BİR SİYONİST-TERÖRİST CİNAYET DAHA..

Ülkemizde bir siyonist-terörist caönayet daha işlendi. Milli gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nur Kasadar'ı parçalayarak katl ettiler..
Bu haber 2023-07-13 12:52:27 eklenmiş ve 869 kez görüntülenmiştir.

 

BİR SİYONİST-TERÖRİST CİNAYET DAHA..

 

Ülkemizde bir siyonist-terörist cinayet daha işlendi. Milli gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nur Kasadar'ı parçalayarak katl ettiler..

 

İnsanlığın uzaya açılmaya hazırlandığı bilim-teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği dünyamızda tc de hala siyonist teröristler cinayet işlemektedirler.

  

Katilin ifadesi ortaya çıktı! Gazetecinin oğlunu katleden zanlı, 40 bin dolarlık fidyeyi cinayetin ardından istemiş..

 

Milli gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nur Kasadar'ı iple boğarak öldürdükten sonra parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan katil zanlısı, poliste verdiği ifadede cinayeti çocuğu öldürüp parçaladıktan sonra fidyeyi istemiş.

 

Buda cinayetin para yada fidye için değil, cinayetin siyonist-terörist bir operasyon olduğunu cia-mosad-m16 operasyonu olduğunu ortaya koymaktadır.

Siyonist –teröristler bu cinayeti neden işlediler. Temel nedeni Mustafa Kasadar güçlü ve eşsiz kalemi ile İslam dinini dinimizi bozan münafık ve kâfirleri, İslam dinini bozmak için siyonist Yahudilerin din adı altında oynadıkları oyunları deşifre ediyordu..

 

Siyonist teröristler tc yi işgal eden derin siyonist çeteler deşifre olmasın diye böyle bir tetikçi tutarak işe adi bir cinayet kisvesi giydirmeye çalıştılar..

Ki bu siyonist teröristler 1949 da tc rejimi ile birlikte Haliçteki Osmanlı silah fabrikasını Nuri paşa ve çalışanlarla havya uçurmuşlardı.. Ve tc tarihi faili meçhuller ve soykırımlar tarihidir.

Günümüzde ise sularımıza ovalarımıza tarım ve toprağımıza ve madenlerimize dadanmış bulunmaktadırlar..

 

TC devlet siyaseti siyon terörün ülkemizdeki işgali görülmesin diye muhalefet ataturuk sol solcu devrimci kurtçu-turkcu numaralarla iktidar kanadı ise milli yerli turk-turan gaz ve numaralarla halen ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetelere çalışmaktadırlar..

 

Tabi bu böyle sürmeyecek 15 Temmuz 2016'da halkımız nasıl fetoyu gömdüyse ama bugun ama yarın siyonist teröristleri de hizmetkarlarıyla gömecektir..

 

Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar’ın Milli Gazetede yayınlanan yazılarına baktığımızda Kasadarın neden siyonist teröristlerin hedefi olduğu oğlunun neden hunharca katl edildiğini ortaya koymaktadır..

 

Mustafa Kasadar’ın yazıları için alttaki linke tıklayınız..

 

https://www.milligazete.com.tr/yazar/mustafa-kasadar

 

ETİKETLER : Ülkemizde bir siyonist-terörist caönayet daha işlendi. Milli gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nur Kasadar'ı parçalayarak katl ettiler..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA