İŞTE GERÇEK BİR TÜRK-KÜRT -22 YILDA 22 PARTİ DEĞİŞTİRDİ..

Hangi parti öndeyse, ivme hangisinden yana ağır basıyorsa İskender amcam o tarafta yer almış, 22 yılda 25 parti değiştirmiş..
Bu haber 2024-02-04 20:24:14 eklenmiş ve 265 kez görüntülenmiştir.

İŞTE GERÇEK BİR TÜRK-KÜRT -22 YILDA 22 PARTİ DEĞİŞTİRDİ..

 

Van'da Ertuş aşireti lideri İskender Ertuş'un TC siyasi partilerinin aynen TC rejimi gibi İktidarı –Muhalefeti ile vatandaşı kullandığını en iyi çözen siyasi dehalardan biri. Hangi parti öndeyse, ivme hangisinden yana ağır basıyorsa İskender amcam o tarafta yer almış. Rejimle, siyasi partileriyle, didişme, çatışma yerine karşılıklı çıkar-yarar, kısacası Amerikancı bir politika izlemiş.

 

Kutsal TC, kutsal parti, kutsal adam yemlerini yemeyen Ertuş, havanın durumuna göre hangi parti öndeyse ona geçti. Gelene ağam, gidene paşam dedi.  Van’da seçimin kaderini belirleyen aşiret lideri, törenle ak parti, hdp ve chpye geçmiş.

 

2024 seçimleri büyük metropoller başta olmak üzere ülke genelinde  ibre Ak Partiyi gösterdiğinden aşiret liderimiz yeniden ak partiye geçti..

 

Tabi bu siyasi dehaya bir rejimi bu kadar güzel çözen bir lidere diyecek tek kelime kalıyor “Her Biji Ape İskender”  sistemi yıkamıyor değiştiremiyorsan .. Çatışma yerine nimetlerinden faydalanma, karşılıklıçıkar ilişkileri yoluna gitme..

 

İskender Ertuşun nasıl Büyük İskender gibi büyük bir deha olduğunun canlı örneği bizim Doğu Medya genel yayın yönetmeni Y.Yasin Sit. 90 lardan beri sistemle çatışıyor. TC sistemi yeni-yeni çadırdayıp yıkılmaya yüz tutarken.. Bizim karhamanda tc vatandaşlarının ezici çoğunluğu gibi aç-birçi-pexas ve belangaz kaldı.. Eğer bir aşiret lideri olsaydı aşiretin çoğunluğu kesin açlıktan telef olurdu.

 

Basından:

Van'da Ertuş aşireti lideri İskender Ertuş'un son 22 yılda değiştirdiği partilerle dikkat çekti. İlk olarak 2002 yılında AK Parti'ye katılan Ertuş, 2015'te HDP'ye 2016'da yeniden AK Parti'ye, 2022'de ise CHP'ye katıldı. Ertuş son olarak ise geçtiğimiz günlerde bir kez daha AK Parti'ye geçti. Öte yandan Ertuş'a parti rozetlerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş takmıştı.

 

Van'da Ertuş aşiretini lideri İskender Ertuş, CHP'den Ak Parti'ye katıldı. Ertuş'un son hamlesi, akıllara önceki yıllarda yaptığı siyasi transferleri getirdi. Ertuş, ilk olarak 2002'de Ak Parti'ye katılmıştı. Ardından sırasıyla 2015'te HDP'ye, 2016'da yeniden Ak Parti'ye 2022'de ise CHP'ye katılan Ertuş, geçtiğimiz günlerdeki kararıyla bir kez daha Ak Parti'ye geçti.

ETİKETLER : Hangi parti öndeyse ivme hangisinden yana ağır basıyorsa İskender amcam o tarafta yer almış 22 yılda 25 parti değiştirmiş..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA