ARDAHAN FESTİVALLERİNDE BU YIL BOL-BOL CİRTİK ATTIK..

ARDAHAN FESTİVALLERİNDE BU YIL BOL-BOL CİRTİK ATTILAR..
Bu haber 2023-08-01 10:12:50 eklenmiş ve 876 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN FESTİVALLERİNDE BU YIL BOL-BOL CİRTİK ATTILAR..

 

Ardahan festivallerinde bu yıl bol-bol cirtik atıp ilimizin, bölgemizin, ülkemizin kronik, ölümcül sorunlarına değinmedik..

 

Gazeteci fakir Yılmazın bazı sözleri belirlemeleri ve olayları olguları ortaya koymada harikulade bir yeteneğe sahip. Bu yıl Ardahan’da  yapılan festivallerde festivalleri düzenleyen yerel –kamu-STK alanı için Ardahan’ın devasa sorunlarını gerçek sorunlarını ortaya koyacaklarına bol bol cirtik attılar diye belirleme yapmış..

 

Bu yıl Ardahan’daki Festivallerde İstisnalar dışında Yılmazın belirttiği gibi STK alanı festivallere dâhil edilmediği gibi festivalleri yapanlar ise Serhat bölgesi Ardahan sorunlarını dile getirmekten ortaya koymaktan ziyade bol bol cirtik attılar..

 

Şayet Hocvan Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Öztürk ve Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Güner Kökat’ın çalışmaları basına demeçleri olmasa Ardahan halkı bölgeyi kasıp kavuran Şap hastalığının farkına varmayacak, bölgemizi saran sorunlar STK’lar tarafından ortaya konmayacaktı.

 

Basın olarak Doğu medyanın son 2-3 yıldır işlediği gibi Serhat’ta küresel soykırımcı soytarı firmaların bölgemize nasıl dadandığını, nasıl toprak topladığını, bu katillerin gaspçıların sadece toprak toplamakla yetinmediklerini, bölgemizi insanı ile canlı yaşamı ile 100-200 yıla yayarak soykırıma uğratmaya ve işgale çalıştıklarını coğrafyamızı işgale girişliklerini, tc rejiminin sağladığı imkanlarla ajan banka ve hukuk bürolarının özelde bölgemizi genelde bütün ülkeyi ve vatandaşı nasıl ablukaya aldıklarını deşifre etmesek ne vatandaşın, ne istihbaratın, nede STK alanının ülkemizin nasıl işgal edildiğini Serhat halkı, vatandaşlar bu gerçek işgal ve satma harekatını duymayacaktı.. (Ayrıntılar İçin Tıklayınız.)

 

ERZURUMDA CANLARINI ZOR KURTARDILAR..

 

Ardahan’da siyonist yahudiler bilinmeyen adamlar kisvesiyle toprak toplarken.. Erzurum’da boşalan Kumlu tabyasında çaktırmadan Erzurum’daki Fetö damarı ile Erzurum’a dadanan siyonistleri halk kuşatma altına almış, askeriye polis eşliğinde canlarını zor kurtarmışlardı. (Dolar ve Euro bu iki para birimi siyonist yahudilerin. Bunlar dünyayı gizli yahudi devleti şeklinde işgal ettiklerinden Karşılığı olmayan bu kâğıtlarla-paralarla dünya genelinde son 400-500 yıldır istedikleri operasyonları yapmaktadırlar.. TC kurulurken içimize 1 milyon kripto nüfusunu koydular. Fetö damarı gibi her il ve bölgede bunlara hizmet eden belli kripto nüfuslar var. Ve ülkemiz bunların işgali altında. Derinin derini bir yapılanma olarak yüzyıllardır bizleri tarihten silmeye çalışıyorlar.. TC rejimi başta olmak üzere bölgedeki tüm rejimler bunlara uşaklık için kurulmuşlardır..)

 

Fakat her ne hikmetse bu olay ne yerel nede ulusal basında yer almayarak ülke geneli vatandaşlardan gizlendi. En son gelen bilgiler bu devasa tabya alanının kamulaştırıldığını içine de hafif suçluların tatil edileceği bir ceza evi yapıldığını öğreniyoruz. Ama çok ilginç Erzurum halkının başlattığı 2. Kurtuluş savaşı anlamına gelen siyonistlere saldırıları tüm ülke sathında gizlendi..

 

Ülkemizde toprak satın alma oyunları ile işgaller Osmanlı döneminde başladı. Sultan Vahdettin siyonistleri kovarken.. TC rejimi zamana yayarak ülkemizi Filistin gibi çaktırmadan siyonistlerin sömürgesi ve çiftliğine dönüştürmüş bulunmaktadır.. (Toprak Satışları Ayrıntılar haberler..)

 

Serhat Bölgesi başta olmak üzere ülkemizde siyon-soykırımcı küresel firma ve aileler cirit atıp topraklarımızı, madenlerimizi, ovalarımızı, sularımızı ele geçirip ülkemiz Filistin’e çevrilirken..

 

TC siyaset alanında sol yada muhalefet kanadı açık-açık Amerika-İngiliz-terörist israilin sahipleri olan küresel siyonist soykırımcı firma ve ailelere ülkemizin koşulsuz teslimiyetini isterken, halktan gizlenen tc rejiminin sömürge statüsünün artık açık –açık yapılmasını, kendilerinin de bu güçlerin uşakları olduklarını birazda halkın anlamayacağı şekilde açıkça beyan ederken..

 

TC iktidarı da ise sağ partilerin derin politikası olan sat-ver, yok et, imha et ama halk asla çakmasın, yada rahmetli Erbakan Hocanın dediği gibi sol cenah sizi açıkça ameliyat eder, hangi organ yada uzvunuzun söküldüğünü, kaybolduğunu anlarsınız, ama tc sağ hükümetleri size öyle bir operasyon yapar ki hangi organınızı kayb ettiğinizi, öldüğünüzü bile  anlayamasınız politikalarının bir sonucu olarak ülkemiz el değiştiriyor Filistinleştiriliyor.. Ülkemiz Nasıl El Değiştiriyor. Analiz haberlerimizi için Tıklayınız..

 

Ardahan’da bilinmeyen adamlar kisvesiyle yukarda ve Serhatta İşgal  haberimizde de gibi vurguladığımız gibi faşist ulus devletleri babalarının çiftliklerine dönüştüren küresel firma-ailelerin piçleri.. Çarlık ve Osmanlının yıkımından sonra Filistin’den Afganistan’a tüm topraklarımıza dadandılar.. Bir taraftan hastalıklar soykırımlar sahte suni sınırlar diğer yandan coğrafyamıza-topraklarımız  havamıza suyumuza gıdamıza madenlerimize.. Giderek her şeyimize çöktüler, ülkemizi ele geçirdiler. Faşist ulus devlet siyaseti hükümetleri ise yukarda da vurguladığımız gibi kim sol-solculukla-, kimi din ırkla mezheple halkı birbirine karşı ötekileştirip bu siyonist soytarılara uşaklık yapıyorlar.. Ortadoğu’daki tüm faşist ulus devletler ve diktatörlükler  Faşist ulus devletlerde siyonistlere  uşaklık için kuruldular.. Artık halkların bu ölümcül gerçeği görmeleri anlamları gerekmektedir.. 

 

Küresel soykırımcı soytarıların ülkemizi işgali ele geçirmesinin önünü sonuna kadar açan rejim halkın kendi bölgesine yönelmemesi, sahip çıkmaması içinde hertür önlemi almış bulunmaktadır..

 

Hatırlayacaksınız pandemi döneminde de turku-ye vatandaşlarının denize girmesi yasaktı. Ama yabancılara serbestti. Şimdide Çıldır gölüne girmek yasak.

 

 

ÇILDIR GOLUNE GİRMEK YASAK..

 

Geçenlerde anneleri rahmeti rahmana kavuşan Doğunun, Serhadın en düzgün düzeyli namuslu gazetecilerinden olan Gazeteci Suat İncedere’nin  de belirttiği gibi Ardahan’da halkın doğduğu topraklara gitmemesi yönelmemesi içinde Çıldır Gölüne girişi keyfi olarak yasaklayan bir sağ ve sığ zihniyetle karşı karşıyayız..

 

Şimdide ülkemizi küresel soykırımcı soytarılara satmak-Filistinlileştirmek serbest, ama doğduğun topraklarda gezmen yasak anlamına gelen Çıldır Gölü Yasağı ile karşı karşıyayız..

 

Bölgemizin en düzgün, en düzeyli, en vicdanlı seslerinden gazetecilerinden olan Suat İncedere’nin çektiği bu video ile yoz-yobazların Çıldır Gölü Yasağını sizlere taşıyoruz..

ÇILDIR GOLÜNE GİRMEK YASAK VİDEO..

https://www.facebook.com/suatincedeere/videos/661411205571819

 

FESTİVALLERDE BOL BOL CİRTİK ATTIK..

ETİKETLER : ARDAHAN FESTİVALLERİNDE BU YIL BOL-BOL CİRTİK ATTILAR..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA