisyonu konuştuk ve daha sonra kendisini tebrik ettim" diyerek konuşmasını tamamladı. 

Kaynak: sporx.com


Haber Kaynağı :
ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
DKM MEDYA GROUP-2
BAĞLANTILARIMIZ