AMERİKA’DAN GUZMANA OMUR BOYU HAPİS CEZASI..

Dünyanın en büyük uyuşturucu, biyolojik-kimyasal saldırı ülkesi ve rejimi ABD'den Guzman'a Omur Boyu Hapis..
Bu haber 2023-05-14 08:43:47 eklenmiş ve 799 kez görüntülenmiştir.

 

AMERİKA’DAN GUZMANA OMUR BOYU HAPİS CEZASI..

 

 Dünyanın en büyük uyuşturucu, biyolojik-kimyasal saldırı ülkesi ve rejimi ABD'den Guzman'a Omur Boyu Hapis.. 

 

Siyonist soykırımcı soytarıların çiftliğine dönüşen ABD dünya çapında uyuşturucuyu sadece Amerika’nın siyonist kartellerin üretmesi,  cia-fbi gibi istihbarat örgütleri ile hem Amerika hemde dünyaya servis edilmesi dışında başka bir ülkenin yada vatandaşlarının uyuşturucu işini yapmasını istemediğinden.. Bu küresel uyuşturucu trafiğine giren diğer dünya insanlarını anında paket etmek içinde her oyun ve yönetimi kullanmaktadır..

 

ABD dünyanın en büyük uyuşturucu ve biyolojik-kimyasal saldırı ülkesi ve rejimi..

 

Siyonist-kapitalist  küresel gıda-genom firmaları başta olmak üzere, Amerika ürettiği yiyecek-içecekleri biyolojik kimyasal silaha dönüştürmüştür..

 

Ürettiği yiyecek içeceklerle Amerikan halkını sürekli uyuşturup, hastalık bulaştıran, Amerikan halkını obez –şişman, sürekli şişip patlayan hayvanlara, toplumu halkı düşünemeyen hastalıklı iki ayaklı hayvanlar sürüsüne çevirirken..

 

Hastalıklı 2 ayaklı hayvanlara çevrilen bu ölüme yatırılmış, zombileştirilmiş kölelerine (vatandaşlarına) başkalarının birşeyler satmasını da en ağır suçlar kapsamına almış bulunmaktadır..

 

Özetle ABD yi derinden işgal etmiş bulunan siyonist-kapitalist Amerikan siyonist çeteleri, kartel holdingleri firmaları Amerikalıyı ve dünyalıları ancak ben beceririm. Benim kontrolüm dışında kimse iki ayaklı hayvana elini uzatamaz kafasını keserim diyor.. Yani Amerika gibi kendi toplumuna biyolojik-kimyasal saldırı yapan, hastalık bulaştıran köleleştiren rejimler yıkılmasa, bunların diğer dünya milletlerine coğrafyalarına müdahaleleri durdurulamazsa.. Bu siyonistt soykırımcı çeteler her alanda insan soyunu sıfırlamakta, yok etmektedirler..  Birçok holdin-kartel ve ulus bu gerçeği bilmediğinden önlem almadıklarından hepsi de siyonistler tarafından kaz-kuş gibi avlanmakta binbir kumpas ve oyunla yok edilmektedirler..

 

Amerika’nın bu politikası nedeniyle uyuşturucu işini yapsın yapmasın dünyanın diğer uluslarından çıkan her kartel, holding.. Çökertilmesi gereken bir hedeftir. Siyonistlere hizmet dışında boy gösteren her beyin bilim adamı kontrole alınması gereken bir denek hayvanıdır.. Kendileri kullanmasa imha etme en büyük politikalarıdır..

 

Örneğin ABD-TC rejiminin birlikte saldırdığı ve şu anda Amerika’da tutuklu bulunan SBK holding başkanı S. Baran Korkmaz uyuşturucunun u sunu bilmez.. Bir Kürd olarak holdingleşmesi ülkemizi 300 yıldan fazladır derinden işgal eden siyonist-kapitalist Yahudi çetelerinin 1 numaralı hedefi yaptı.. Bu çeteler 1 değil 2 devlet (tc-amerika) birden ayarlayarak kendisine saldırıya geçtiler ve şu anda tutuklu.. Dikkat edin Kurdler adına ortalıkta bulunan legal illegal bir yapı asla bu tür siyonist saldırıları topluma taşımaz, aksine gizler çünkü bizim diye bildiğimiz kurumların tümü üstten bu çetler ve ajanlarınca dizayn edilip yönetilmektedirler.. Ve yine dikkat edin Korkmaza en çok siyonist-soykırımcıların partisi  chp saldırmaktadır. Ve bu parti binbir oyunla ülkemizi siyonist-soykırımcı  Yahudilerde kalması için her operasyonu yapmaktadır.. TC de başa oynamaktadır..

 

Dünya Halkları-Milletleri, Holdingleri ve Kartelleri.. Amerika- Terörist İsrail-İngiltere ve Şu anda çaktırmadan Çin’i aynen tc ve  iran vb. gibi derinden işgal eden bu siyonist soykırımcıları çözmezse siyonistler dışında hiçbir holding kartel vb. olmayacaktır. Siyonistler her birine bir kulp takıp yok etmeye bakacaklardır..

 

 İşte El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman’a yapılan operasyonun özü budur. Dünyanın diğer devletleri ve ulusları soykırımcı siyonist Amerikalıların oyuncaklarına çevrilmiş bulunmaktadır.. Bu anlamda dünya halklarının ve devletlerinin Rusya vb devlet ve halklar etrafında buluşması gezegen çapında siyonist kapitalizme yönelmesi ve ekarte etmesi gerekmektedir..

 

 

Basında El Chapo:

 

ABD, uyuşturucu baronu El Chapo hakkındaki ömür boyu hapis cezasını onadı

 

 

Dünyanın en büyük uyuşturucu örgütünün elebaşı olmakla suçlanan El Chapo (cüce) lakaplı Joaquin Guzman tutuklandı. Ömür boyu hapse mahkûm edilen Guzman, ABD'nin Colorado eyaletindeki en güvenli hapishane olan ve SuperMax’ta tutuluyor..

 

ABD’de Temyiz Mahkemesi, "El Chapo" lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın uyuşturucu kaçakçılığı suçundan hakkında verilen ömür boyu hapis cezasına yaptığı itirazı reddederek kararı onadı.

ABD'nin New York kentinde yer alan Manhattan’daki 2. ABD Temyiz Mahkemesi, ülkede tutuklu bulunan Meksikalı uyuşturucu baronu 'El Chapo' lakaplı Joaquin Guzman'ın, jüri üyelerinin görevi kötüye kullanması, hapisteki kötü koşulları ve ABD hükümetinin kendisini hedef almasını gerekçe göstererek yaptığı itirazı reddetti ve hakkındaki ömür boyu hapis cezasını onadı.

 

Guzman’ın avukatı Marc Fernich “Önemli gerekçelerin halı altına süpürülmeye devam edilmesi bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bunların hepsi sanığın (Guzman) kötü şöhretinden kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.

 

Ne olmuştu?

 

Eski Sinaloa Karteli lideri Guzman, ABD'de yargılandığı mahkemece Şubat 2019'da milyarlarca dolarlık uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktan ve birçok kişinin cinayetinden suçlu bulunarak ömür boyu hapis cezası ve 12.7 milyar dolar para cezasına çarptırılmıştı.

Ancak El Chapo'nun avukatları geçtiğimiz yılın Kasım ayında karara itiraz edeceklerini açıklamıştı. Avukatları El Chapo'nun kaldığı hapishanedeki koşulların uygunsuz olması nedeniyle yeterli bir savunma hazırlanamadığını ve mahkemedeki bazı jüri üyelerinin kuralı çiğneyerek davayla ilgili basında çıkan haberlerin etkisi altında kalmalarını itiraza gerekçe olarak göstermişti.

Meksika'da iki kez hapishaneden kaçarak ünlenen El Chapo, son olarak 2017 yılında Meksikalı yetkililer tarafından ABD'ye teslim edilmişti. El Chapo halen ABD'nin Colorado eyaletindeki en güvenli hapishane olan ve SuperMax olarak bilinen hapishanede tutuluyor.

ETİKETLER : Dünyanın en büyük uyuşturucu biyolojik-kimyasal saldırı ülkesi ve rejimi ABD'den Guzman'a Omur Boyu Hapis..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA