DÜNYAYI YAKIYORLAR..

Küresel vahşi kapital bir taraftan klasik savaş yöntemleriyle, diğer yandan son bilim-tekonolji araçlarıyla dünyamızı yok ediyor..
Bu haber 2023-08-26 07:34:54 eklenmiş ve 824 kez görüntülenmiştir.

DÜNYAYI YAKIYORLAR..

 

Küresel vahşi kapital bir taraftan klasik savaş yöntemleriyle, diğer yandan son bilim-tekonolji araçlarıyla dünyamızı yok ediyor..

 

Klasik Savaş yöntemleri ile nasıl yok ediliyoruz..

 

Ukraynalı Askerler, Sivilleri Soyduktan Sonra Katl Ediyoruz..

 

Ortadoğu ve dünyanın birçok kıtasında halklar arasına suni sahte sınırlar, faşist ırk devletleri, dinli-dinsiz terör lejyonları.. ile yok edilirken..  Hava su-yiyecek-içecek gıda-genom, bilim-tekonolji silaha evrilirken.. Rus Coğrafyasında İse.. Ruslara teslim olan Ukraynalı askerler sivilleri soyduktan sonra katlettiklerini itiraf ediyorlar..Yaptıklarından pişmanlık duyan, Rus askerlerine teslim olan Ukraynalı askerlerin itirafları kan dondorucu cinsten..

 

Gasp-taciz-tecavüz herşey serbest tek şartla, yaşlı-çocuk fark etmez tanık bırakmayacaksın..

 

Siyonist soytarılar Osmanlıyı yıkarken öncelikle nasıl Rum ve Ermenileri kırıp mallarına mülklerine konduysular.. TC yi kurduktan sonrada Kürtlere ve Türklere, Anadolu-Mezopotamya halklarına dadanıp soykırım gaspa girişip, TC rejmini siyonist yahudi ailelerin çiftliğine dönüştürdüyseler..

 

Şimidi aynı operasyonu nazi-nato terör örgütünün kullanımlık piçi  komedyen zelenskyle Rus coğrafyasında yapıyorlar.. Nazi-Nato terör örgütünün çakma hitleri ki gerçek hitlerle de aynı senaryoyu uygulamaya koyup, terörist israili kurmak için yahudi halkını ve diğer halkları holoskosta uğratmışlardı. Şimdide komedyen zelenskyi kullanıyorlar. Komedyen Zeleskyin askerleri Ukrayna yada Rusya şehirlerinde girdikleri evlerde köylerde gasp-tecavüz ve hırsızlıkların ardından sivilleri yaşlı-çocouk farketmeksizin toptan imha ve temizlik yapıyorlar..

 

Ruslara gönüllü teslim olan askerlerle, esir düşen askerlerin itirafları komedyen çakma hitler zelosky katilinin halka nasıl soykırım dayattığını net ortaya koyuyor. 

 

Ukraynalı esir asker, görev yaptığı Nikolayev bölgesi sakinlerini soyduktan sonra onları katlettiklerini, benzer katl etmelerin heryerde yapıldığını itiraf etti.

 

Rus güçlerine gönüllü teslim olan askerlerle birlikte onların içinden askerlrde var. Bunlardan esir düşen Ukraynalı asker Aleksandr Şostak gazetecilere verdiği demeçte, Ukraynalı askerlerin girdikleri her köyde sivilleri katl ettiklerini, en son Nikolayev bölgesindeki Limaniy köyüne de girerek evleri soyduklarını  sivilleri ise katlettiklerini söyledi.

 

Şostak, denileni yapmasak başımızdaki nazi-nato terör örgütünün piçleri olan komutanlar hiç acımadan askerleri öldürmektedirler..

 

Şostakın anlatıkları aynen tc rejmi kurulurken ağrı, dersim, zilan koçgiride Kurd bebek kadın ve yaşlıları katletmede kullanılan yöntemin aynısı. Burada da türk kimliğine bürünen siyonist yahudiler askerlerin arkasına silah dayayarak 1-10 yaşından hamile kadına yüzbinlerce kurdu soykırıma uğratmışlardı.. Hala da bu siyonist soykırmcılara karşı tek bir soykırım davası açılmamış bulunmaktadır..

 

Ve günümüzdeki tc rejmi bu siyonistlein çiftliğine dönüşmüş. 100 yıldır türklere ve kürtlere diledikleri her operasyonu yapmaktadırlar.. Cumhurbaşkanından bilim adamına katl ettikleri hiçbir vatandaşın katili bile bulunmamakta.. Gasp-soykırım halen değişik şekillerde sürmektedir. TC siyaseti ise bu derin işgali soykırımı halktan gizlemek için bunalara üst düzeyde uşaklık yapmaktadır..

 

Şostak, “Değerli bir şeyler bulabiliriz diye  evlere  giriyoruz. Orada insanlar varsa tanık bırakmama adına kesin imhha emri aldık. Komutanımızın emrine göre bir şey yaptığımız zaman tanık bırakmamamız gerekiyordu. Değerli eşyaları aldığımızda geride kalan sivilleri, insanları onları öldürüyorduk” dedi.

 

İşledikleri suçların bununla sınırlı olmadığını, arkadaşlarıyla birlikte soygunlar sırasında çok sayıda sivili öldürdüklerini belirten Şostak, “Bir eve girdik, komşular bizi fark etti, evlerine gittik ve bizi yüzümüzden ve aracımızdan tanımasınlar diye evin içinde bulunan herkesi makineli tüfekle tarayarak ayrılıyorduk” diye konuştu.

 

ŞİMDİDE TÜM DÜNYAYI YAKIYORLAR..

 

Amerika, Afrika, Avrupa Asya  kıtalar bazında dünya halklarının uyanması, Afrika'da nazi nato terör örgütü abd-ingiliz-fransız-terörist israil devletlerinin kovulma sürecinin başlaması ile birlikte bu siyonist sergerdeler, nazi-natö örgütü uyduları da kullanarak dünya geneli iklim oynama yangın çıkarma, dünyayı yakma kısacası insan soyunu sıfırlama için hertür operasyonu başlattılar. 

 

Bu operasyonların bir sonucu olarak şu anda Amerikada iktidarı kaybetmemek için Donald Trump'ı hukuk oyunları ile çembere alırlarken..

 

İnsanlığın gelişimi yönünde hertür adımı atan Space X firmasını Elon Musk'ıda hedefe koymuş bulunmaktadırlar..

 

Dünyayı ateşe veren bu sergerdeler suçlarını örtbas etmek için Dünyayı Star Link uyduları yakıyor diye Elon Musk'ı hedefe koymaya çalışıyorlar..

 

Ama insanlık bunları yemiyor. Trump Amerikayı alacak, afrikalılar, Asyalılar bunları kovacak ve hepsi hesaba çekilecek. İşte bu hesaba çekilmeyi engellemek için covid 19 la insan soyuna saldırıya geçen küresel katiller şimdide tüm gezegenimizi ateşe vermeye başladılar..

 

İnsanlık biran önce bu siyonist sergerdeleri dururmazsa bunlar insan soyunu sıfırlayana kadar asla durmaycak..

 

Bundan dolayı her ülke ve kıtada halkların bunları deşifre etmesi ve ablukaya alması insan soyu önünde duran en büyük sınav..Biran önce bunların kıtalardan halklardan gasp-soykırımla edindikleri tüm servetleri ellerinden alınmalı, tüm firma ve mallarına el konulmalı ve damgalanmalıdırlar..

 

 

 

ETİKETLER : Ukraynalı askerler sivilleri soyduktan sonra katlettiklerini itiraf ediyorlar.. Küresel vahşi kapital bir taraftan klasik savaş yöntemleriyle diğer yandan son bilim-tekonolji araçlarıyla dünyamızı yok ediyor..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA