İSTANBUL MUAYTHAI YARDIMCI ANTRENORLUK VE ANTRENORLUK KURSLARI SONA ERDİ.

Muaytahi İstanbul İl Temsilcisi Sn. Halis AVŞAR
Bu haber 09 Haziran 2013, Pazar 13:19:58 eklenmiş ve 1153 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL MUAYTHAI YARDIMCI ANTRENORLUK VE ANTRENORLUK KURSLARI SONA ERDİ.

 

Muaythai Federasyonu faaliyet programında olan 11. Khan 1. Kademe Yrd. Antrenor ve 12. Khan 2. Kademe Antrenorluk Kursları İstanbul Muaythai İl Temsilcisi Halis AVŞAR organizasyonluğunda Muaythai İstanbul İl Temsilciliği Tarafından  18 Mayıs- 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından gelen 97 kişilik bir katılımla Küçükçekmece Osman Solakoğlu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Muaytahi İstanbul İl Temsilcisi Sn. Halis AVŞAR kursun açılışında yaptığı “İl Temsilcisi olarak düzenlediğimiz kursumuza hoş geldiniz. Bu gune kadar musabık olarak görev aldığınız Muaythai camiasında bugunden itibaren Federasyonumuzun yeni antrenor adayları oluyorsunuz. Muaythai sizlerinde bildiği gibi bir savaş ve savunma sanatıdır.Muaythai Sporu Evrenseldir Kültürün Bir Parçasıdır Dünyada Dini, Diki,ırkı, Farklı Kesişlerde İnsanları Birleştiren BirEtkinliktir. Buradan alacağınız bilgilerle iyi öğrenciler yetiştireceğinize inanıyorum. Belkide önümüzdeki günlerde sizleri milli takım başında yada öğrencilerinizi milli takım kadrosunda göreceğiz. Hepinize hayırlı olsun “dedi

Muaythai Antrenorluk Kursunda 18-24 Mayıs tarihleri arasında  Aydın Üniversitesi’nin değerli Hocalarının katılımıyla  teori dersleri verildi. 11. Khan 1. Kademe Yrd. Antrenorluk Kursu 25 Mayıs-28 Mayıs 12. Khan 2. Kademe Antrenorluk Kursları da 25 Mayıs-31Mayıs tarihleri arasında Milli Takım Teknik Direktörü ve Milli Takımımızın değerli antrenorleri tarafından verilen uygulama dersleri ile sona erdi.kurs Başlangıncıda Muaythai Federasyonu İcra Kurulu Başkan Vekili Sn: Hasan YILDIZ Tüm Katılımcılara Başarılar Diledi. 

Kurs süresince Muaythai Federasyonu Başkanı Sn. Halil Durna , Muaythai As Başkanı Sn. Okşar Taştan,Muaythai Marmara Bölge Sorumlusu Cevdet SABIR, Muaythai Eski İstanbul İl Temsilcisi Hayrullah CAMADAN ,Öncü Fight Club Programı yapım ve sunucusu Sn. Nusret ÖNCÜ ve Kursiyerleri ziyaret etti.

31 Mayıs 2013 te yapılan kapanış konuşmasından İstanbul Yonetimine getirildiğinden beri bir çok başarılı organizasyonu düzenlediklerini belirten Sn. Halis AVŞAR İstanbul Yalnız Çalışıyor sloganı ile yola çıktıklarını ve yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır dedi.

 

Halis AVŞAR

Türkiye Muaythai Federasyonu Milli Takım Antrenörü &

 

İstanbul İl Temsilcisi

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA