KRİPTO-HAİN KURDLERİN KURTLERE OYUNLARINA AMERİKALI YETKİLİ BİLE İSYAN ETDİ..

KRİPTO-HAİN KURDLERİN KURTLERE OYUNLARINA AMERİKALI YETKİLİ BİLE İSYAN ETDİ..
Bu haber 2023-07-27 21:37:13 eklenmiş ve 782 kez görüntülenmiştir.

KRİPTO-HAİN  KURDLERİN KURTLERE OYUNLARINA AMERİKALI YETKİLİ BİLE İSYAN ETDİ..

 

Siyonist Yahudilerin Kurdistanı ve Kurdleri güçten düşürmek, bölmek, tarihten silmek için KDP’ye karşı kurdurdukları proje KYB Partisi, Kürtlerin Peşmerge Bakanlığını gerekli reformları yapmaması, Kurdlerin Askeri gücünün Peşmerge çatısı altında,  tek çatı altında toplanmaması için ne kadar oyun varsa sergilemeye devam ettikleri gibi Kurdler arasında Ulusal Birliğin sağlanmaması içinde her tür siyonist oyunu oynamaya devam ediyorlar. Bo proje parti Kurdlerin Irak uyduruk ırak devletine karşı kazanımlarında sekteye uğratmak için sürekli oyun oynamaktadırlar..

 

 

Siyonist soykırımcı firmaların oyunları sonucu Irak ve iranda milyonlarca Kurd İran-Irak arasında bölünmüş vaziyette oldukları gibi KYP gibi proje partilerde sürekli Kurdlerin ulusal birliğini engellerken..

 

Aynı güçler benzer oyunları Syria ve TC’de sergileyerek Kurdleri güçten düşürmek için sürekli parçalamaktadırlar.  Bütün dünya Kurdleri ulusal birlik, tek meşru askeri güç olarak Peşmergeyi isterken..

 

Kürt kılıklı hainler ise bunu engellemek için her oyunu oynuyorlar.. 

 

Kürt Kılıklı kriptoların parti kılıklarında Peşmerge Bakanlığındaki reformları yavaşlatmalarına, Kurdlerin ulusal birliklerini sağlamalarını engellemelerine Amerikalı yetkili bile isyan etdi. Kurdler bu kripto ihanetçileri ekarte etmedikçe Mezopotamya genelinde ulusal birliklerini sağlamadıkça dünya halklarıda Kurdler için bir şey yapamaz, hiçbir zaman bağımsız bir halk ve ulus olmayacaklardır belirlemesini yaparken, Kurdlerin uluslararası dünya halklarının tanıdığı Meşru Kurdistan gücü Irak Kurdistanı çatısı altında toplanmaları şart. Kurdler ulusal birliklerini sağlamdıkça kimse onları ne kaale alır, nede güç olurlar.. Siyon vahşi kapitalin kurdurduğu bölgedeki ırk devletleri, faşist ulus devletler yüzyıldır olduğu gibi hepsini çöp gibi kırıp atmaktadır.. Küresel siyon vahşi kapital firmalarla kurdistan yüzyıllardır soykırım ve soygun alanı yaprak dünyanın bu medceniyet nüfusunu tarihten silmeye çalışmaktadır.. 

 

Bakanlık sözcüsü, Kurdlerin ulusal birliklerini engelleyen kripto Kurdler ve partiler bizi endişelendiriyor dedi..

 

Kurdler, siyonist soytarıların kurdurdukları KYB vb partilerin kapatılmasını Kurdlerin ulusal birlikleri önünde duran engellerin kaldırılması için KDP’nin dünya genelinde Kurdleri uyandırması ve harekete geçirmesini Efsane lider Molla Mustafa Barzani’nin Büyük Komutan Selahaddin Eyyubi gibi Filistin’den Afganistan’a sınırsız Kurdistan için açtığı bağımsızlık yolunun tek yolları olduğunu her hâlükârda dile getirmektedirler.. Kurdlerin ulusal ve coğrafi birliği önündeki siyonist maşalar ise çeşitli ad ve kılıklarla Kurdlerin ulusal birliklerini sekteye uğratmak için her oyunu oynamaya devam ediyorlar..

 

 

Washington (Rûdaw) – Rûdaw’ın sorularını yanıtlayan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, Peşmerge Bakanlığı'ndaki reformu konusunda Kürt partiler arasındaki fikir ayrılıklarından ve yavaşlıktan ötürü “endişeli” olduklarını belirtti. Patel ayrıca Irak’taki 14 bankaya yaptırım uyguamadıklarını kaydetti.

 

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, bugün düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Rûdaw’ın Washington Muhabiri Diyar Kurde’nin “ABD’nin Irak’taki bankalara yaptırım” konusundaki sorusunu yanıtlayan Patel, “Biz 14 bankanın hiçbirine yaptırım uygulamadık. Temmuz ayında bu 14 bankanın Irak Merkez Bankası’ndan döviz alma yönünde bir sınırlama oldu” açıklamasında bulundu.

 

Patel devamında ise “Rüşvet, Irak bankacılık sektöründe çok ciddi bir sorun. Hükümetimiz ve Irak bu sorunu çözmek üzere birlikte çalışıyor” dedi.

 

"Peşmerge reformundaki yavaşlık bizi endişelendiriyor" mesajı

 

Öte yandan Kurde’nin Peşmerge Bakanlığı’ndaki reform sorusunu da cevaplayan Patel, ABD’nin “endişeli” olduğunu dile getirdi.

 

“Kürdistan Bölgesi Peşmerge Bakanlığı'ndaki reformlarla ilgili olarak mevcut durumda bakış açınız nedir?” sorusuna Patel, “Kürtler arası bölünmelerin Peşmerge reformunun gerçekleştirilme hızı üzerindeki etkisi bizi endişelendiriyor. Biz endişemizi Kürdistan Bölgesi liderlerine ilettik” yanıtını verdi.

 

Peşmerge Bakanlığı’nda reform yapılması uzun süredir gündemde.

 

Kürdistan Yurtseverler Birliği’nden (KYB) olan Peşmerge Bakanı Şoreş İsmail, partilerin bakanlığın iç işlerine karıştığını belirterek istifasını sunmuştu.

 

İsmail’in istifası henüz Bakanlar Kurulu tarafından onaylanmamışsa da İsmail görevde bulunmuyor.

 

Öte yandan yeni bir bakanın atanamamasının da Kürdistn Demokrat Partisi (KDP) ile KYB arasındaki gerilimden ötürü olduğu kaydediliyor.

 

Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani de geçtiğimiz ay bir araya geldiği ABD Savunma Bakanlığı’ndan bir heyete, Peşmerge Bakanı’nın olmamasının reform sürecini yavaşlattığını belirtmişti.

 

Batılı devletlerle ABD, uzun süredir Kürdistan Bölgesi'ndeki tüm Kürt silahlı güçlerini bir araya getirmek için Kürt liderlere çağrıda bulunuyor ve destek veriyor.

 

Peşmerge Bakanlığı’nda reform süreci ile mümkün olabilecek “tek çatı altında orduya dönüşme” süreci henüz başarılmış değil.

 

KDP –KYB NE DEMEK:

 

KDP: Kürdistan Demokrat Partisi:

 

KDP veya PDK (Kürtçe: Partiya Demokrat a Kurdistanê; پارتی دیموکراتی کوردستان), 16 Ağustos 1946'da Molla Mustafa Barzani liderliğinde kurulan Kürt milliyetçi siyasi partidir. Mustafa Barzani'nin 1979'daki ölümünden günümüze partiyi, oğlu Mesud Barzani yönetmektedir.

 

 

Kürdistan Yurtseverler Birliği kısaca KYB

(Kürtçe: Yekîtiya Niştimaniya Kurdistan ya da Yekîtiya Niştimanperwerê Kurdistan / YNK[1]), 1975'te Irak'ta siyonistlerin Barzanilere karşı katil-soykırımcı saddama kurdurdukları kurdleri çokertmek için kurdurulan bir siyasi partidir. KYB'nin kurucuları arasında Celal Talabani detekleyen saddam surekli bu pratiyi güçlendirip kurdleri içerden vuruyordu. Parti Kürdistan Demokrat Partisi'nden kopan ve Kurdistan geneli sol-sosyalist ayaklarla, kurdlerle alakası olmayan tc syriadaki proje kurd adını kullanan partiler gibi bir parti. Kurd aile ve aşiretleri ile halkla kurd kulturu ile alakları yok.. Kurdleri dünya çapında pazarlayıp nemalanan hain sürüleri.. 

 

MOLLA MUSTFA BARZANİ EFSANESİ VİDEO

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/23e3c65f27.png

https://www.youtube.com/watch?v=rUG_sajUhQI&t=2s

 

ETİKETLER : KRİPTO-HAİN KURDLERİN KURTLERE OYUNLARINA AMERİKALI YETKİLİ BİLE İSYAN ETDİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA