HDP ve CHP BİTERKEN, TC’DE YIKILACAK..

Tc rejminde hdp-chp çizgileri biterken, tc rejiminin kendisinin bittiği yıkımın başladığı bir merhaleye girildi..
Bu haber 2023-06-05 04:57:35 eklenmiş ve 688 kez görüntülenmiştir.

 

HDP ve CHP BİTERKEN, TC’DE YIKILACAK..

 

Tc rejminde hdp-chp çizgileri biterken, tc rejiminin kendisinin bittiği yıkımın başladığı bir merhaleye girildi..

 

CHP bir kere bir halk hareketi ve parti değildir. Bir proje olarak kuruldu. 30-40 yıldır iş bankasının belli hisselerinin sahibi.. Yani halkın vergileri ile halkı yok eden siyon-sabo kapital bir proje. Bir başka deyişle İngilizlerin kurduğu uyduruk-sömürge TC rejiminin ana dinamosu. Sahte bir türk-türk ırkı, sahte bir tarih, sahte-suni sınırlar üzerine kurulmuş kurgulanmış Ortadoğu’nun en büyük siyonist-sebataist TC projesinin en önemli ayağı..

 

HDP ise CHP’nin Kürt versiyonu. Rejimler geçmişte din iman gibi kavramlarla halkları rahat imha ederken 18-19-20. yüzyıllarda ulus devlet faşizminde din yetersiz kaldı.

 

Kurdlerin Müslümanların soykırımı üzerine kurulan İngiliz sömürgesi TC rejiminin varlığını bir sömürge olarak devam ettirmesi için içeriden daha da zayıf olması gerekiyordu. Kennedy gibi dünya çapında liderlerin katl edilmesi, geçmişte yapılan Almanya’daki Yahudi soykırımı, Kızılderili, ermeni, rum-rus-kurt-türk, fars arap-afgan..  insanlığa yapılan tüm saldırı ve soykırımların arkasında .. Komünizimle kapitalizmin patronlarının siyon-kapital sermaye ile dünya gizli yahudi devleti olduğunun anlaşılması komünizmin patır patır dökülmesini beraberinde getirirken.. Dünya halkları, insanlık ekseriyası 2000’li yıllara kadar, geçmişi bin yıllar öncesine dayanan, günümüzde küresel finans, fikir, gıda-genom-ilaç-silah, bilişim.. firmaları şeklinde devam eden.. bu soykırımcı siyon kapital terör örgütünü firma ve aileleri bir türlü kavrayamıyordu..

 

Bunların dünya geneline yaydıkları faşist ulus devlet erki, ırk kavramı ise her kapıyı açıyordu.  Bu anlamda Mezopotamia-Anatolia.. baştanbaşa parçalandı. Uyduruk, sahte suni sınırlara sahip ırk devletleri kurduruldu. Bu anlamda kurulan proje rejimler terörist İsrail, tc, iran, ırak, syria, ermenia, azeria.. Mezopotamya ve Kurdistanı hem parçalamak, hem de Başta Kurdlerin inkârı imhası asimilasyonu ve soykırımı başta olmak üzere halklara imha ve soykırımı dayatırken.. Günümüzde syrai, Libya vb. örneklerde görüldüğü gibi insanları şehirleri ile yok ediyorlar, ARAP REJİMLERİ İLE İRAN REJİMLERİ HALKLARINI KOYUN GİBİ GÜDÜLEN-KIRILAN YARATIKLARA ÇEVİRİYORLAR.. Kısacası TC gibi bu sahte suni rejimlerin sürekli bir sömürge olarak kendi halklarını kıran terörist yapılar olarak siyon-kapital sermaye-dünya gizli yahudi devleti tarafından kuruldular. Eğer AKP tc yi impartorluk özüne uygun bir rejime çekmese, Osmanlıda kullanıldığı gibi siyonizim tc yi türk-turancılık numarası ile dünya gizli yahudi devletinin en kullanışlı aracına dönüştürecektir.. Yani tc, terör lejyonları bayrakları amblemlerinde de açıkça görüldüğü gibi hilal (Müslüman halklar) siyon yıldızın (siyonist yahudilerin) direkt uşağı yapılmaktadırlar..

 

TC vb rejimler, soykırım-sömürü ve vatandaşı düşürmede yetersiz kalınca tc nin kurucuları yerli yabancı patronları bu sefer pkk –işit gibi dinli-dinsiz bir sürü terör örgüt ve lejyonunu Mezopotamya’da alana döşediler.. Terör örgütleri projesini devreye koydular. Derin tc-pkk örgütü birlikte biri Kürt gazıyla Kurdleri dağa çekip imha ederken, tc rejmi ise ulu türk gazı ile Kurdistanı köylerini yakıp yıkıyor, zindanlarda kürdü diri-diri yakmadan, Kurdlere bok yedirme gibi insanlık tarihinde eşi olmayan işkence metotları ile..  Kurdlerin yönünü-yüzünü direkt dağa çeviriyordu.. Bir başka ifade ile tc –pkk halkları düşürmede halen birbirini beslerken.. Kurdler ve Turkler vatandaş ta sürekli çöküşe geçtiler. HDP vb legal partiler kuruldu..

 

Bu oyunlar giderek dipsiz bir kuyuya evrilirken.. Rahmetli Erbakan’ın plan-projelerinin sonucu akp gibi bir oyun kurucuyu doğurdu. Şu anda akp hepsinin mınına koyuyor.. 2023 bütün oyunlarını yerle bir etdi.. Hepsinin deşifre olmasını sağladı. İnanılmaz ama hepsini bitirdi..

 

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Cumhurbaşkanı adayı olmaya hazır olduğumu ve seçimi ikinci tura bırakıp o aşamada demokratik hamlelerle daha fazla katkı sunabileceğimizi belirttim. Ayrıca, 'Benim adaylığım partimizin de oy oranını artırabilir' dedim. Fakat bu önerim, herhangi bir gerekçe sunulmadan reddedildi. Gerekçesini halen bilmiyorum"

 

Yönündeki beyanatı derin Kurd aklının hdp-pkk çizgisini tarihe gömdüğünü akp ile işbirliği yaptığının da en büyük kanıtlarından biri oldu..

 

HDP nin bir diğer stratejik hatası ise içinde kurd aşiretlerinin kurdi stkların olmadığı tc ajan sol-solcularının at oynattığı bir oyuncağa dönüşmesi oldu. Kurd halkının gelenek görenek örf adet inanışıyla ters olan  lgbt gibi herşeyi sahiplenen, komünist –siyonist amblem ve işaretlerden geçilmeyen, Kürdlerle ilgi alakası olmayan bir yapıya dönüşmesi..

 

AKP REJMİ YIKMASA EN BÜYÜK YIKIMI KENDİSİ YAŞAYACAKTIR..

 

Özetle TC rejiminde son durum “BU SEÇİM TC REJMİNİN PİRÜS ZAFERİ OLACAKTIR” haberinde de ortaya koyduğumuz gibi 2023 seçimleri tc rejimi açısından sonun başlangıcıdır.

 

HDP-CHP çizgisi ve diğer uyduruk muhalefet çizgileri biterken.. AKP de tc yi yıkıp ato put totem anır ahır kabir, sahte türk-türk ırkı  gibi direkt vatandaşı 100 yıldır beyninden vuran abd-ingiliz-terörist İsrail kuklasına dönüştüren tc  projeleri bitirmese..  En büyük yıkım akp yaşayacaktır.. Çünkü sırf rejimi değiştirmesi için halk ölümüne Erdoğanı ve akp çizgisini 20 yıldan fazladır sırtında taşıyor..  

 

Bu anlamda halk ırk-dil-din-mezhep üstü Anadolu birleşik devletleri gibi yeni bir sisteme kaymayı sabırsızlıkla bekliyor.. Aksi tc de iç savaş kaçınılmaz olacak.. Alanihaye halk 15 temmuz 2016 da nasıl fetöye karşı harekete geçtiyse tc rejimine karşı da kısa-uzun vadede halk topyekûn harekete geçecektir..

 

TC’DE EKONOMİ HALKI YOK EDEN BİR SİLAHA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞTÜR..

 

Ülkemiz Filistinleştiriliyor. 25 milyon m2 tarım toprağı , sular ovalar dağlar, tarımımız.. satılmış.. rio trintolar-anatolia mineraller gibi siyonist küresel firmalar ülkemizin madenlerine çökmüş, denizbank gibi siyonist bankalar kredi oyunları ile vatandaşın evine arazisine çökerken..

 

Cia-mosad ile ortak çalışan onlarca tc ajan hukuk bürosu ise kredi-kredi kartları oyunları, borç gibi kumpaslarla bütün vatandaşları kıpırdayamaz noktaya çekerek vatandaşa karşı hertür operasyonu rahatlıkla yapmaktadırlar.. Yani ülkemiz çaktırılmadan el değiştiriliyor.. Sahte proje muhalefet ülkemiz için mülteci nüfusu tehdit-tehlike gösterirken.. Yukarda vurguladığımız ülkemizin siyon kapital sergerdelerin yerli işbirlikçileri ile işgal edilmesi oyununu kumpasını asıl işgali sürekli gizliyorlar..

 

 İşte akp bu gidişatı durduramazsa, yüzyıldır tc rejiminin vatandaşa attığı kazıkların soykırımların hesabını sormasa, tc nin kurucu ajan kadrolarının oyunlarını sahiplerine yedirmese.. Milli-yerli gazlarla ülkenin el değiştirdiğini vatandaş bugün görmese yarın muhakkak görecek ve harekete geçecektir.. Ve burada akp vatandaşın 1.hedefi olacaktır.. Anadolu da başlayan bu uyanış bir anda tüm dünyayı saracaktır..

 

BÜTÜN DÜNYA HALKLARI AYAĞA KAKMIŞ DURUMDA..

 

Siyonist soykırımcı kapitalizme karşı harekete geçme sadece tc ile ilgili bir durum değildir. Amerika, Avrupa.. başta olmak üzere tüm halklar ulus devlet faşizmine, bu devletin patronu siyonist küresel firmalara karşı topyekun harekete geçmeye başladılar..

 

Halklar uzaya açılma başta olmak üzere bilim-teknolojide kendilerini geri bırakan, kendilerini üretimden kopararak büyük şehirlere dolduran, kendilerini mezbahada kesilmeyi bekleyen ineklere çeviren faşist ulus devletin de patronlarının da insanlığın yüzyıllarını çaldıkları için tümünün mınına koyacaktır..

 

Şayet savaşlara harcanan insan soyuna karşı kurulan tuzaklara harcanan maddi-manevi girdiler bilim ve teknolojiye yatırılsaydı.. Başka gezgenler  keşf edilmese dahi insanlık dünya benzeri bir iki koloni kuracak kadar para ve emekleri  yok edildi..

 

 Bu emek artı değer olarak siyonist-kapitalist soykırımcı soytarıların cebine ve midesine gitdi.. Şimdi ise insanlığı içine çektikleri çukur karşısında ne yapacaklarını şaşıran siyonist-kapitalist soytarılar  Covid-19 biyolojik saldırısı ile deşifre olurlarken.. İnsan soyunu sıfırlamak için 24 saat çalışmaktadırlar..

 

Ama nafile insanlık hepsinin mınına koyacak, dünyamız siyasal anlamda  dünya konfederasyonuna kayacak insanlık tek devlet tek millet olarak uzayda kolonileşme dönemine geçecektir.. Önüne çıkan her engeli de yerle bir edecektir..

ETİKETLER : Tc rejminde hdp-chp çizgileri biterken tc rejiminin kendisinin bittiği yıkımın başladığı bir merhaleye girildi..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA