HÜDA PAR, FİLİSTİNDEN AFGANİSTANA TEK DEVLET..

Hüda Par’lı Kurdler, Mısırdan Hindistan Pakistan sınırlarına döşenen ırk-dil-din-mezhep sorunlarının sahte-suni sorunlar olduğunu, İslam dünyasının asıl sorununun yüzyıllardır süren derin siyonist kapitalist işgal sorunu olduğunu,
Bu haber 2023-05-16 09:06:07 eklenmiş ve 739 kez görüntülenmiştir.

 

HÜDA PAR, FİLİSTİNDEN AFGANİSTANA TEK DEVLET..

 

Doğu Medya Haber Merkezi - HÜDA PAR yetkilileri “İslami bir bakış açısıyla Kürt-Türk kardeşliğini yeniden inşa edip Filistinden Afganista Müslümanlar tek bayrak altında toplanacaklardır.. ” belirlemelerini yaparken..

 

Hüda Par’lı Kurdler, Mısırdan Hindistan Pakistan sınırlarına döşenen ırk-dil-din-mezhep sorunlarının sahte-suni sorunlar olduğunu, İslam dünyasının asıl sorununun yüzyıllardır süren derin siyonist kapitalist işgal sorunu olduğunu, bu sorun tam kavranmadıkça Selahaddin Eyyubilerin, Vahdettinlerin çizgisi kavranmadıkça İslam coğrafyasında ve dünyada hiçbir sorunun çözülemeyeceğini belirttiler..

 

Kurdistan’da Kurdlerin Selahaddin Eyyubilerin-Sultan Vahdettinlerin, Seyit Rızaların, Şeyh Saitlerin çizgisinin asıl çizgileri olduğunu; Filistin’den Afganistan’a ümmet ruhunun yeniden inşa edileceğini belirterek, diktatör, putçu-totemci TC rejiminin yıkılarak Anadolu Birleşik Devletlerine dönüşerek ırk-dil-din mezhep üstü çağın ve İslam Coğrafyasının en büyük siyasal hareketinin temellerinin sağlam bir şekilde atıldığını belirttiler..

 

Siyonist emperyalizmin 300 yıldır inşa ettiği sahte suni sınırlarla inşa edilen sahte suni faşist –siyonist ırk devletlerinin tc-iran-ırak-syria-ermenia, azeria gibi komedi ırk devletlerinin tarih olacağı Anadolu Birleşik Devletleri gibi ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yapılanmayla tarihi mirasımıza ve misyonumuza uygun bir süper devlet ve demokrasinin inşa edileceğini belirterek; bu coğrafya var oldukça Sultan Vahdettin ve Selahaddin Eyyubi ruhu hep var olacaktır. Siyon emperyalizmin, siyonist çetelerin yerli-yabancı ayakları ile  yüzyıllardır süren derin işgallerine son verilecek yüzyıllar geriye dönük soykırım suçu başta olmak üzere insanlığa karşı işledikleri suçlardan yargılanacaklardır..

 

Yeryüzünde hiçbir güç Kurdlerin ümmet anlayışını, ırk-dil-din, mezhep üstü cihan şümul tüm insanlığı kapsayan anlayışını yok edemez.. İnsanlık tarihi boyunca olduğu gibi medeniyetimiz tüm barbarlıkları absorbe ederek medeniyete dönüştürecek yegane tek güç ve medeniyettir. Siyon kapital şeytanın aklına gelmeyen yol yöntemlerle bu medeniyetimize ve coğrafyamıza saldırarak bizleri tarihten silmeye çalıştı..

 

Siyon emperyalin kanton-kanton bölüp Kurdleri birbirine kırdırdığı Kurd halkını tarihten silmek için ortaya attığı uyduruk Kurdistan projesi an itibarı ile tarih olmuştur. Selahaddinlerin Vahdettinlerin Mısırdan Hindistan Pakistan sınırlarına inşa ettikleri Kudüs ve Filistin’in işgalinin son bulduğu, terörist israilin yıkıldığı  Kurdistan bizim Kurdistanımızdır.. Bu seçimle birlikte Kurd ve Turk, Anadolu ve Mezopotamya halkları tarihsel özlerine dönüş yaparak insanlık tarihinin en büyük devrimlerinden birinin kapısını aralamışlardır.. Bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl siyon kapital, siyon emperyal İslam coğrafyasından sökülüp atılacaktır.. 

 

HÜDA PAR, seçim zaferini Kürtçe halay eşliğinde kutladı

 

video için tıklayınız..

 

Basından..

Seçimlere AK Parti listelerinden giren ve meclise 4 milletvekili göndermeyi başaran HÜDA PAR, halay ve Kürtçe şarkılar eşliğinde kutlama yaptı.

 

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine ilişkin ilk sonuçlar açıklandı.

 

Seçimlere AK Parti listelerinden giren ve ilk defa meclise 4 milletvekili göndermeyi garantileyen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Batman ve Antep’te kutlama yaptı.

 

Batman'da Serkan Ramanlı'nın seçim ofisine gelen çok sayıda HÜDA PAR'lı, Kürtçe halay eşliğinde kutlama yaptı.

 

Antep'te ise Şehzade Demir, kutlama yapan partililer için bir teşekkür konuşması yaptı.

 

HÜDA-PAR Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul 3. Bölge 4. Sıra adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA-PAR Genel Sekreteri ve AK Parti Antep 6. Sıra adayı Şehzade Demir, HÜDA-PAR Diyarbakır İl Başkanı ve AK Parti Mersin 4. Sıra adayı Faruk Dinç milletvekili olarak seçildi.

 

Yurt dışı oylarının sayılmasının ardından partinin sözcüsü Serkan Ramanlı da Batman’dan milletvekili olmaya hak kazandı.

 

Öte yandan sonuçların açıklanmasının ardından sosyal medyadan bir açıklama yapan Serkan Ramanlı, “Hangi kelimeler anlatabilir sevincimizi? Hangi cümleler ifade edebilir heyecanımızı? Elhamdulillah, elhamdulillah, elhamdulillah! Teşekkürler Batman, teşekkürler aziz ve şerefli Batman halkı!” dedi.

 

Ramanlı, “Bize ancak Rabbimize hakkıyla hamdetmek düşer. Bize ancak memlekete hakkıyla hizmet etmek düşer. Bize ancak halka mahçup olmamak için gayret etmek düşer” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Hüda Par’lı Kurdler Mısırdan Hindistan Pakistan sınırlarına döşenen ırk-dil-din-mezhep sorunlarının sahte-suni sorunlar olduğunu İslam dünyasının asıl sorununun yüzyıllardır süren derin siyonist kapitalist işgal sorunu oldu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA