NEDEN İBNELİK, NEDEN CİNSİYETSİZLİK..

Siyonistler aile ve aşiret kavramına yüzyılladır saldırarak, kendi ailelerini tanrılaştırma diğer aile ve sülaleleri yok etmek için şeytanın bile aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle insan ırkına saldırmaktadırlar.
Bu haber 2023-06-18 07:08:43 eklenmiş ve 773 kez görüntülenmiştir.

 

NEDEN İBNELİK, NEDEN CİNSİYETSİZLİK..

 

Siyonistler aile ve aşiret kavramına yüzyılladır saldırarak, kendi ailelerini tanrılaştırma diğer aile ve sülaleleri yok etmek için şeytanın bile aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle insan ırkına saldırmaktadırlar. LGBT, bu saldırı sadece aile kavramı ile sınırlı değil. Milletleri ve ulusları da yok ediyorlar.. Örneğin kutsal topraklar yalan dolanı ile ((KUTSAL TOPRAKLAR YALAN-DOLANI) Mezopotamya’da, on Asya’da  kurdler, ruslar, turkler, farslar halklar yok edilerek terörist siyonist israilin hakimiyeti projesi bin yıllardır devam ediyor. Kurdistan atomuna kadar parçalanmış ve Kürtler adına ortaya çıkan parti örgütler bu ibneliği –lgbti Kurdlere çaktırmadan yedirmeye çalışıyorlar..

 

Haberin Videosu

 

Şimdi de devletleri ve hertür aracı kullanarak dünya geneli bu projelerini hızlandırdılar.. Bu projeleri yasal zeminlere oturtarak uyguluyorlar. İnsanlık buradan çıkış için bu küresel siyonist aile ve firmaları hayvan gibi damgalama, kısırlaştırma ve cinsiyetsizleştirerek, insanlrdan gasp ettikleri, çaldıkları  tum mal mülklerine el koyrak insanla oynamalarını durdurmalı, terörist İsrail abd İngiltere gibi arap rejimleri gibi bunlara hizmet eden tüm devletler yıkılmalı. Bunlarla işbirliği yapan tc iran ırak .. vb tüm Ortadoğu rejimleri yerle yeksan edilmeli.. Aksi nükleer, biyolojik kimyasal silahlardan daha da büyük olan bu saldırı ile bu şeytanın piçleri hep saldıracaklar..

ETİKETLER : Siyonistler aile ve aşiret kavramına yüzyılladır saldırarak kendi ailelerini tanrılaştırma diğer aile ve sülaleleri yok etmek için şeytanın bile aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle insan ırkına saldırmaktadırlar.
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA