SS MOLLALAR ATLARI DİRİ-DİRİ YAKTILAR..

KAFİR-SİYONİST-SEBATAİST İRAN REJMİ KAFAYI İYİCE SIYIRDI, SADECE İNSANLARI DEĞİL HAYVANLARIDA DİRİ-DİRİ YAKMAYA BAŞLADI..
Bu haber 2023-05-25 07:44:21 eklenmiş ve 902 kez görüntülenmiştir.

 

KAFAYI YİYEN MOLLALAR ATLARI DİRİ-DİRİ YAKTILAR..

 

KAFİR-SİYONİST-SEBATAİST İRAN REJMİ KAFAYI İYİCE SIYIRDI, SADECE İNSANLARI DEĞİL HAYVANLARIDA DİRİ-DİRİ YAKMAYA BAŞLADI..

 

Doğu Medya-Rojhılat..

Rojhılat’ın (İran-Aryen-Kurdi Halklar)  Bane kentinde İran güçleri sırf Kurdleri taşıdıkları için atları diri-diri yakarken, kolberlere ( kolber x1) ateş ettiler, atlarını bırakıp kaçan kolberlere ait atları ise yakaladıktan sonra diri-diri yakarak öldürdüler.

 

 

Rojhılat’ın (Doğu Kürdistan) Bane kentinde kolberlere ve yük taşıdıkları atlarına ateş edildi ve atlar diri-diri yakıldı.

 

Bilindiği gibi dünyamız gizli siyonist Yahudi devleti tarafından yönetiliyor. Siyonist –sebetaist teröristler binlerce yıldır Kürdistanı Kurdlerden temizleyip konmaya çalışıyorlar..

 

Bu planlarının bir sonucu olarak binyıllardır din adı altında vaad edilmiş topraklar yalan dolanı ile bozulmuş Yahudilikle Mezopotamyayı-Kurdistanı işgale çalışırlarken ((siyonist semayenin köleleri hahamların Vaad edilmiş topraklar yalan dolanı için tıklayınız)) .. Bu plan için de yüzyıllar boyunca da Osmanlı-Aryen (iran), Osmanlı Çarlık savaşlarını körüklediler, Osmanlı-İran savaşlarında Mezopotamya’yı böldüler..

 

Osmanlı ve Çarlığı yıkılmasının ardından da bütün dünyayı ele geçiren gizli Yahudi devleti Mezopotamya üzerine kurdurduğu uyduruk faşist ırk devletlerine de sadece tek bir misyon yükledi..

 

Bu misyonda her oyun, kumpas, plan kullanılarak Filistin’den Afganistan’a bütün halkların yok edilmesi, soykırıma uğratılması, alanın siyasi sosyal fiziki her bakımdan da siyonist –terörist israilin işgaline hazır hale getirilmesiydi..  

 

Filistin’den Afganistan’a birçok halkın kaz –kuş gibi düşürülmesi çok kolaydı. Ama Ortadoğu’nun bel kemiği Kurdler ve Asya Kıtasının bel kemiği Rusların düşürülmesinin ise imkânı yoktu.

 

Bundan dolayı siyonistler Mezopotamya’da kurdurdukları tüm uyduruk faşist ırk devletlerinin (terörist İsrail, tc, iran, ırak, syria, ermenia, azeria..)  başlarına siyonist-sebataist yahudileri geçirdiler. Bu siyonist-sebataist yahudiler tc de türk, iranda aryen.. Kılık ve kimliklerine bürünerek en büyük projeleri olan Kurdleri Kurdistandan silme soykırıma uğratma projesi başlattılar. Bu anlamda tc yi 5-10 yahudi ailenin çiftliği olarak kurarlarken.. Dıiardan getirdikleri çakma nüfus ile de ülkemizi işgal ettiler..

 

Siyonistlerin, dünyayı yöneten gizli Yahudi devletinin halklar arasına çizdikleri sahte-suni sınırları, sahte –suni faşist ırk devletlerini tanımayan Kurdler Osmanlı ve Çarlığın yıkımın akabinde direkt soykırım çemberine alındılar..

 

Bu planın bir sonucu olarak bu sahte sınırlardan geçen her hayvan, her insan ve her canlı siyonist teröristlerin ve onların devletlerinin Roboski-Şırnakta olduğu gibi çocuk ve hayvanları bombalayarak parçalyarak 1 numaralı hedefi oldular..

 

Bu hedefin insan, hayvan yada başka bir canlı olmasının bir anlamı ve önemi yok. Siyonistlerin mezopotamyada halklar arasına çizdikleri sahte suni sınırları ihlal siyonist teröristlerin yok oluşu olduğundan.. Bu sınırları ihlal eden her canlı yok edilmektedir, diri –diri yakılmaktadır..

 

Kurdistan gibi Rusyayı siyonist-piç zelenskylerle parçalayıp mideye indirmeye çalışan siyonist-sebataist teröristler, dünya gizli Yahudi devleti terörist nato gibi örgütleri ile tüm güçleri ile rus halklara saldırırlarken.. dünya genelinde hızla deşifre olmaya başladılar.. 

 

Siyonist sebataist iran molaları iyice kafayı yemeye başladılar.. Artık Kurdleri sadece dar ağaçlarına çekmiyorlar.. Hayvanları ile diri-diri yakacak kadar psikolojileri bozulmaya başladı..

 

Ama zaman yakındır. Gizli Yahudi devletide siyonistlerde insanlığa çizdikleri suni devletler ve sınırlar da hızla sona geliniyor.. Bu soykırımcılar uzaya da kaçsalr insanlığın gazabından kurtulamayacaklar.. Hepsi avlanacak imha edilecek..

 

 

Kolber - ( kolber x1)

 

“Kolber”, Kürdistan Bölgesi-Rojhılat sınırı ve bazen de Rojhılat-Türkiye sınırı boyunca mal taşıyan kişileri tanımlamak için kullanılan Kürtçe bir terim. "Yük taşıyarak ticaret yapan kişi” anlamına gelen terim aynı zamanda hamal manasına da gelmektedir.

 

Siyonist-sebatasit iran rejmi çeşitli bahanelerle kurdleri aryenleri dar ağaçlarına çekme, özgürlüklerini ve hürriyetlerini elinden alma aryen halkları köleleştirme için halka saldırırken..  İran askerleri ise kolberleri anında hedef almaktadırlar, kolberler bazen de doğal afetlerin kurbanı oluyor.

 

Kolberlerin çoğu, özellikle Tahran yönetiminin çeşitli haklardan mahrum bıraktığı Kürt kentlerinde, yoksulluk ve alternatif istihdam eksikliği nedeniyle bu mesleğe itiliyor.

 

Kolber News’in 2022 yılı raporunda “Kürdistan, Batı Azerbaycan ve Kirmaşan vilayetlerinin sınır bölgeleri ve karayolu geçiş yollarında toplam 258 kolber rejim askeri güçlerinin doğrudan ateşi, çığ ve donma, mayına basma, dağ ve yükseklikten düşme ve diğer vakalar nedeniyle yaralandı veya öldü. Bu 258 kolberden 43’ü hayatını kaybederken 215’i de yaralandı.” Ifadelerine yer verilmiş, raporda ayrıca “43 kolberden 29’unun rejim askeri güçlerinin direkt ateş açması, 1’inin düşme, 4’ünün donma, 1’inin boğulma, 5’inin kalp krizi gibi vakalar, 2’sinin kazalar, 1’inin de Türk sınır muhafızlarının ateş açması” sonucunda hayatını kaybettiği kaydedildi.

 

ETİKETLER : KAFİR-SİYONİST-SEBATAİST İRAN REJMİ KAFAYI İYİCE SIYIRDI SADECE İNSANLARI DEĞİL HAYVANLARIDA DİRİ-DİRİ YAKMAYA BAŞLADI..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA