İstanbul Tarihinin En Büyük Mitingine Ak Parti İle İmza Atdı..

7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da düzenlenen Yüzyılın Mitingi ile Ak Parti İstanbul Tarihinin En Büyük Mitingine İmza Atdı..
Bu haber 2023-05-04 09:48:10 eklenmiş ve 869 kez görüntülenmiştir.

 

İstanbul Tarihinin En Büyük Mitingine Ak Parti İle İmza Atdı..

 

 

7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da düzenlenen Yüzyılın Mitingi ile Ak Parti İstanbul Tarihinin En Büyük Mitingine  İmza Atdı..

 

 

İstanbul'da AK Parti mitingi 1 milyon 700 bin kişi ile rekor yaparken.. Yollara düşüp alana yetişmeyenler vb dikkate alındığında Ak Parti mitingine 2 milyona yakın hatta fazlaı..  insan katılırken..

 

C.Tesi Günü Ak Parti Mitinginden 1 gün önce CHP’nin  Kartal’da yaptığı miting ise İnternette yansıyan katılım ve fotoğraflara bakıldığında tam bir fiyasko..

 

Buda ülkemizde anket şirketleri ve basın sektörünün ekseriyasının Amerika- İngiliz ve Terörist israile çalıştığını teröist nato basını olduğunu net ortaya koymaktadır..

 

Ak Parti Mitingi Alan Kartal alanında 4-5 kat daha büyük

 

CHP Mitingi Kartal  sayı Ak Partinin çok düşük  altında 5 te 1i kadar

AK Parti İstanbul Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı'nda bugün saat 16.00'da gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi"nde, AK Parti'nin İstanbul seçmeni seçime 1 hafta kala "Türkiye Sana Emanet" diyerek buluştu. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan Cumhur İttifakı’nın Büyük İstanbul Mitingi için gelenler, miting alanına giriş yapmaya başladı. Toplu taşımayla veya yaya olarak gelenler için, belirlenen çevre noktalardan ring otobüsler kalktı. Başkan Erdoğan, mitingin yapılacağı Atatürk Havalimanı'na helikopterle geldi. Meydanı dolduran yüz binlerce kişiye hitap etmek üzere Başkan Erdoğan seçim konuşmasını yapıyor. Başkan Erdoğan burada yaptığı konuşmada Atatürk Havalimanı'ndaki mitinge gelen kişi sayısının 1 milyon 700 bin kişi olduğunu duyurdu.

 

Doğu Medya olarak bu yönde yaptığımız analiz haberimizi bizi yanıltmadı.. İstanbul tarihinin en büyük mitingine ak parti ile imza atdı..

 

Görünen köy kılavuz istemez babında ifade edelim, Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda  % 55 ila 60 bandında ilk turda alacaktır.. Muhalefetin yapıştığı ve biz Anadolu Mezopotamyalıları 100 yıldır soykırıma uğratan batı ve siyonist kanatla savaş giderek daha da büyüyecektir..

 

 

 

 

İSTANBUL TARİHİNİN EN BÜYÜK MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR..

 

İstanbul kendi tarihinin en büyük mitinglerinden birine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek ''Yüzyılın Mitingi" için Atatürk Havalimanında son hazırlıklar bütün hızıyla sürüyor..

 

HABERİN GORSELLERİ TIKLAYINIZ.. 

 

 

Bu miting neden bu kadar önemli hepsini analiz haberimizde toparladık..

 

Doğu Medya-Doğu Haber-Doğu Kültür Gazetesi – İstanbul

 

ABD-Terörist İsrail ve İngiliz siyon soytarılarının Medeniyetler çatışması tezi yerine Medeniyetler ittifakı tezi günümüzün temel savaşıdır.. Bu savaşın özü ise insan soyunu sıfırlamaya çalışanlarla insanlık arasındaki büyük savaşı formüle ediyor..

 

Sovyetler Birliği’nin dağılmasından sonra ABD’li siyonist soytarıların- Amerikan toplum mühendislerinin (ki bunlar küresel siyon firmalarla yiyecek içecek başta olmak üzere Amerikalıları yüzyıllardır soykırım-gerzek-obez ve düşünemeyen bir topluma, soykırıma açık koyun sürülerine çevirmektedirler, nasıl sahte bir kurtuluş savaşı sahte kurtarıcılarla tc yi kurup ülkemizi yüzyıllardır işgal ettiyseler.. Bunun kat-kat ağırı Amerika’da hayata geçirilmiştir. Amerikalılar uyanıp bu derin siyonist soykırımcılığı ve yayılmayı çözemezlerse Amerika tarihten silinecek ki Amerikan toplumu bu derin işgali hem çözdü, hemde önümüzdeki seçimlerde Trumpla birlikte bunları tarihe gömmek için son hazırlıklarını yapmakta, Amerika kıta olarak Kuzey-Güney Amerikanın birleşmesiyle Büyük Amerika Federasyonuna, hakeza Rusya federasyonu dünyanın diğer Kıtalarında da bu federasyonlar hayata geçerek ala nihaye insanlık dünya konfederasyonuna doğru gitmektedir ..)

 

İşte bu siyonist soytarıların Medeniyetler Çatışması kuramından Tarihin Sonu tezine geçmeleri, yeni bir dünya düzeninin yani tek kutuplu küresel kölecilik sisteminin devamı için kurguladıkları Medeniyetler Çatışması insanlığın ortak duvarına çarpıp tersine dönmeye başladı..

 

Ortadoğu’da-Mezopotamya’da Kurdlerin faşist ulus devlet olgusunu kabul etmemeleri, İnsanlık tarihi boyunca doğu-batı-güney-kuzey dünya geneli barbarlıkları absorbe edip medenileştirmeleri.. Filistin’den Afganistan’a siyonist soytarıların kurdukları sahte suni devletler diktatörlükleri (siyonist terörist israil, tc-iran-ıraki-syria ermenia-azeria..) kabul etmemeleri siyonist kapitalist işgalde dünya genelinde büyük bir gedik açtı.. Siyonistler bu kırılmayı önlemek için Mezopotamya’yı parçalamakla yetinmediler,  dinli dinsiz bir sürü terör lejyonu parti vb. kurmaları Mezopotamya’da hayta geçirmeleri de  kar etmedi..

 

Kurdlerin yüzyıllardır Selahaddin Eyyubi ruhuna-ümmet anlayışına sadık kalmaları; Hakeza Sultan Vahdettin’in görünmeyen planları ile Osmanlı ve Çarlığın gölgeleri bile siyonizimin gezegen çapında deşifrasyonunu ve ablukaya alınmasını beraberinde getirdiği gibi Erdoğan’ın sağına Hüda Par’ı (Kurd), Soluna MHP’yi (Turku) alması ile de siyonizmin Mezopotamya’da yüzyıllardır ektiği ırkçılığı, İslam dünyasındaki parçalanmayı-atomizasyonu da yerle bir ederek tersine çevirmeye başladı ..

 

Putin-Erdoğan-Zapatero gibi başkanlar ve beyinler sayesinde Amerikalı siyonist sergerdelerin Medeniyetler çatışması gezgen çapında medeniyetler ittifakına evrilmeye başlandı. İnsanlık tek millet tek devlet medeniyetine hızla kaymaktadır..

 

Medeniyetler Çatışmasına karşı Ruslar ve Rus Lider Putin başta olmak üzere dönemin Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve İspanya Başbakanı Zapatero işbirliğinde 'Medeniyetler İttifakı' projesine start verildi.

 

Günümüzdeki savaşın özü İmparatorlukların yıkımının ardından dünyayı işgal eden siyonist soykırımcı küresel firma ve ailelerle insanlığın ortak savaşıdır.

 

Gezegenimiz  vahşi siyonist kapitalizminin işgalinin ardından küresel soykırımcı firma ve aileler(gıda-genom-ilaç-bilişim-silah, finans kurumları .. firmaları..) ulus devlet faşizmini, dinli-dinsiz terör lejyonlarını, hava-su-yiyecek-içecek-gıda-genom.. İnsan soyunu sıfırlamak ve köleleştirmek için her şeyi silaha dönüştürmeleri ile insanlık tarihinin en büyük savaşlarından birini yaşarken..

 

Çini giderek derinden işgal eden siyonist sermaye Amerika-iingiltere ayakları ile Çin’de Covid 19 biyolojik-psikolojik saldırısı ile  insan soyunu sıfırlama projesini başlattılar.. Savaş hergeçen gün giderek büyüyor,  siyonist soykırımcıların Rusya’yı sarması ile, TC de ise uyduruk muhalefeti başa getirme gibi projelerle seçime müdahale etmeleri ile savaş dünya genelinde her kıtada bütün şiddeti ile hem sürüyor, hem de büyüyor..

 

Özetle Doğu Kültür Medya’da sıklıkla vurguladığımız gibi dünyamızdaki savaşın ana özü soykırımcı, insan soyunu sıfırlamaya çalışan geçmişten günümüze binlerce yıldır her argümanı kullanarak , insan soyunu sıfırlamaya çalışan siyonist-kapitalist sergerdelerle insanlık arasındaki savaştır..

 

İnsanlığın bir millet tek devlet halinde kıtalar bazında federasyonlaşması, bu federasyonların dünya konfederasyonuna evrilmesi.. Dünyamızı derinden işgal eden siyonist firmaların bin yıllar yüzyıllar geriye gidilerek hesaba çekilmesi.. İnsanlığın şu anda verdiği savaşın ana özünü oluşturmaktadır..

 

Bu büyük savaş terörist nato örgütünün Rusya’yı sarması ve tc de ana muhalefetle yeniden ülkemizi her alanda işgal senaryolarıyla had safhada sürmektedir ki en son bu siyonist soytarılar haarp silahıyla Mezopotamya’da depremle 20 milyona yakın insanı tarihten silmeye çalıştılar. Bu büyük salşdırıya rağmen Osmanlılar, Anadolu-Mezopotamya halkları dünya halklarının da büyük bir desteği ile daha da büyüyerek çıkmaya başladılar..

 

İşte İstanbul Büyük Mitingi ülkemizin yüzyıllardır süren derin işgaline karşı Kurdu-Türkü-arabı-farsı-rumu- rusu-ermenisi ile Anadolu Mezopotamya halklarının Afrika’dan Asya’ya ve dünyanın diğer tüm kıtlarındaki buluşmanın fotoğrafı olacaktır..

 

Bu büyük buluşmanın alt yapısına giden birkaç haberi sizler için toparladık..

 

İSTANBUL TARİHİNİN EN BÜYÜK MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR..

 

İstanbul kendi tarihinin en büyük mitinglerinden birine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek ''Yüzyılın Mitingi" için Atatürk Havalimanında son hazırlıklar bütün hızıyla sürüyor..

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek ''Yüzyılın Mitingi" için Atatürk Havalimanında son hazırlıklar havadan görüntülendi. Dev sahne kurulumu ve çadırların kurulumu için işçilerin çalışması dron kamerasına yansıdı.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın ortak katılımlarıyla 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Havalimanı’nda "Yüzyılın Mitinginin yapılacağı belirtildi. Yapılacak dev miting için sahne kurulumları giriş ve çıkışlarda bulunun güvenlik önlemleri için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sahne kurulumunun büyük bir kısmı tamamlandı. Sahnede yer alacak dev ekranlar ve ses sistemleri yerleştirilecek. Bayraklar ile süsleme ve ulaşım koordinasyonu gibi çalışmalar devam ediyor.

 

Yapılan açıklamada mitinge tarihi katılımın beklendiği kaydedildi. Yenikapı Miting Alanı'ndan yaklaşık 1,5 kat daha büyük olan Atatürk Havalimanı milyonlarca kişiye ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

 

Toplu açılış töreni olacak

 

Açıklamada ayrıca, seçimler için uzun süredir saha çalışmalarını sürdüren İstanbul Teşkilatı'nın "Yüz Yüze 100 Gün", "İstanbul'un Sözü: Birlik İrade Zafer" , "Nef Stadyumu'nda 100 Bin Sandık Görevlisiyle Buluşma" , "Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri" ve toplu açılış törenleri gibi saha çalışmalarını "Yüzyılın Mitingi" ile taçlandırmayı hedeflediği belirtildi.

 

İstanbul Başkan Erdoğan Nidalarıyla İnledi..

 

 Sadece İstanbul Değil ülke geneli başkan Erdoğan nidaları ile inliyor..

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ümraniye’de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Beykoz’da halka buluştular..

 

Ümraniye’de coşkulu kalabalık nedeniyle cadde ve sokaklarda adım atılacak yer kalmazken.. Yer gök  başkan Erdoğan sloganları ile inledi..

 

Halk 1 -1,5 asır önce siyonist kapitalist terörizm Sultan Vahdetini yiyerek Osmanlıyı yıktı. TC rejimi ile içimize ırkçılık ekerek bizi soykırıma açık koyun sürülerine çevirdiler. Ama hamdolsun ki Başkan Erdoğan Sağına MHP Lideri Bahçeliyi (Turk), Soluna HÜDA PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu (Kurd) alarak ümmet anlayışını yeniden hakim kılarak siyon kapital terörün 300-400 yıldır süren derin işgaline son vermiştir..

 

 

 

Bu ülkede rum-rus-ermeni-kurd-turk-çerkez.. İmparatorluktan gelen halklar olarak bizler bu fotoğrafın manasının ne olduğunu en iyi şekilde bilmekteyiz.  Erdoğan 1. Turda zorlanmadan başkanlık ipini göğüsleyecektir. Siyon kapital terörle ülkemizde ve dünya genelinde savaş giderek büyüyecektir..

 

 

 

Osmanlının yıkımından sonra, o gün bugündür dünyada huzur barış kalmadı. Filistin’den Afganistan’a milyonlarca Müslüman soykırıma uğratılırken, Diktatör TC-İran-terörist İsrail, syria, iraki, ermenistan, azeriyan.. Mezopotamyayı ırk ve ırkçılıkla; uydu uyudurk terörist ırkçı faşist ulus devletlerle ülkelerimiz sahte suni sınırlarla yerle bir ettiler..

 

Vahşi siyon kapital demokrasi, insan hakları vb. uydurma yalan dolanlarla tc ile ülkemizi bir sömürgeye çevirirlerken.. Günümüzde dağlarımızı ovalarımızı sularımızı tarım ve topraklarımızı siyonistler ve onların yerli işbirlikçileri ülkemizi elimizden aldılar..

 

Bu yüzden Erdoğan’ı yedirmeyecek.. Terörist israilden TC ye tüm faşist ulus devletleri yıkıp ülkemizi tc ile birlikte ele geçiren siyon kapital terörü bu topraklardan def edip hesaba çekecek, tarihi miras misyonumuza sahip çıkacağız.

 

Siyonist teröristler bu soykırım planlarını sadece ülkemizde değil dünya genelinde harekete geçirerek insan soyunu da tarihten silmeye çalışıyorlar.. Bir başka deyişle biz Anadolu –Mezopotamya halkları dünya halklarıyla aynı kaderi paylaşıyoruz..

 

İnsanlık, adalet ve nizam Sultan Vahdetinin, Selahaddin’in ruhuyla bu topraklardan tüm dünyaya yayılmaktadır..

 

Başkan Erdoğan’ın deyimle ” Dünya 5’ten büyüktür, Bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımıza bunların hayalleri yetmez” dediler..

 

 KURUM, BEYKOZ İMAR SORUNLARINA SON NOKTAYI KOYDU..

 

 

TC Devlet politikası olarak 1980’lardan beri boşaltılan, nüfusu sürülmeye sökülmeye çalışılan Beykoz’da imar sorunu en büyük sorunlardan biri. İmarla ilgili kanun ve yetkiler Çevre ve Şehircilik bakanlığına geçti.

 

Bu geçişle birlikte İstanbul’un tümünü kentsel dönüşme alan Ak Parti yapılaşmanın büyük çoğunluğu kaçak konumda olan Beykoz’un imar sorunlarının tarih olacağını ve Beykoz’un     %85 ni imar planlarının geçtiğini belirttiler..

 

İstanbul 1. Bölgede Milletvekili adayı olan Çevre ve Şehircilik Bakanı konuşmasında bunları müjdelerken..

 

Bakan Kurum Konuşmasında : "Bizim icraatlarımızın uzandığı noktaya, onların hayalleri bile ulaşamaz"

 

Kabaktepe İstanbul Turunda..

 

- AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe çocuklara patlamış mısır ikram etti, vatandaşla sohbet etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Beykoz'da bulunduğu ziyaretlerde, cami cemaatiyle sohbet etti, sahilde bulunan etkinlik alanında çocuklara patlamış mısır ikram etti.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Beykoz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Rüzgarlıbahçe Merkez Camiinin bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Kabaktepe'ye Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da eşlik etti. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Kabaktepe, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde bulunan esnafı da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Mahallede bulunan esnaf ziyaretinin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sahilde bulunan Beykoz Çocuk Şenlikleri etkinliğine katıldı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'la birlikte sahilde vatandaşlarla fotoğraf çektiren Osman Nuri Kabaktepe, etkinliğe katılan çocuklara patlamış mısır ikram etti.

 

 

ETİKETLER : 7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da düzenlenen Yüzyılın Mitingi ile Ak Parti İstanbul Tarihinin En Büyük Mitingine İmza Atdı..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA