BU SEÇİM TC REJMİNİN PİRÜS ZAFERİ OLACAKTIR..

BU SEÇİM TC REJMİNİN PİRÜS ZAFERİ OLACAKTIR..
Bu haber 2023-05-26 21:03:33 eklenmiş ve 929 kez görüntülenmiştir.

 

BU SEÇİM TC REJMİNİN PİRÜS ZAFERİ OLACAKTIR..

 

2023 seçimleri tc rejimi açısından sonun başlangıcı ve pirüs zaferi olacaktır, çünkü artık halkın bu rejimi taşıması olasılığı kalmamıştır.. Bu durum sadece tc için değil dünya ve Ortadoğu genelinde de bu yüzyıl tüm faşist ırk devletlerinin yerle yeksan olacağı bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız. Bütün kıtlarda insan soyu sıfırlanmamak için ayağa kalkma ve harekete geçmekten başka şansının olmadığını net görmeye ve anlamaya başladı..  

 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara, "Kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak, borçların faizleri silinecek” şeklinde mesaj göndermesinin ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Kılıçdaroğlu’nun Kredi Kartı SMS'ine Yasak getirildi.. Bu hamle ile Kılıçdaroğlu son dk. golüyle öne çıkmaya çalışırken hem çok geç kaldığının, hem de artık butür numaralarla halkın artık dizayn edilemeyeceğinin farkında değil..

 

KREDİ ve KREDİ KARTLARI KONUSUNDA TC İKTİDARIDA MUHALEFETİDE ADETA VATANŞLA DALGA GEÇİYORLAR..

 

Burada üzerinde durulması gereken asıl sorun TC rejimi eliyle vatandaşın ekonomik oyunlarla nasıl kumpasa alındığı, denizbank gibi siyonist bankaların, siyonist sömürge rejiminin bankalarının vatandaşın evine arazisine nasıl çöktüğü, kredi ve kredi kartları operasyonları ile vatandaşın nasıl çökertildiği, buna ek olarak cia-mossad-m16 ile birlikte çalışan tc ajan hukuk bürolarının TC vatandaşlarını nasıl çökerttikleri gerçeğidir. Ve bunlardan daha da önemlisi tc rejimi ile birlikte siyonist çetelerin ülkemizi nasıl derinden işgal ettikleri, 25 milyon m2 tarım topraklarının siyon kapital firmalara yerli işbirlikçilerine satılması, ovalarımızın, dağlarımızın sularımızın yabancılara satılması gerçeğidir..

 

Ki akp yi 21 yıldır iktidarda tutan da bu derin işgale son vermesi yönündeki beklenti  gerçeğidir. Bir başka deyişle akpnin tc yi yıkıp ülkemizin Filistinlileştirilmesini Suriyelileştirilmesini.. engelleme halkın rejimine çevireceği beklentisidir..

 

TC rejimi kesintisiz 100 yıldır vatandaşı çökertirken, her alanda soykırıma uğratırken, ovalarımıza sularımıza madenlerimize tarımımıza siyon kapital firmalar ve yerli işbirlikçileri çökerken AKP nin iktidar değil iktidar olmaya çalışan bir yapı olduğunu ortaya koymaktadır..

 

300 yıllık siyonist tc derin işgaline karşın AKP iktidarı da 21 yıllık iktidar sürecinde rejime karşı vatandaşın lehine önemli hamleler gerçekleştirdi.. Bu siyonist soykırımcı diktatör rejime önemli darbeler vurdu.. Ama 21 yıllık iktidarında akp de iktidar olmadı.. Hala ülkemiz elimizden alınıyor, suyu toprağı madenleri tarımı ile alınıyor, 25 milyon m2 üzerinde tarım arazilerinin satıldığı, hes adı altında sularımızın yabancılara yada siyon yerli işbirlikçilerine satyıldığı..  bazı vicdanlı vekiller tarafından dile getiriliyor. Bu iddialar doğruysa tc rejmi bizi hergeçen gün filistine çevirmektedir demektir.. AKP nin 21 yıllık iktidarında da ülkemiz hala siyonist çetelerin tc deki hırsız soysuzların çiftliği ve ülkesi konumunda..

 

Vatandaşın rejim tarafından yoksullaştırılması, esir alınması, yoksulluğun-yolsuzluğun, liyakatsizliğin tüm ülkeyi sarmasını engellenmediği gibi..  Vatandaşın yoksulluk ve yolsuzlukla esir alınması, yandaşlık yalakalık tavan yaptı ve AKP de yoksulluğu adeta bir politika haline getirdi. Vatandaşları dilenciler, muhtaçlar sürüsüne çevirdi. Ekonomik anlamda vatandaşın bağımsızlığı yerle bir edildi..

 

Kılıçdaroğlu son hamlesi kredi kartı hamlesi gayet yerinde ama çok geç kalınmış sahte bir siyasi-siyonist hamle. Çünkü derinden işgal edilen ülkemizi derin tc rejiminin kurucu partisi chp nin düzeltmesi eşyanın tabiatına aykırı. Ve chp insanlığa karşı işlediği suçlardan hem yargılanmalı, hemde tc yıklılmalı, chp ise kapatılması gerekmektedir. Rejimin ve chpnin en az 100 yıl geriye gidilerek iş-siyaset-kültür-ekonomi, basın.. tüm ayakları ile yargılanması gerekmektedir..

 

Sol anti emperyalist, ırkçı olmayan.. bir geleneği temsil eder. CHP ve TC  sol’u ise emperyalistlerin sol adı altında kullandıkları bir derin işgal argümanı, partisi, suç örgütü, üst eğitimli etki ajanlarının kümelendiği siyonist bir truva atıdır..

 

Normalde sol bağımsızlığı esas alır, Kılıçoğlu gitdi bizleri yüzyıllardır çökerten tefecilere tc yi size teslim edeceğim dedi.. abd İngiliz tefecilere tc ye para getireceğiz dedi. ABD ile demokrasi getireceğiz vb. zırvalarıyla MHP’nin de çok çok gerisine düştü. AKP-MHP an itibari ile anti emperyalist çizgileri ile solu ve devrimciliği temsil ederlerken..

 

 TC muhalefeti ise siyon kapitalin, emperyalizmin dümen suyunda ve terör örgütlerinin kümelendiği bir yapılanmaya dönüştü.. Solun anti emperyalist bağımsızlıkçı politikasının bir yalan dolandan ibaret olduğu.. TC solunun emperyalistlerin Truva atı ve ajanları olduğunu halkı ustaca kandırıp kullandıklarını ortaya koydu..

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ERDOĞAN AÇIK ARA FARKLA SEÇİLECEK..

 

Halkı aptal ve kullanılabilir sürü olarak görenlere halk her seçimde olduğu gibi 2023 seçimlerinde de büyük bir ders veriyor..

 

Bu dersin 1. ayağı Cumhur ittifakına milletvekillileri ile AKP’ye Anayasayı değiştirecek gücü vermesi ve bunu da Cumhurbaşkanlığını %51-52-53.. ve daha üstü rakamlarla Erdoğan’ı yeniden seçmesi takip edecektir..

 

Halk 21 yıldır akp’ye verdiği desteğin finalini görmek istiyor. O final de tc rejiminin halkın rejimine dönüşmesi, ato-put ve totemlerin, anıtkabirlerin yıkılması vatandaşın hayatından kamusal alandan bu siyon İngiliz oyunlarının çıkarılması, sonlandırılması.. tc rejiminin adından kanunlarına değiştirilip vatandaşın devleti yapılması, soykırımcı-diktatör, putçu totemci tc rejiminin tarihin çöp sepetine atılarak geçmişten günümüze insanlığa karşı işlediği suçlardan yargılanması, ırk, dil, din, mezhep üstü gerçek bir demokrasiye geçilmesi..

 

Rejim değişmezse satılan tarım arazileri sularımız ovalarımız geri alınmasa.. Rio trintolar, Anatolia minareller bizleri madenlerimizi ghaspa devam ettikçe.. Bir bölge, bir il için karar alındığında halk stklar vb devre dışı kaldığında savaş giderek büyüyecektir..

 

Kısacası ülkemiz elimizden alınıyor, TC rejimi vatandaşın rejimi yapılmazsa, bu seçim hem tc rejiminin hem akp nin hemde tc muhalefetinin pirüs zaferi olacaktır..

 

Halk rejimin dikiş tutmadığını görürse 2016 da nasıl Fetöcü teröristleri sildiyse bu sefer tc siyastine ve rejimine yönelerek yerle bir edecek bir noktaya gidecektir. Hukuk ve devleti devreden çıkaracaktır.. Halk artık dinle laiklikle ato-put totemlerle, anır ahır kabirlerle dizayn edilmek istemiyor. TC de nasıl laiklik kisvesi ile yüzyıldır kırılıyorsak, akp iktidarında ise dini kullanan, siyon kapitalin uşağı arap sermayesinin ustaca kullandığı din adı altında ülkemizi arap seremayesinin koruyucularına bekçi vetetikçilerine çeviren; ustaca dini pazarlayan din bezirganları çıktı..

 

Din adı altında arap sevicilik tehlikesi giderek tavan yaparken..  Halk artık ato-put totemlerle anır ahır kabirlerle dinle.. Kendisine vatandaşa operasyonun yapılmadığı ülkesinin sinsice elinden alınmadığı, gaspçı soykırımcı çetelerden hesap soran gerçek bir demokrasiye geçiş yapılmasını istiyor. Bu geçiş yapılmasa uyduruk ırkçı kürtçü türkçü solcular değil ak Taban, Ak parti Tabanı örgütlenerek 2016 da fetoya karşı nasıl harekete geçytiyse bu sefer Kurdler-Turkler.. Kısacası vatandaşlar tc rejmine karşı rahmetli Erbakan hocanın anti siyonist çizgisinde buluşarak ortak harekete geçecekler. Ki bu çizgi aynı zamanda Selahaddin Eyyübi, ve Sultan vahdettin çizgisidir.. 

 

Ülkemizde halk patates soğan ekmek vb. derdinde değil, halk 1800 lerden beri ülkemizde süren derin soykırımcı siyonist sebataist işgalin bitirilmesini istiyor.. Halk tarihi miras misyonumuza sahip çıkılarak Filistin’den Afganistan’a siyonist emperyalizmin halklar arasına çizdiği sahte suni sınırların kaldırılmasını, ırk-ırkçı rejimlerin yıkılmasını faşist halk düşmanı rejimlerin yıkılmasını istiyor..

 

100 yıllardır Anadolu Mezopotamya halkları ticaret yapamıyor.. Siyonist çetelerin kurdurdukları ırk devletleri (terörist İsrail, tc, iran,ırak, syria ermnia, azeria..) yüzünden halklar insanlık tarihinin en büyük darbesini aldılar..

 

Bu ırk devletlerinin sahter suni sınırlarını aşmaya çalışan insanlar mayınların kurşunların tankların topların uçakların.. devletlerin, terör örgütlerinin kısacası abd-ingiliz-israil nato teröristlerinin kurdurdukları faşist-ırkçı devletlerin oyunlarının kurbanı oluyor, soykırıma uğruyorlar..

 

Bu sorun sadece ülkemiz için değil Filistin’den Afganistan’a tüm halkların ana sorunu..

 

Halk ülkemizin bir an önce siyonist terörist İsrail, terörist nato örgütü abd-ingiliz İsrail bloğundan uzaklaşmasını ülkemizin bağımsız bir hale getirilmesi ve Rusya ile her alanda stratejik ilişkilere girilmesini istiyor..

 

Ülkemizde halk sahte Kürt-türk-sağ-sol, mezhep oyunları ile faşist siyonist ırk oyunları ile artık dizayn edilmek istemiyor.. Halk Afrika’dan Asya’ya siyon emperyalin yüzyıllardır süren derin işgalinin sonlandırılmasını istiyor..

 

Siyaset bu gerçeği doğru-düzgün okuyamasa Ortadoğulu, Anadolu-Mezopotamya halkları Putin gibi liderler çıkararak bütün bu faşist ırkçı rejimlerin mınına koyacaktır.. Halk Erdoğan’ı bu anlamda dünya çapında Putin gibi bir lider olarak görüyor.. Bu sahte halk düşmanı ırkçı rejimi değiştirmek için son şansı  verecek ve yine ölümüne arkasında duracaktır..

 

Ak taban rehavete kapılıp faşist ırkçı tc yi yıkmasa.. Çağın gereklerine uygun bir demokrasiye dönüşme hamlelerinde başarısız kalınırsa.. TC de halk 15 temmuz 2016 gibi harekete geçer.. Bu saatten sonra ülkemizde askeriye polisiye vs halk dışında halk kimsenin atotirk-atokurut oyunları ile darbe vs yeltelenmesine de izin vermez. Oyun kurucuları da diri-diri gömer.. 

 

2019 yılında Ak Parti için Zafer Değil Hezimet Kaçınılmaz olacak diye onlarca analiz haber yapmıştık.. (Tıklayınız..), hatta cimer bu konuda birkaç uyarı yazısı göndermiştik. Gerçekler kaale alınmayınca hezimet kaçınılmaz oldu. Ak Parti bütün büyük şehirleri kayb etdi. Şimdi de ülkemizin en büyük sorunu rejim sorunu halı altına süpürülürse.. Ok yaydan çıkacak, kaos terör ,istikrarsızlık giderek ülkeyi her alanda saracaktır.. Ak parti de tarih olacaktır.. 

 

Şimdide uyarıyoruz, halk kimseden ekmek soğan patates beklemiyor.. Halk derin ,işgalin derin siyonist sebataist oyunların vatandaşa yüzyıllardır yapılan kumpasların bitmesini, bitirilmesini, tc rejminin halkın rejimine dönüştürülmesini istiyor.. Aksi halkın rejime yönelmesi kaçınılmaz olacaktır..

 

Bu anlamda Ak Parti ve Erdoğan bu seçimden sonra tarihin en büyük yükü ve ağırlığı altına girdiklerinin farkına varmalıdırlar.. Korkmadan sapmadan bu soykırımcı-ırkçı  rejimi değiştirip-dönüştürmeye soyunmalıdırlar.. 

 

Yoksa sadece tc de değil, amerika-avrupa.. dünya geneli halklar bu ırkçı faşist siyonist soykırımcı insan soyunu sıfırlamaya çalışan siyon-kapital-küresel firmalara ve bu firmaların faşist ırk devletlerine, rejimlerine yönelmiş bulunmaktadırlar..  Ortadoğu’da halklar bütün bu faşist ırkçı rejimlere hep birlikte yönelmişlerdir.. Siyonistlerin kurdukları sahte suni rejimler tarih olacaktır. Mısır-Filistinden Afganistana İslam Dünyası büyük bir federasyona geçecek. Siyonist sergerdelerin kurdukları ırk devletlerininde; dini soygun ve insanları köleleştirme aracı yapan din bezirganlarında mınına koyacaklardır.. 

 

 

ETİKETLER : BU SEÇİM TC REJMİNİN PİRÜS ZAFERİ OLACAKTIR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA