GALATASARAY, BEŞİKTAŞ SPOR KÜLÜBU VATAN HAİNLERİNİN ELİNE GEÇTİ..

Galatasaray, Beşiktaş kulübü ile ilgili yaptığı açıklamada bu klup vatan hainlerinin yaptığını yapıyor, bu vatan hainlerinden hesabının soracağız dediler..
Bu haber 2023-08-17 05:40:11 eklenmiş ve 717 kez görüntülenmiştir.

Galatasaray Spor Külübünün yaptığı açıklamaya göre Beşiktaş spor kulübü Vatan hainlerinin eline geçti..

 

Galatasaray, Beşiktaş kulübü ile ilgili yaptığı açıklamada bu klup vatan hainlerinin yaptığını yapıyor, bu vatan hainlerinden hesabının soracağız dediler..

 

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'nın transferini resmen açıkladı. Milot Rashica'yı transfer eden Beşiktaş'ın duyuru videosunda Galatasaray stadyumunun görüntüsünü 10. Türkçe Olimpiyatları'nın düzenlendiği zamandan kullanılması fettulahçı terör örgütünün video goruntülerinden alıntı yapılması beşiktaşın yönetimini feto tarafından ele geçirdiğini suphesini ortaya koyarken, Galatasaraylı taraftar, sosyal medyada tepkileri sosyal medyayı salladı. Galatasaray yönetimi ise Beşiktaş spor kulübü için yaptığı açıklamda bunların  "Vatan hainlerinden farkı yoktur, hesabını soracağız" açıklamsını yaptılar..

 

 

Bu duruma sarı kırmızılı taraftarlar, sosyal medyada büyük tepki göstererek Beşiktaşın vatan hainlerinin, fettöcü teröristlerin eline geçtiğini, bunun hesabının sorulacağını, futbolu terör örgütlerinin arkabahçesine çevirmeye çalışan bu vatan hainlerinden hesap sorulacağını belirttiler..

 

Galatasaray'dan Beşiktaş'a sert yanıt: "Vatan hainlerinden farkı yoktur"

 

Galatasaray'ın açıklamasında; "Bir spor kulübünü bu konuların içine sokmaya çalışanların, toplumu bölmek ve birbirine düşman etmek için çaba gösteren vatan hainlerinden hiçbir farkı yoktur." denildi.

 

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş'ın Milot Rashica transferinde yayımladığı videoyla ilgili açıklama yaparak, "Paylaşılan bu videonun altında imzası olan kim varsa, onlardan oynadıkları bu kirli oyunun hesabını soracağız" ifadelerine yer verdi.

 

Galatasaray, Beşiktaş'ın Milot Rashica transferini duyurduğu videoyla ilgili bir açıklama yayımaldı.

 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

 

"Bugün Beşiktaş Kulübü tarafından paylaşılan videoda kullanılan görüntüye istinaden devam eden spekülasyonlar üzerine kulübümüz bu açıklamayı ilk ve son defa yapacaktır. Galatasaray Spor Kulübü, bu vatan için canını vermiş kahramanların beşiği olmuş, onlar tarafından kurulmuş bir spor kulübüdür. Cumhuriyet'in aydınlık yüzü Galatasaray'ı direkt ya da dolaylı şekilde bu ülkeye büyük zararlar vermek için uğraşan, kanlı bir terör örgütüyle yan yana göstermeye çalışan her kimse, öncelikle müfteridir. Bir spor kulübünü bu konuların içine sokmaya çalışanların toplumu bölmek ve birbirine düşman etmek için çaba gösteren vatan hainlerinden hiçbir farkı yoktur. Türk sporunun içine rekabeti değil, hainliği sokmaya çalışan her kim olursa onun karşısında biz duracağız. Paylaşılan bu videonun altında imzası olan kim varsa, onlardan oynadıkları bu kirli oyunun hesabını soracağız."

 

TÜRKÇE OLİMPİYATLARI NEDİR, NEDEN TEPKİ GÖSTERİLİYOR?

 

Türkçe olimpiyatları aynen tc rejiminin kuruluş mantığında olduğu türk-turku-ye kavramları üzerinden ülkemizin siyonist –terörist ingilizler tarafından sömürge yapılması, işgal edilmesi, kurtarıcı edebiyetı put ve totemlerle, anır-ahır kabirlerle dizayn edilmesi;  yüzyıldır Anadolu-Mezopotamya halklarının soykırım koşullarına çekilerek soykırım ve imha koşullarının dayatılmasıdır. Soykırım ve imhada sahte kurtuluş-kurtarıcı edebiyatları ile ileri bir boyuta taşınmasıdır.

 

Fetullahçı terör örgütü de tc rejiminin kuruluş mantığını daha ileri bir boyuta taşıyarak,  türk-türkçe kavramlarını kullanarak cia-mosad-m16 gibi istihbarat örgütlerinin güdümünde türk-türkçe kavramları ile İslam dünyasına dalarak  tüm dünya devletlerine sızıp Amerikalı-İngiliz-Terörist israilli siyonist-teröristlerin her ülkeye sızmalarını ve işgal etmelerini sağlıyorlardı.

 

Uluslararası Türkçe Olimpiyatların ilki 2003 yılında yapılan ve tüm dünyadan öğrenci ve öğretmen alanlarında katılımcıları bulunan yarışmadıydı.

 

Olimpiyatlar çerçevesinde Türkiye'ye getirilen öğrenciler Türkçe şarkı ve şiir okuyor, halk oyunları gösterisi yapıyordu. Bu çerçevede Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yurt dışı okullarında Türkçe eğitim verildiği ve Türkçe'nin öğretildiği katılımcılara gösterilip o ulkerde türkü-ye sömürgesi gibi içten içe işgal edilyordu..

ETİKETLER : Galatasaray Beşiktaş kulübü ile ilgili yaptığı açıklamada bu klüp vatan hainlerinin eline geçmiştir açıklamsını yaparak bu vatan hainlerinden hesabının sorulacağını belirttiler..
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA