KOMEDEYEN BU SEFER MANASTIRLARA SALDIRIYA GEÇTİ..

Siyonist yahudilerin başına geçtiği Ukraynadaki bakanlıklar kiliseler.. Direkt russian halklara hiristiyanlık dinine de saldırıya geçtiler.
Bu haber 2023-08-12 08:07:27 eklenmiş ve 591 kez görüntülenmiştir.

KOMEDEYEN BU SEFER MANASTIRLARA SALDIRIYA GEÇTİ..

 

Siyonist-satanist komedyen Zelensky siyon terörist İsrailden, siyon terörist nazi-nato örgütünden aldığı talimatlarla Kudusteki Mescidi Aksa gibi Ukraynadaki Kiev Peçersk Manastırı’nı  ablukaya aldırdı.

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/a986392d67.jpg

Siyonist terörist yahudiler nasıl işgal ettikleri kudüste müslümanların ibadetlerini yapmalarını engellerken, nasıl müslümanlrın canına, malına, hayatlarına çökerken.. Aynı yöntemlerle Ukrayna halkına saldıran komedyen siyonist zelnesky de ukraynada hiristiyanlığı silmek Rus, Russian, Turki halkları yok ederek Ukraynayı siyonist yahudilerin çiftliğine çevirmeye çalışmaktadır.. Ukrayna halkı bu sıfırlama ve yok edilmeyi acil kavrayıp bu komedyeni gizli-açık siyonist yahudileri deşifre edip mınına koymasalar bunlar tüm Ukraynalılar yok olana kadar durmayacaklar..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/ca0b3689e4.jpg

Ukrayna halkı ülkelerini derinden işgal eden siyonist zelensky ve avanesini, siyonist terörist yahudileri çözmese soykırımla dünyadan silinme kaderleri olacak..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/c0ef7bf525.jpg

Siyonist yahudilerin başına geçtiği Ukraynadaki bakanlıklar kiliseler.. Direkt russian halklara hiristiyanlık dinine de saldırıya geçtiler.   Ukrayna Kültür Bakanlığı’nın 10 Ağustos’tan itibaren polisin desteği ile Kiev Peçersk Manastırı’nın içinde hacıların kaldığı misafirhaneler dahil basıp mühürlerken, bu eylemler sonucu hacıların misafirhaneler içinde mahsur kaldığı, binaların polis tarafından kuşatıldığı ve içeriye kimsenin girilmesine izin verilmediği belirtildi.

 

Bir başka ifade ile siyonist terörist komedyen zelensky Kiev Peçersk Manastırı’nı Kudüsteki Mescidi Aksa gibi ablukaya alma, siyonist yahudilerin zıralayıp sızladığı bir ağlama duvarına çevirmeye çalışırken; bir an öncede Ukraynalıları nasıl tarihten silebiliriz konusunda nazi-nato terör örgütünün emirlerini uygulamktadır..

 

Özetle siyonist yahudiler nazi-nato terör örgütü ile birlikte Kiev’i Kudüse çevirdiler. Nasıl hitler siyonist yahudisi normal yahudileri almanyada holoskostla yok ederken aynı operasyonu şimdi komedyen hitler zelenskyle Hiristiyanlığı ve Rusları tarihten silmek için devreye koymuş bulunmaktadırlar..

ETİKETLER : Siyonist yahudilerin başına geçtiği Ukraynadaki bakanlıklar kiliseler.. Direkt russian halklara hiristiyanlık dinine de saldırıya geçtiler.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA