BAKIRHAN ARDAHANDAN SESLENDİ..

BAKIRHAN ARDAHANDAN SESLENDİ, BU REJİM DEĞİŞMELİ, BU MUHALEFET BİRLEŞMELİDİR..
Bu haber 2023-11-23 16:45:49 eklenmiş ve 445 kez görüntülenmiştir.

BAKIRHAN ARDAHANDAN SESLENDİ, BU REJİM DEĞİŞMELİ, BU MUHALEFET BİRLEŞMELİDİR..

 

Halk buluşması kapsamında Ardahan’a giden Hedep Eş Genel Başkanı Bakırhan halkın yoğun ilgisiyle karşılandı..

 

Bakırhan, TC rejimi değişmeli, muhalefeti birleşmelidir dedi.. Bu sistem, bu rejim bir sömürge, en az halkı da yüzyıl geriden takip eden bir rejim. Bu rejim diktatöryel yasa ve kanunları ile vatandaşın beynini kitlediği gibi, geri yoz muhalefet sistemide ırk-dil-din-mezhep üstü birleşmeyi beceremediğinden, rejim onlarında beyinlerini kitlediğinden.. TC kuruluşundan günümüze yüzyıldır aynı tas aynı hamam devam ediyor,yasaları, anayasası, siyasi partiler yasası.. değişmelidir  dedi..

 

Halkın 100-200 Yüzyıl gerisinden gelen bu sistem  yasa anayasaları ile topluma halka dar geliyor. Dünyanın medeniyet nüfusu Anadolu Mezopotamyalıları temsil edecek yeti ve yeteneği olmadığı bu halkları tarihten silmek için kurulmuş bir proje rejim. Hala değiştirilemez yasaları-maddeleri ile, kutsal devlet ve kurtarıcı modları ile.. 20 yüzyılın diktatöryel  anayasası ile belli zümrelerin hizmetinde olan bu rejmin değiştirilmesi, dönüştürlmesi  gerekmektedir dedi..

 

Ardahanlılar  tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı  Kars’lı hemşehrimiz  Tuncer Bakırhan, HEDEP Kars Milletvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, HEDEP  Iğdır vekili Yılmaz Hun, HEDEP Van milletvekili Gülderen Varlı, HEDEP Kars , Ardahan, Iğdır İl ve ilçe Eş başkanları, partililer Ardahan’da partisince düzenlenen "Halk Buluşması" toplantısına katıldı.

 

Ardahan’da Konuşan Bakırhan’dan Muhalefete ‘İşbirliği’ Çağrısı

 

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ardahan'dan muhalefete işbirliği çağrısı yaparak; ‘Bu ülkenin barışa ve Kürt karşıtı ittifakın dağılmasına ihtiyacı var’ dedi. 

 

HEDEP Eş Genel Başkanı Bakırhan, Ardahan'da "Hemşehrileriyle Buluştu

 

Sabah saatlerinde Kars’tan yola çıkan Bakırhan, Hasköy’de kalabalık bir konvoy tarafından karşılandı. Bakırhan, buradaki karşılamanın ardından kent merkezinde yer alan Dursun Akçam Kültür Merkezi’nde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.

 

HEDEP Eş Genel Başkanı Bakırhan, Ardahan’da

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ardahan’da partisince düzenlenen "Halk Buluşması"na katıldı.

 

Dursun Akçam Kültürevinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Bölge genelinde genel seçimde çıkan sonuçtan memnun kalmadıklarını belirten Tuncer Bakırhan; "Muhalefet, ilkelere dayalı bir ittifak yapamıyor, inandırıcı olamıyor, karşılıksız destek veriyor.

 

'Türkiye değişecek yeni yüzyıla demokratik bir şekilde girecek' diyor. Kürt halkı karşılıksız iki turda da oyunu verdi ama başka bir şey oluyor. Biz demokrasi beklerken, karşımıza Ümit Özdağ çıkıyor, onun anlayışıyla yol yürünebileceği hesaplanıyor. Bir ittifak yapmamak için hiçbir sebep yok. Genel merkezimiz adına arkadaşlara söz veriyoruz, bizden kaynaklı herhangi bir sorunun olmayacağını belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : BAKIRHAN ARDAHANDAN SESLENDİ BU REJİM DEĞİŞMELİ BU MUHALEFET BİRLEŞMELİDİR..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA