Galliani'den Pato açıklaması! Bu haber Paris'e...

İtalya Ligi Serie A ekiplerinden Milan'in ikinci başkanı Adriano Galliani, son günlerde adı Paris Saint Germain ile anılan Brezilyalı oyuncuları Pato ile ilgili açıklamada bulundu.
Bu haber 30 Aralık 2011, Cuma 00:43:53 eklenmiş ve 1082 kez görüntülenmiştir.

İtalya Serie A ekiplerin AC Milan forması giyen ve adı son dönemde sık sık Paris Saint-Germain ile anılan Pato ile ilgili, Milan ikinci başkanı Adriano Galliani'de Fransızları üzecek bir açıklama geldi.

AC Milan resmi televizyon kanalına konuşan Galliani: "Leonardo ya da Pato ile bir konuşmam olmadı. PSG ile de herhangi bir anlaşma yapmadık. derken, "Pato kesinlikle Milan'ın oyuncusudur ve şu anda tek gerçek budur. PSG ve AC Milan arasında Pato için bir anlaşma yok." ifadelerini kullandı.

Galliani ayrıca uzun süredir kadrolarına katmak istedikleri Manchester City'nin Arjantinli golcüsü Carlos Tevez hakkında ise: "Geçtiğimiz yıllarda bazı isimleri transfer ettik; Beckham gibi Cassano gibi. Bu sene de birisi gelecektir ancak hangi isim olacağını bilemeyiz" diyerek net konuşmaktan kaçındı.

PSG'DEKİ MİLAN 'SEVGİSİ'

Fransız ekibi PSG, teknik direktörlüğe eski Milan hocası Carlo Ancellotti'yi getirmek üzere ve kadrosunu da yine eski Milan'lı Kaka ile güçlendirmek istiyor. Takımın sportif direktörlüğünü de bir dönemin Milan'lı yıldızı Leonardo yaparken, Paris ekibinin büyük olasılıkla anlaştığı iddia edilen Beckham'ın da yine kariyerinde Milan serüveni yaşamış olması dikkat çekiyor.

Kaynak: sporx.com


Haber Kaynağı :
ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
DKM MEDYA GROUP-2
BAĞLANTILARIMIZ