DKP TURNUVASINDA YARI FİNAL-ÇEYREK FİNAL TAKIMLARI BU AY NETLEŞİYOR..

Digor Kültür Platformunun düzenlediği “Köyler Arası Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası” ında çeyrek ve yarı final takımları bu ay belli oluyor..
Bu haber 2023-06-19 08:12:29 eklenmiş ve 736 kez görüntülenmiştir.

 

DKP TURNUVASINDA YARI FİNAL-ÇEYREK FİNAL TAKIMLARI BU AY NETLEŞİYOR..

 

Mayıs Ay’ında başlayan Digor Kültür Platformunun düzenlediği “Köyler Arası Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası” Haziran ayında da son hızıyla devam ediyor. Turnuvada çeyrek ve yarı final takımları bu ay belli olacak..

 

Haziran Ay’ında da hafta sonları devam eden maçlarda çeyrek finale, yarı finale kalan takımlar belli olacak. Final Maçı ise Temmuz Ayında Digor merkezde oynanacak.

 

Vefat Eden Digor’lu Hemşerilerimiz Anıldı

 

Hafta sonu yapılan maçlarda Digor Kültür Platformu Başkanı Orhan Özyakışır ve platform yönetimi, dernekler ve futbol takımları geçen Ay vefat eden Tuncay Ataoğlu ve vefat eden Digorluluları andılar, maçlar başlamadan önce de 1ç dk. saygı duruşunda bulundular.

 

Sancaktepe Kars İl Dernek Başkanı Casim Yıldırım ve Yönetimi Digor Kültür Platformunu Ziyaret Etiler

 

Digor Kültür Platformunun düzenlediği “Köyler Arası Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası” Sancaktepe siyasi partiler, iş dünyası, STK temsilcileri tarafından yoğun bir ziyaret ve tebrik akınına uğrarken bu hafta sonu da Sancaktepe Kars İl Dernek Başkanı Casim Yıldırım ve Yönetimi Digor Kültür Platformunu Ziyaret Etiler, düzenledikleri turnuva nedeniyle platformu tebrik ettiler.

 

Platform Başkanı Orhan Özyakışır ile Kars İl dernek başkanı Casim Yıldırım her etkinlikte Serhat STK’ları olarak birbirimize başarılar ve destek sunarken bu birlikteliğimizi ve gücümüzü parti ve görüşler üstü kalarak siyasal alan, yerel-genel seçimler başta olmak üzere toplumsal alandan gelen gücümüzü her alana taşıyacağız mesajını da verdiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ.. 

 

 

ETİKETLER : Digor Kültür Platformunun düzenlediği “Köyler Arası Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası” ında çeyrek ve yarı final takımları bu ay belli oluyor..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA