PANİGLİLER YEŞİL SOL PARTİ Ve TR İŞÇİ PARTİSİ M.VEİL ADAYLARINI AĞIRLADI..

Secim sürecinde siyasi partileri ağırlayan Panig Derneği bugünde Yeşil sol parti ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili adaylarını ağırladı..
Bu haber 2023-05-07 21:31:21 eklenmiş ve 778 kez görüntülenmiştir.

 

PANİGLİLER YEŞİL SOL PARTİ Ve TR İŞÇİ PARTİSİ M.VEİL ADAYLARINI  AĞIRLADI..

 

Secim sürecinde siyasi partileri ağırlayan Panig Derneği bugünde Yeşil sol parti ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili adaylarını ağırladı..

 

STK alanında örnek bir dernek olan yaptığı başarılı etkinlikleriyle örnek bir STK olan Hocvan Dernekler Federasyonu Üyesi Beykoz Panig Derneği bugün saat 15.00 te Yeşil sol parti ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili adaylarını ağırladı..

 

Halkın yoğun katılım gösterdiği ziyarette halka ve üyelere yönelik açıklamalarda bulunan Beykoz Yeşil Sol Parti İlçe Başkanı Ayvaz Korkmaz yaptığı konuşmada:

 

Parti olarak 13 Mayıs’ta Yenikapı’da saat 11.00 Demokrasi Mitingi 12 Mayıs tarihine kadar ise Ardahan’da kayıtlı olan seçmenleri,  Ardahanlı hemşerilerimizi Ardahan’a götüreceklerini ifade ettiler.. 

 

Beykoz Yeşil Sol Parti İlçe Başkanı Ayvaz Korkmaz, 1.Bölge milletvekili Adayları Tuncay Kökçe, Memet Zeki Kılıç, İstanbul İl Yöneticisi Ersan Öngördü, HDP Beykoz İlçe Eş başkanı Özer Demir ile TİP Beykoz İlçe Başkanı Vahdettin Özkan ile Yönetim kurulu Üyeleri de ziyarette yer aldılar..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 


 

BEYKOZ’DA TARİH YAZIYORLAR..

 

Ayvaz Korkmaz’ın Beykoz Yeşil Sol Parti İlçe Başkanlığı ile kısa zamanda halk içinde büyük kitlelere ulaşılması hergün etkinlik üzerine etkinlik yapılması, hakeza HDP Eşbaşkanları Saniye Korkmaz’la Özer Demirin çalışmaları iki partinin tabanını ziyadesiyle memnun eden gelişmeler..

 

Doğu Medya olarak Beykoz özelinde yaptığımız araştırma ve çalışmalrda halk YSP ve HDP Yönetimlerinden ziyadesi ile menun. Çalışma ve etkinliklerinden dolayı kendilerini kutluyorlar..

 

Panig Derneği Başkan ve yönetimi, Ardahanlılar derneği yöneticileri, Serhat otomotiv ve Serhat Köy Ürünleri firmalarının sahibi Davut Demir .. gibi bölgemizin STK, kanaat önderleri ile yaptığımız görüşmelerde Beykoz kendi tarihinde ilk defa böyle başarılı etkinliklere imza atıyor, halk bütünleşme had safhada diye görüş belirtirlerken..

 

Aynı zamanda YSP, HDP başkan, eşbaşkan ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik ettiler..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Secim sürecinde siyasi partileri ağırlayan Panig Derneği bugünde Yeşil sol parti ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili adaylarını ağırladı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA