METİN KÜLÜNK, BENİ İBB BAŞKANI OLARAK ÖNERDİ, AMA..

AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, beni İBB başkanı olarak önerdi ama bu nasıl olacak..
Bu haber 2023-06-14 04:55:52 eklenmiş ve 1056 kez görüntülenmiştir.

 

METİN KÜLÜNK, BENİ İBB BAŞKANI OLARAK ÖNERDİ, AMA..

 

AK Partili Külünk'ten kendi partisine önemli bir uyarı yapıldı: Külünk yerel seçimlerde halkta karşılığı olan halkın çocuklarının önünü açmazsak. Yerel seçimde bu hatayı yaparsak Özal gibi oluruz, ak partiyi yok ederler..

 

AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, sokağın nabzını tutan, deyim yerindeyse 24 saat halk için koşan parti-purti tutmayan-takmayan  halktan aktif insanların, aydınların Belediye başkanı olmasını, kripto oyunlara, eş-dost, ahbap-çavuş ilişkileri ile belediye başkanları atanırsa ak partiyi de ANAP gibi bitirecekler uyarısında bulundu..

 

Külünk, 2023 genel seçimlerinde, milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde tc sömürgesini kayb eden siyonist-terörist cenah yerel-ulusal küresel ayakları ile yerel seçimlere yüklenecek. Bütün oyun-kumpas ve güçleri ile sahaya çıkacaklar..  Ak Partiye sızan kriptolar bu süreçte partiyi içten çökertmek için halkta karşılığı olamayan kripto adayları dayatıp öne çıkarmaya bakacaklar. Bu vb oyunlar çözülmese 15 temmuz gibi göksünü kurşunlara siper eden gercek vatan evlatlarının önü açılmasa.. Ak Partiyi gömerler..

 

Şimdi Külünk’ü doğru anladıysam İBB başkanlığına beni işaret ediyor. Çünkü 40 yıldır derin –siyonist tc ablukasında ülkemiziderinden işgal eden siyonist çetelerin görünmez ablukası nedeniyle gizli hapis yaşıyoruz. Hayvanların bile yaşayamayacağı koşullarda yaşıyoruz. Ayaklarımız kafamız beynimiz patlarcasına şişip-yorulurken.. Üstüne üstlük 2 kez kalp krizi geçirip nalları dikmekten son anda HALKIN DUA VE DESTEĞİİLE kurtulurken..

 

Bitemedi 7/24/ 365 halk için koşuyoruz..  Bitmedi 7/24/ 365 halkı ırk-dil-din –mezhep parti ayırımı yapmadan örgütleyip dernekleşme ve ülkemizde STK olayının sağlam temellerde oturması için 1990’lardan beri at ve öküz gibi koşuyoruz..

 

Bitmedi eski tc nin kestiği sahte cezalar nedeniyle 2011-12 ye kadar resmi işe girme hakkımız yoktu. Temiz kağıdımız 1km ye kadar uzuyor 600-700 yılla yargılanıyorduk.. Yani vatandaşlık haklarımızda gasp edilmişti.. Hala da gasp ediliyor..

 

Bitmedi şu anda tc derin işgal çeteleri bizim gibi gazeteci ve aydınları bizim gibi siyaset ve sistemin yemini yemeyen her iş adamını,her vatandaşı, stk başkanını, aydını, siyasetçiyi .. 24 saat gözetim altında tutuyor. Turku-yenin tüm datası siyonist şatolarda. Hepimizi 7 sülalemizle gözetliyorlar, hyepimizi çeşitli oyunlarla gömmek için 7/24/ 365 esasına göre çalışıyorlar. Halkın içine yerleşen profesyonel kripto etki ajanları ile hedef vatandaşlara onarılmayacak hastalıklar, kimini yerden uydulardan trafik kazası süsleri ile kiminin cel cocugunu uyuşturucu kumar  fuhuş bataklıklarına cekerek, milyonların ev arazi hayatlarına  tc ajan hukuk oyunları, ajan hukuk büro ve bankları ile çökerken.. binbir yöntemle imhaya yönelmişken.. Derneklerin, siyasetin, iş dünyası.. içine boca ettikleri ajanlarla bizleri yakın akrabalarımızın arkadaşlarımızın destek olmalarını engellerken, iktidar muhalefet farketmez buralarda yer alan milli-yerlitümvatandaşları çaktırmadan çökertirlerken..  Bunları çözecek durduracak stk –siyaset devlet istihbarat ortada yokken.. Ve türk basını diye terörist siyonist nato basını 24 saat halkın beynine saldırırken.. 

 

Biz doğu Medya olarak bu soykırımcı tc rejmi Anadolu Birleşik devletleri gibi bir rejime everilmezse.. Değişmese kapsam ve medeniyet alanı olarak Afrika’dan Asya’ya tarihi miras misyonuna sahip çıkmasa 2023 seçimlerinin tc nin pirüs zaferi olacağını seçimden önce yazmıştık. Artık tc de siyaset TC’nin yıkılması değişmesi, siyonist anayasanın çöpe atılması imparatorluk ruhuna uygun ırk dil din mezhep üstü sivil bir anayasa anır-ahır kabirlerin, put ve tyotemlerin yıkılması; çocuklarımızın beynine tc ile yüxzyıldır yapğılan biyolojik ,psikolojik saldırının duruydurulması gerektiğini belirttik. Mevcut tc siyaseti bunu başarabilmesi için öncelikle chp vb tüm proje partilerin kapatılması lazım. Sistem değişir değişmez ırk-ırkçılık vb. hastalıkların olmadığıanayasa yapıldığında vatandazştakikafa karışıklığı dabiteceğiiçin tc deki hdp sinden ipsine marijinal tüm siyasal haraketler de hızla tarihin çöp sepetindeki yerlerini alacaklardır..

 

Külünk halkın çocuklarının liyakatin öne çıkarılması yönünde biraz hayal görüyor. TC de tüm devletkurumlarında olduğu gibi siyasal alan derin kripto siyonist ajanlarla doludur. Ülkemiz 300 yıllık tckurulum sürecinde milim-milim hücrelerinekadar siyonist terörizimtarafından işgasl edilmişitir. Halk fetöyü çözdüğü gibibu derin siyonist terörist işgaliçözmese yine kimsenin geleceği olmayacaktır. Biz bu sisteme karşı büyük bir savaş verirken en büyük kazığı sürekli ak parti bize atıyor.. Gelişmiş toplumlarda aydını gazetecisi fikir üretsin diye 3-5 bin Euro vb. hesabına yatarken.. TC de ise bizim gibi kamusal alanı herhangi birçıkar gözetmeden örgütlemeye çaslışan her vatandaş sistyemin ana hedefidir. Akı-karası gerçek aydın gazeteci halkın çocuğuna gram destek sunmaz, asla kapı açmaz. Çaktırmadan bitirmektedirler. Örneğin bugün birçok ilçede değişik partilerde önünü açtığımız bld bşkve koltuk sahipleri

nin ilk icraatları siyonist çetelerehizmet etmek bizleri bitirtmek olmuşltur. 40 yıllık gazeteciyim yol param olmasa otobüse binemiyorum. Yol paramı da Ahmet-Mehmet halktan alarak işimi yapıyorum. Böylesine derinden işgal edilmiş bir ülkede Bu ajanlar halkın çocuklarının yolunu ustaca kapatıp kendi atlarını -ajanlarını kurd turk laz cerkez.. Kılıklarında çanta çanta dolarlarla piyasaya sürmede ustalaşmışlardır.  TC de hangi asker istihbarat emniyet siyasi parti ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetelerin ve firmalarının ardiyesine girebiliyor. Onnların vatandaşa yönelik netüroyun ve kumpaslar kurduklarını netür  oyunlar çevirdiklerini görebiliyor.. Yada hangi vekil bizim konumuzdaki halka vatandaşa yapılan saldırı ve oyunları görebiliyor. Çoğu ağaçkakan gibi partilerinin elkaldır indir gerzekliğinde karikatüre dönüşerek, ihale peşinde koşan atalara dönüşerek bitiyorlar..

 

Örneğin hangi vekil kripto ajanların oyunlarını boşa çıkarmak için.. Devletin kamusal lanada toplumahizmet eden insanların onurlu biryaşam sürmeleriiçin kılını kıpırdatmış, bu konudakanun teklifiverme dahil,İş adamı siyasetçi stk bld bşk. nına telefon açıp hemşo neden halkın çocuklarına ilan ve destek sunmuyorsunuz. Siyonist yahudi çetelere uşaklık ediyorsunuz.. İktidar muhalefet fark etmez hangi siyasetçi böyle bir soru sorma yeti yetenğine sahip..

 

Sonuç itibarı ile halkın gerçek çocuklarının aydınlarının birebir markajda olduğu tüm köşe başlarını siyonist halk düşmanı ajanların tuttuğu ülkemizde bu derin işgal çetelerinin tesbit ve imhasına yönelme olmadıkça, bunlar stk-siyaset alanında tesbit edilip ekarte edilmedikçe.. halk ve halkın çocukları hep bizim gibi nefes alamaz konuma çekilecekler ülkemizde derinden çökertme ve çöküş giderek büyüyecek. STK siyasette öne çıkarılan davar tipi yarı cahil öküzler ise giydirilen kravat ceket ceplerine konan 3-5 kuruştan kürt-türk yemleri, senin partin benim partim yemleri ile yemlenecek kendini önemli adam sanma öküzlüğünde ülkemizin ve bizlerin düşürülmesi için nasıl kullanıldığını ruhu bile duymayacak..

 

Külünk bizi halkın çocuklarını İBB başkanlığına ve bld başkanlıklarına öneriyor.. Ama tc iktidar muhalefetinin siyonist kripto ajanlarının ablukasında bizlerin 7/24/365 abluka ve hapiste tutulduğumuzu, adımıza vekil olarak meclise giden ağaçkakan sürüsünün elkaldır indirle ihale peşinde koşan uyduruk vekillerde uyuduruk tc siyasalk sistemini de göremiyor.. İşte bu körlük halkı da ülkeyi de çökertiyor.. Bilim kurgu filmlerindeki gibi ülkemiz yüzyıllardır işgal edilmiş.. İşgalcileri göremeyen-çözemeyen onların oyuncağı olmuş öküzlerin kullanıldığı bir ülkede herkes soykırıma açık bir koyundur. Bu gerçek vatandaşataşınmadığı gibi, sistemde semirtilen öküz ve danalar ise mezbahaya gönderilecekleri güne dek uyanamamaktadırlar..

 

Sayın külünk gibi yürekli işinin ehli siyasetçileri yürekten kutluyor ve tebrik ediyoruz  ama ülkemiz  ciddi birderin işgal altında. Ve bizim adımıza önemliköşebaşlarını tutanların koltukları kapanların ekseriyası tc derin siyonistçetlerine çalışıyor, derin işgalcilere hizmet ediyor.  Ahmet-mehmet vatandaş yol paramızı vermese bld otobüsüne binemiyoruz. Kripto ajanlar ise çanta çanta dolarla tüm köşeleri işgal ediyorlar.. Şimdi gerçek vatandaşı düşüren bu sistemde işimizi yapacak yol parası bulamazken.. Halkın çocukları ile alasnı kapmaya çalışankriptolasr arasındakibu derin uçurum ortada dururken halkın çocukları yani ben nasıl ibb başkanı olacağım..?  Bizim gibi ablukaya alınan halkın çocukları adına sizden ve ağaçkakana dönüşen vekillerden cevap bekliyoruz..

 

Yusuf Yasin Sit –Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni..

 

 

 

ETİKETLER : AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk beni İBB başkanı olarak önerdi ama bu nasıl olacak..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA