BEYKOZ HALKI ÇAKTIRILMADAN İMHA EDİLİYOR..

Beykoz ilçesi 1980’lardan beri planlı –sistematik olarak boşaltılıyor. Halkı ise çaktırılmadan yok ediliyor.
Bu haber 2023-07-19 12:27:55 eklenmiş ve 865 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ HALKI ÇAKTIRILMADAN İMHA EDİLİYOR..

 

Beykoz ilçesi 1980’lardan beri planlı –sistematik olarak boşaltılıyor. Halkı ise çaktırılmadan yok ediliyor. Bu plan ilçedeki fabrikalar (tekel-kundura-cam)  kapatılması ile strat aldı. Günümüze kadar ise bu imha –boşaltma planı çeşitlenerek sürüyor..

 

Bu boşaltma planında en önemli unsur ise Beykoz’daki normal halkı orta sınıfı değişik imha yöntemleri ile çökertme yok etme. Sürme ve göç ettirme..

 

Bundan dolayı Beykoz’da sıradan birçok insan ablukaya alınarak hayatları boyunca kazandıkları bir ev yada varsa arsaları çeşitli hile ve operasyonlarla ellerinden alındı. Şimdide toplu konut oyunları ile alınıyor.

 

Orta sınıf sıradan vatandaş, bu ülkenin, ilçenin belkemiği tüm vatandaşlara bulundukları alanı zamana yayarak boşaltma, her şeylerine konma Beykoz nüfusunu yok etme 80’lardan beri tc rejiminin değişmez politikası olarak günümüzde de tüm şiddetiyle sürmektedir. Bu politika ülkemizin geneli için geçerli olduğu gibi tc nin kurulumu ile birlikte ülkemize dışardan getirilen çakma kripto siyonist ajan nüfus ise devletin tüm hücrelerine yaydırılarak bir taraftan devletin tüm kademelerini ele geçirirlerken.. Diğer yandan yerel yonetimlerde kamuda vatandaşın vergisine konmada hırsızlık ve namussuzlukta dünyanın hiçbir ülkesinde olmayacak derecede profesyonelleşmişlerdir. Bu kripto ve ajan nüfus yerel ve kamuda stratejik, önemli tüm köşebaşlarını tuttuğu gibi, işi kitabına uydurup vatandaşın vergisine konmadan tutun, vatandaşın hastalıklarla, ekonomik ablukalarla, ajan hukuk büroları ve bankalarla, trafik kazası süsleri ile cinayetlerle, biyolojik saldırılarla imhada da dünyada benzeri olmayan bir kuşatma altına alınmış bulunmaktayız..

 

TOPLU TAŞIMA VATANDAŞA İŞKENCE ARACINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ..

 

Beykoz’dan toplu taşıma ile belli bir saatten sonra biryerden biryere gitmenizin imkânı yok. Üsküdar vb. güzergâhlardan sabah ve akşam saatlerinde normal bir vatandaşın evine gelmesi-gitmesi tam bir işkence. İnsanlar mezbahaya götürülen koyun sürüsü gibi sırt –sırta..

 

Maalesef ne iktidar ne muhalefet nede Beykoz STK alanı Beykoz’a neden tek bir raylı –metro yada benzeri projenin gelmediğini halka taşımamaktadır..

 

Mesela ünv. Yapılıyor, yurt yapılmıyor. Neden konut olmasın fakir orta sınıf bir an önce ev bulmasın kaçsın, vakıf yerleri ise kriptolarda siyon çetelerde, devlete sızmış kripto ajan nüfusun kullanımında, normal halkın vatandaşın kullanımına kapalı..

 

Beykoz’un ağır kronik sorunlarını bilen-sorgulayan birileri çıktığında çeşitli yol-yöntemlerle dürüst-düzgün vatandaşsa hastalık bulaştırmalardan, çeşitli yol  yöntemlerle ekonomik-fiziki imhaya varan birçok operasyona maruz kalıp göçertilip düşürülürken.. Toplumu iyi pazarlamayı bilen kişiliksiz tiplere ise iyi bir hırsız –gaspçı olmalrı için bütün yollar açılır. Servetlere ulaşırlar, bazıları karıyı evi değiştirip ve ardından ilçeyi terk eder..

 

Düzgün-dürüst-sıradan vatandaş çaktırılmadan ev arazisi, arsası elinden alınır, Beykoz’dan nasıl şutlandığını, nasıl imha edildiğini ruhu bile  duymaz.. 

 

İş-ulaşım-altyapı sorunlarının yanı sıra Beykoz’da halk imha edilmek için hertür çembere alınmış imha edilmektedir.

 

Beykoz halkının 1. Dereceden çökertilmesinin en büyük nedeni yurtsever-vatanperver olmalarında yatmaktadır. Örneğin 15 Temmuzda fetoya karşı Beykozlular kısa zamanda alanı temizleyerek teröristleri ilk etkisiz hale getiren ilçe oldular.. Bu durum ise Beykozluları daha büyük hedef haline getirdi. Kac Beykozlu yerden uydulardan trafik kazası süsü ile, serseri kurşun yada sıradan cinayetlerle biyolojik saldırılarla, iyileşmez hastalıklarla .. İmha edildi.  Sadece 15 temmuz feto kalkışmasından sonra bu sayı 200-300 ü bulmaktadır. Ama uyduruk tc siyaseti stk ve basın alanı bu gerçekleri halka taşımadıkları için halk nasıl imha çemberlerine alındığını görmemekte anlamamaktadır.

 

İktidar-muhalefet cenahlarından ülkemizin üst alt kademelerini dolduran gizli fetöcüler –ihanetçiler kriptolar böyle bir nüfusu sürmek, imha etmek için halkın anlamayacağı zamana yayılmış plan-projelerle Beykoz halkı imha edilmektedir.

 

Turizm sezonunda, yaz sezonunda Beykoz halkının plajlara gitmemesi bir nebze olsun serinlememesi için de her tür önlem alınmış bulunmaktadır..

 

Yaz sezonunda İBB başkanı Kripto tamgeldi Beykoz Riva’ya giden minibüsleri kaldırırken.. Akp nin ithal bld başkanı ise Beykozu bir an önce normal halktan temizlemek için 7-24-365 easına gore çalışmakta.  Beykoz’un bir an önce boşaltılması için  ne kadar proje varsa hayata geçirmiş bulunmaktadır..

 

Yaz sezonunda herhangi bir halk plajına gitmek isteyen bir Beykozlu işkencelerden işkence uğruyor. Gideceği yere saatler sonra oda yer bulabiliyorsa gidebiliyor. Ahırdaki hayvandan daha beter bir şekilde halk sırt –sırta.. Halkı taşıyan otobüsler ise yetersiz. Gitmek istese de işkenceye maruz kalıyor, sistematik işkenceye tabi tutuluyor..  İthal başkan gibi cevresi avanesi ust tabaka istedikleri tatili yaparken gariban halk bırakın tatili bir halk plajına gidemiyor. Örneğin ben halk adına gazetecilik yapıyorum ne iktidar nede muhalefeti Doğu Medyaya gram ilan vermez. Yayının biran çökmesi için hertür operasyon yapılır ki 90 lardan beri bu ablukayı halk gibi birbir yaşıyoruz. Beykoz yada istANBUL bir yayın doğu medya gibi 2 yazı yazsa 3 gün kapısına kilit vurur bırakır. Doğu Medyanın tek farkı patronu halk.

 

Pandemide ortaya koydukları gibi yabancı değil, türklerin –halkın plajlara girmesi yasaklanmıştı. Beykoz’da is bu durum tamgeldilerin minibüsleri kaldırmaları ithal bld başkanları ile tam gaz sürüyor.  Biz halk koyun kriptolar ise dilediğini yapmaktadırlar..

 

Yenimahalle gibi sağlam halk kaleleri gibi mahallelere de dadandıkları gün Beykoz’da Beykozlu kalmayacaktır.. 

 

Şu anda TC rejiminde uyduruk muhalefet alanı ülkemizi bir an önce tümüyle terörist İsrail-abd-ingilizlere teslim için yoğun çalışırken..

 

Tc iktidarı da din-iman-milli-manevi gazlarla ülkemizin tarımını toprağını ovalarını madenlerini siyonist gaspçılara pekeş çekmiş bulunmaktadır.. Hiçbir ülkenin tarım toprağı ovaları suları madenleri enerjisi yabancılara satılır mı satılmaz. Ama tc rejmi ile hem köleleştiriliyoruz, hemde neyimiz varsa yoksa elimizden alınıyor.. Çaktırılmadan zamana yayarak Filistinlileştiriliyoruz..

 

Özetle Beykoz özelinde değindiğimiz vatandaşı bitirme projesi ülke genelinde 300 yıldır sürmektedir. Halk-Vatandaş uyanıp bulunduğu il-ilçe alana sahip çıkmasa, terörist nato gibi batı ile ilişkiler bitirilmese.. Rusya gibi abluka altında olan halklarla devletlerle işbirliğine gidilmese, tc rejimi ile dayatılan sahte suni sınırlar kırılıp Filistin’den Afganistan tek devlet olmadıkça..  Yüzyıllardır ülkemizi derinden işgal eden siyonist-terörist çetelere karşı harekete geçilmedikçe imha edilmeye deva edileceğiz.  bu yüzyılın sonu ile önümüzdeki yüzyıl bizimdir diyebileceğimiz bir ülkemiz kalmayacağı gibi kalanlarımızda siyonist teröristlerin, terör çetelerinin has uşakları olarak yemlenip imha edilen piyonlar olacaktır..

Not: Beykoz Halkı Çaktırılmadan İmha Ediliyor Özel haberimizi– İngilizlerin Kurduğu Turkü-Ye TC Sömürgesi Halkı İmha Ediyor şeklinde de genele çevirebilirsiniz. Aynı kapıya çıkıyorlar..

 

Mısırdan Ön asya Afganistan pakistana halklar kendilerini uyutan rejimlere yönelmedikçe siyonist terörist çeteleri ablukaya almadıkça terörist İsrail ile Osmanlıdan sonra alana döşenen ırk devletleri yıkmadıkça 2-3 milyar insan sistematik olarak köleleştiriliyor, yok ediliyor; böyle sürerse 100-200 yıl içinde siyonist yahudi çetelerle yerli uşakları-işbirlikçileri tüm halkları yok edip her şeylerine konacak, kimsenin kıpırdama hali kalmayacak..

 

İşte Beykozlunun hayatına çaktırılmadan çökülmesi, ülkemizde vatandaşa operasyonun altında bu gerçek yatıyor. Halkları köleleştir, kıpırdayamaz hale getir,  yok et her şeylerine kon..  Ve Covid-19 da denedikleri gibi insan soyunu sıfırla yok-et.. Tüm dünyada önce bulunduğumuz il-ilçe bölge .. siyonisteröristler ne kadar sızmış çözülmeli ve köy-il-ilçe bölgemizi operasyon alanından çıkarmalıyız..

 

Mesala önümüzdeki yerel seçimlerde kripto ajanların, tc çürük stk siyasetinin içinde olmadığı halktan oluşan yönetimlerle yerel seçimlere odaklanmalıyız.. Bu vb. çıkışlar bizi yüzyıllardır ablukaya alan siyonist-terörist çeteler için sonun başlangıcı olacaktır..

ETİKETLER : Beykoz ilçesi 1980’lardan beri planlı –sistematik olarak boşaltılıyor. Halkı ise çaktırılmadan yok ediliyor.
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA