BEYKOZ ARDAHANLILAR SİYASİ PARTİLERİ AĞIRLADILAR..

Beykoz Ardahanlılar Derneğine yoğun bir siyasi parti ziyareti akını olurken, yönetim azami duzeyde katılım sağladı, ağırladı..
Bu haber 2023-04-30 16:59:45 eklenmiş ve 776 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR SİYASİ PARTİLERİ AĞIRLADILAR..

 

Seçim çalışmaları kapsamında hergün onlarca etkinliğin gerçekleştiği İstanbul’da STK’lar da siyasi partilerin ziyaretlerine sahne olmaktadır. Bu anlamda Beykoz Ardahanlılar Derneğine yoğun bir siyasi parti ziyareti akını olurken..

 

Beykoz Ardahanlılar Dernek başkanı Vural çelik, Bşk Yrd. Y.Yasin Sit başta olmak üzere dernek yönetiminden Turgut Şair, Vural Süt, Metin Demir, Vedat Demir, Özkan Çelik .. YK üyeleri de siyasi partilerin, Beykoz Bld Bşk Yrd. Manolya demiroren ziyaretlerinde hazır bulundular.

 

Seçim Çalışmaları kapsamında İktidar ve Muhalefet partileri başta olmak üzere Beykoz Ardahanlılar Derneği kendilerini ziyarete gelen MHP, Büyük Birlik Partisi, Deva Par.. gibi siyasi partileri merkezinde ağırlarken iktidar ve muhalefet  partilerinin etkinliklerine de başkanlık ve yönetim düzeyinde katılım gösterdiler.. Beykoz Ardahanlılar Derneği,  bir STK olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirtirlerken..

 

Ayvaz Korkmaz, Saniye Korkmaz, Menderes Kaya, Selahattin Şirin, Burhan Ateş, Vedat demir, Zeki Avşar, Ahmet Avşar gibi Hemşerilerimizin yoğun olduğu Beykoz Yeşil Sol partiyi de seçim çalışmaları nedeniyle standardında ziyaret ederek başarılı olsun dileklerini ilettiler..

 

Hocvan dernekler Federasyonu başta olmak üzere Hanak Dernekler Federasyonu, Göle Dernekleri Panig- Murka birçok derneğimiz hem bölgede hem de metropollerde Ardahan yeşil sol parti milletvekili adaylarını coşkulu bir şekilde karşıladılar..

 

Haberlerin Görselleri İçin

 

TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : Beykoz Ardahanlılar Derneğine yoğun bir siyasi parti ziyareti akını olurken yönetim azami duzeyde katılım sağladı ağırladı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA