ECOWAS PATRONDAN SALDIRI EMRİNİ BEKLİYORUZ..

Sömürgecileri def eden Afrikalılara karşı oluşturulan ECOWAS patronlarımızdan saldırı emrini bekliyoruz..
Bu haber 2023-08-19 07:06:24 eklenmiş ve 807 kez görüntülenmiştir.

ECOWAS PATRONDAN SALDIRI EMRİNİ BEKLİYORUZ..

 

Afrikalılar, Afrikayı yüzyıllardır sömüren sömürgecileri def ederken,  Afrikalılara karşı oluşturulan ECOWAS örgütü ise patronlarımızdan saldırı emrini bekliyoruz diye açıklma yaptılar.

 

Nazi-natö terör örgütünün kurdurduğu Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu ECOWAS ise “patron saldırın derse hazırda bekliyoruz, anında saldıracağız” açıklmasını yaptılar..

 

Mossad-Cia, Fransız-İngiliz beslemesi, (ECOWAS) Siyasi İşler, Barış ve Güvenlikten Sorumlu Komiseri Abdel-Fatau Musah adlı paralı asker patrondan saldırı emrini bekliyoruz derken..

 

Sömürgecilerin Afrikada oluşturduğu ECOWAS patronlarımızdan saldırı emrini bekliyoruz açıklmasını yaptılar. ECOWAS’un patronları ise  nazi-nato terör örgütü ile bu örgütün patronu küresel siyonist soytarı soykırımcı firmalar.

 

ABD, Fransa-terörist israil vb. kurdurdukları Afrika Ekonomik topluluğu ECOWAS ekonomik topluluk olmaktan ziyade siyonist soykırımcıların dolar –euro verdikleri genel kurmay baskanları diye yutturulan nazi-natonun paralı askerlerinden oluşmaktadırlar..

 

Bu genel kurmay başkanları bir araya gelerek patrondan emir gelir gelmez Afrika kıtasına dayatılan öğretilmiş çaresizliği kladırmaya çalışan, fransa gibi sömürgeci-soykırımcı ağa babalarımıza gider yapan herkesi Afrikada sömürgeciliğe baş kladıran her devleti ve patronlarımızın dayattığı köleliği kladırmaya çalışan herkesi tarihten sileriz diye açıklama yaptılar..

 

AFRİKAN NEGROS TÜM UŞAK ve KÖLELERİN KELLESİNİ ALCAĞIZ..

Bu paralı asker katillerin açıklamlarına karşı Afrikalı STK’lar (Afrikan Negros) Afrika kıtası sivil toplum örgütleri insiyatifi ise yaptığı açıklmada “Kıtamızda sömürgeciler, soykırımcılar ve tüm ecowas gibi tüm uşakları ile bunlara uşaklık yapan tüm rejimler yıkılana kadar mücadelemiz büyüyerek sürecek.

 

Bundan sonra Afrika kıtasında sömürgeci hiçbir devlet, bu devletlerin asıl patronları küresel siyonist-satanist piçler ile küresel soykırımcı gıda-genom-silah-ilaç-bilişim.. firmaları, hiçbir firma barınmaycaktır”.

 

Giderek Afrika kıtasında hızla büyüyen Afrikan Negros “ Günümüzde nato-nazi terör örgütü biçiminde ortaya çıkan bu katil sürülerinden ağa babalrından yüzyıllardır kıtamıza verdikleri zararın hesabını soracak, gerek Afrika ve gerekse Ortadoğuda gerekse ABD –Avrupada terörist israil gibi kurdurdukları tüm faşist ulus devletleri de yerlebir edeceğiz, yüzyıllardır bize verilen zarar ziyanı siyonist-satanist soykırımcılardan hesabını bütün dünya halkları ile birlikte soracağız, insan soyu bu soysuzların, buşeytana tapanlrın düşerebileceği basit yaratıklar değillerdir” diye açıklama yaptılar..

 

AFRİKADA NELER OLUYOR..

 

TIKLAYINIZ..

 

Avdo Avalon-Kudüs-Jaruselam-Doğu Kültür Medya

ETİKETLER : Sömürgecileri def eden Afrikalılara karşı oluşturulan ECOWAS patronlarımızdan saldırı emrini bekliyoruz..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA