MALTEPE ARDAHANLILARDAN İKİ ETKİNLİK BİRDEN..

Maltepe Ardahanlılar Derneği Dünya Kadınlar günü ile Anneler gününü birlikte kutladı. Harikulade bir etkinliğe imza attılar.
Bu haber 2023-06-08 12:22:12 eklenmiş ve 662 kez görüntülenmiştir.

 

MALTEPE ARDAHANLILARDAN İKİ ETKİNLİK BİRDEN..

 

Maltepe Ardahanlılar Derneği Dünya Kadınlar günü ile Anneler gününü birlikte kutladı. Harikulade bir etkinliğe imza attılar.

 

Bir dönem Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) Başkanlığını da yapan, yaptığı başarılı icraatları ile  Ardahan STK alanına önemli katkı ve katılımı olan eğitimci-yazar Yaşar Geler’in başkanlığını yaptığı Maltepe Ardahanlılar derneği Dünya Kadınlar gününü, anneler gününü birlikte kutladı..

 

Geler ve yönetimi parlayıp sönen derneklerin aksine istikrarlı bir şekilde STK ruhuna uygun eylem ve etkinlikleri ile (bir bakıyorsunuz kenar mahallerde bir yoksulun evindeler, bir bakıyorsunuz, sıkıntı ve sorunu olan halktan insanlarla birlikteler, bir bakıyorsunuz kültür sanat kadın gençlik alanlarındaki çalışmalrı ile sahadalar..) toplumsal alana katkıları ile örnek bir STK olgusunu da ortaya koymaktadırlar..

 

Başkan ve yönetiminin koordineli bir şekilde icra ettikleri etkinlik tek kelime ile harikulade idi. Etkinlikte kültür-sanat müzik eğlence ve STK adına arayabileceğiniz herşey biradaydı.

 

Maltepe Ardahanlılar Derneği Prof. Dr. Türkan Seylan Kültür Merkezinde Dünya kadınlar günü ve Anneler Gününü bir arada kutladılar.

 

Etkinliğe damgasını vuran iki ana gelişme ise Çıldırlı bir annenin yağlı boya tabloları ile dernek başkanlarımızdan Ardahan’ın yılmaz savaşçısı Cevdet Şentürk’ün eşi .. Şentürk’ün etkinlikte yaptıkları konuşmalar oldu.. Ardahan’ın yılmaz savaşçısı Cevdet Şentürk vefat video için tıklayınız..

 

PROFESYONEL RESSAMLAR BİLE BÖYLE TABLO ÇİZEMEZLER..

 

STK etkinliğine damga vuran en güzel gelişme ise Çıldırlı bir anne olan Çiğdem Yıldızın yağlı boya tabloları oldu. Profesyonel ressamlara taş çıkartan yağlı boya resimlerinin sergilendiği etkinlikte dernek veya çiğdem Yıldızla iletişime geçerek bu yağlı boya tablolarından dilediğinizi satın alabiliyorsunuz..

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Maltepe Ardahanlılar Derneği depremden ve seçimlerden dolayı yapacağı bazı toplumsal etkinliklerden bir kısmını sürekli ertelemek zorunda kalıyordu. Bu ertelemelerin bir sonucu olarak Dünya kadınlar günü ve Anneler Günü etkinliğini bir arada gerçekleştirdi.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

Etkinlikte tüm anneler ve katılımcılar gönüllerince eğlendiler. Etkinlik bir düğün bir dayanışama gecesi bir bayram havasında müzik eğlence halayların doruğa çıktığı bir havada kutlandı.. 

 

ETİKETLER : Maltepe Ardahanlılar Derneği Dünya Kadınlar günü ile Anneler gününü birlikte kutladı. Harikulade bir etkinliğe imza attılar.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA