BÜYÜK RESET’E KARŞI BÜYÜK UYANIŞ..

BlackRock, Cargill, Roşo-Rokolar, İlaç gıda genom silah.. İnsanlığı köleleştirmek ve sıfırlamak için harekete geçen siyonist soykırımcı Küresel büyük şirketler –firma ve aileler yıkılmasa mallarına mülklerine hayatlarına çökülmese..
Bu haber 2023-06-08 12:51:51 eklenmiş ve 814 kez görüntülenmiştir.

 

 

BÜYÜK RESET’E KARŞI BÜYÜK UYANIŞ..

 

BlackRock, Cargill, Roşo-Rokolar, İlaç gıda genom silah.. İnsanlığı köleleştirmek ve sıfırlamak için harekete geçen siyonist soykırımcı Küresel büyük şirketler –firma ve aileler yıkılmasa mallarına mülklerine hayatlarına çökülmese.. Bunların Kullandıkları devletler ve örgütlerde yıkılmadıkça.. Bunlar insan soyunu da dünyanın diğer bütün devletlerini de her şeyi de yıkacaklar, insanlık büyük şirketlerin fino köpekleri harcanan çöpe atılan mallara dönüşüyor..

 

Austin, Teksas'ta 'Büyük Uyanış' filminin galası yapıldı. Bu film, kalıcı bir tecrit de dâhil olmak üzere Küreselci nüfus azaltma planlarının bir sonraki aşamasını durdurabilir ve hatta durduracaktır. Dünya çapında bir uyanış başladı, bu uyanış ise küresel katil kapitalist firmalarla, onların oyuncaklarına dönüşen faşist ulus devletlere yönelmesi ise kaçınılmazdır..

 

Amerika'da galası yapılan Büyük Uyanış Filmi her ne kadar gizlense de.. Büyük Reset'e Karşı Büyük Uyanış, Küresel emperyalizmin insan soyunu sıfırlama yönündeki operasyonuna karşı insanlığın giderek topyekûn uyanışını, ayağa kalkışını ve yürüyüşünü işledik. Yakın bir gelecekte küresel firmalar onların oyuncaklarına dönüşen faşist ulus devlet aygıtının yerle yeksan olacağı bir dünyaya girmiş bulunmaktayız..

 

Avrupa'da Korona Protestoları Yükselişte Milyonlar Sokaklarda..

 

Avrupa ülkeleri kendi vatandaşlarını daha rahat düşürmek için, küresel siyon kapitalin her yemini ısıtıp halka yedirmeye çalışırken..  Fransa, Almanya, Yunanistan, Atina, Sırbistan-Polonya.. Gösterilere milyonlarca insan katıldı. Avrupalı halklar yönetimlere terörist –siyonist DSÖ saldırısını durdurun yoksa biz hepinizi gömeriz mesajı verdiler.. Ülkemizde ise STK’lar gizli gündem maddeleri şeklinde  toplantılar yaparken.. Yakında bu konulardaki çalışmalar ülke sathına yayılacak..

 

HABERİN FOTOĞLARI TIKLAYINIZ..

 

 

COVİD-19 İNSANLIĞA KARŞI İŞLENMİŞ BİR BİYOLOJİK PİSİKOLOJİK SAVAŞ HAREKÂTI, İNSANLIĞA KARŞI İŞLENMİŞ SOYKIRIM SUÇUDUR.

 

Bu suçun faili ise küresel katil firmalarla bunların planlarını uygulayan faşist ulus devletlerdir. Tazminat davları açılmalı, vatana ihanet suçlarından yargılanmalıdırlar..

İnsanların Covid-19 dan öldü zannettiği sevdikleri aslında cinayete kurban gittiler..

Hastaya Covid-19 teşhisi koymak 13.000 $ kazandırırken, entübe olurlarsa bu fiyat 39.000 $ . Hastaneler, doktorlar iyi kazandı. İnsan sağlığı pazarlanamaz!, insanlığa karşı işlenmiş en büyük  SUÇTUR!

 

Bu saldırının 2. Ayağı ise, en önemli ayağı ise küresel katillerin kullandıkları kendi nüfusları-siyonist nüfus dışındaki nüfusa yönelik  kullanılan aşılara chip yerleştirilmesi.. Bu chiplerle beyin kanamsı, kalp krizi başta olmak üzere insanların vücutlarına imha edici bombalar yerleştirdiler..

Siyon kapitalin terörist nato-nasa gibi örgütlerine birde dünya sağlık örgütü dsö eklenmiş oldu..

 

Büyük Reset’e Karşı Büyük Uyanış Video

Tıklayınız..

 

PANDEMİ ADI ALTINDA KÜRESEL 2. SALDIRIYA HAZIRLANIYORLAR..

 

Küresel siyon kapital firma ve örgütlerin terör organizasyonu (Dünya Sağlık Örgütü) DSÖ insanlığa 2. Bir Pandemi saldırısına hazırlanıyor. yeni pandemi sözleşmesi ve Uluslararası Sağlık Tüzüğünde (UST) yapılan değişiklerle sağlık adı altında ülkelerin egemenlik haklarına müdahale, insan soyunu köleleştirme yetkisi içermektedir. Her STK ve vatandaşın bunu durdurması için itirazda bulunması gerekmektedir.. Gelişmiş ülke ve toplumlarda DSÖ nün dayattığı sözleşmeyi imzalayanlar vatana ihanet suçu ile hem dava açılıyor, hemde toplumun halkın hedefi konumuna girdiler..

Her STK ve vatandaş itiraz dilekçesi vererek  ülkemizde bu oyunun oynanmasını engelleyelim..

 

DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ YAYINLIYORUZ..

 

TÜRKİYE  CUMHURİYETİ  CUMHURBAŞKANLIĞI’NA

(İl’de Cumhurbaşkanı temsilcisi sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı’na gönderilmek üzere)

...........................................  İL  VALİLİĞİ’NE

Dünya Sağlık Örgütü genel kurulunda yeni plandemi sözleşmesi ve Uluslararası Sağlık Tüzüğünde (UST) yapılan değişiklerle sağlık adı altında ülkelerin egemenlik hakkına müdahale yetkisi içermektedir.

Ayrıca anayasa m.90 hükmünce bu sözleşmenin kanunlardan üstün tutulması ve anayasaya aykırılığının ileri sürülememesi nedeniyle TC Mahkemelerinin yargılama görev ve yetkisi dışında tutulması VAHAMET olup kabul edilemez.

Böylece DSÖ’nün; salgın var tedbir alınmalı diyerek zorunlu karantina ve sokak yasakları, işyeri kapatmaları, hes kodu, maske, zorunlu pcr testi ve aşı dayatması ile eğitim, seyahat ve çalışma hakkı gibi yasak ve baskılar ile kişilerin vücut bütünlüğüne, yaşama hakkına, kişi hak ve özgürlüklerine diktatörce ağır saldırısı mümkün kılınmaktadır.

DSÖ uluslararası kuruluş olma özelliğini kötüye kullanarak ”tüm milletlerin mümkün olan en yüksek sağlık düzeyine ulaşması” amacından uzaklaşarak adeta insanlığa karşı soykırım örgütüne dönüşmüştür. Böyle bir örgüte, dünya sağlık bakanlığı mahiyetinde hatta dünya diktatörlüğü içerik ve kapsamında görev ve yetki verilemez.

Seçilmemiş ve sorumluluğu bulunmayan, devlet dışı şirketlerin fonlarıyla çalışma yürüten DSÖ’ne, Anayasa, kanun ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesine aykırı olarak ülkemizin egemenlik hak ve yetkilerinin devrini kabul etmiyor ve reddediyorum.

Anayasamız egemenliğin yürütme yetkisini yalnız Cumhurbaşkanına vermiş olup Devlet başkanı sıfatı ile "... Milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma... herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma" diyerek yemin eden Makamınızdan, egemenlik ilkesi, hak ve özgürlükler adına DSÖ yeni pandemi sözleşmesi ve UST değişikliklerinin ülkemizde geçerli olmaması ve uygulanmaması için itiraz ederek red beyanında bulunulmasını diliyor ve bu isteğimi arz ediyorum.

Bu nedenlerle DSÖ ile yapılan her türlü sözleşmelerin iptali ile ülkemizin DSÖ'den ayrılmasını, bürolarının kapatılması ile temsilcilerinin ülke dışına çıkarılmasını arz ve talep ediyorum.

3071 sayılı kanun uyarınca dilekçemin sonucu veya yapılmakta olan işlemin safahatı hakkında en geç 30 gün içinde gerekçeli cevabınızı bekler, saygılar sunarım.

                                                                             Adı soyadı / İmza  

TC Kimlik no:

Tel:

Adres:

 

MİLYARDERLER KAPİTALİMİZİN ÇÖKTÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİLER..

 

Amerika’nın Teksas eyaletinin başkenti Austin’de galası yapılan büyük uyanış filminin yankıları bir anda bütün dünyayı sararken..  Dünyanın büyük milyarderlerinin de Dünya Ekonomik forumunda kapitalizmin çöktüğünü itiraf etmeleri dünyamızın Dünya Konfederasyonu gibi yeni bir sisteme gebe olduğunu da net ortaya koymaya başladı..

 

Austin, Teksas'ta 'Büyük Uyanış' filminin galası yapıldı. Bu film, kalıcı bir tecrit de dâhil olmak üzere Küresel soykırımcı firmaların nüfus azaltma oyunları ile insan soyunu sıfırlama planlarının bir sonraki aşamasını durduracaktır. Dünya genelinde uluslar bazında meydana gelen protestolar dünya çapında bir uyanışı da kaçınılmaz kılmaktadır..

 

Covid-19’la insan soyunu sıfırlamaya çalışan kapitalizmin planı ters tepti. Bütün kıtlarda halklar devletlere karşı milyonların katılımıyla protesto eylemlerine girişti. Küresel gıda-genom ilaç bilişim silah firmalarının kurdukları Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) nü de dünyanın en büyük terör örgütlerinden biri olduğunu ifade ettiler.. 

 

Dünya halkları ve STK’ları bulundukları devletlere çağrı yaprak.. Küresel soykırımcı firmaların terör organizasyonu DSÖ’nun devletleri kullanarak kendilerine operasyon yapılmasının önüne geçilmesini aksi bulundukları devletleri yerle bir edeceklerini beyan etmeye başladılar. Dünya geneli kıta-kıta büyük protestolar giderek büyümeye başladı..

 

 

ETİKETLER : BlackRock Cargill Roşo-Rokolar İlaç gıda genom silah.. İnsanlığı köleleştirmek ve sıfırlamak için harekete geçen siyonist soykırımcı Küresel büyük şirketler –firma ve aileler yıkılmasa mallarına mülklerine hayatlarına çökü
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA