İstanbul Başkan Erdoğan Nidalarıyla İnledi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ümraniye’de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Beykoz’da halka buluştular..
Bu haber 2023-04-30 16:54:00 eklenmiş ve 723 kez görüntülenmiştir.

 

İstanbul Başkan Erdoğan Nidalarıyla İnledi..

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ümraniye’de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Beykoz’da halka buluştular..

 

Ümraniye’de coşkulu kalabalık nedeniyle cadde ve sokaklarda adım atılacak yer kalmazken.. Yer gök  başkan Erdoğan sloganları ile inledi..

 

Halk 1 -1,5 asır önce siyonist kapitalist terörizm Sultan Vahdetini yiyerek Osmanlıyı yıktı. TC rejimi ile içimize ırkçılık ekerek bizi soykırıma açık koyun sürülerine çevirdiler. Ama hamdolsun ki Başkan Erdoğan Sağına MHP Lideri Bahçeliyi (Turk), Soluna HÜDA PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu (Kurd) alarak ümmet anlayışını yeniden hakim kılarak siyon kapital terörün 300-400 yıldır süren derin işgaline son vermiştir..

 

Bu ülkede rum-rus-ermeni-kurd-turk-çerkez.. İmparatorluktan gelen halklar olarak bizler bu fotoğrafın manasının ne olduğunu en iyi şekilde bilmekteyiz.  Erdoğan 1. Turda zorlanmadan başkanlık ipini göğüsleyecektir. Siyon kapital terörle ülkemizde ve dünya genelinde savaş giderek büyüyecektir..

 

Osmanlının yıkımından sonra, o gün bugündür dünyada huzur barış kalmadı. Filistin’den Afganistan’a milyonlarca Müslüman soykırıma uğratılırken, Diktatör TC-İran-terörist İsrail, syria, iraki, ermenistan, azeriyan.. Mezopotamyayı ırk ve ırkçılıkla; uydu uyudurk terörist ırkçı faşist ulus devletlerle ülkelerimiz sahte suni sınırlarla yerle bir ettiler..

 

Vahşi siyon kapital demokrasi, insan hakları vb. uydurma yalan dolanlarla tc ile ülkemizi bir sömürgeye çevirirlerken.. Günümüzde dağlarımızı ovalarımızı sularımızı tarım ve topraklarımızı siyonistler ve onların yerli işbirlikçileri ülkemizi elimizden aldılar..

 

Bu yüzden Erdoğan’ı yedirmeyecek.. Terörist israilden TC ye tüm faşist ulus devletleri yıkıp ülkemizi tc ile birlikte ele geçiren siyon kapital terörü bu topraklardan def edip hesaba çekecek, tarihi miras misyonumuza sahip çıkacağız.

 

Siyonist teröristler bu soykırım planlarını sadece ülkemizde değil dünya genelinde harekete geçirerek insan soyunu da tarihten silmeye çalışıyorlar.. Bir başka deyişle biz Anadolu –Mezopotamya halkları dünya halklarıyla aynı kaderi paylaşıyoruz..

 

İnsanlık, adalet ve nizam Sultan Vahdetinin, Selahaddin’in ruhuyla bu topraklardan tüm dünyaya yayılmaktadır.. 

Başkan Erdoğan’ın deyimle ” Dünya 5’ten büyüktür, Bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımıza bunların hayalleri yetmez” dediler..

 

KURUM, BEYKOZ İMAR SORUNLARINA SON NOKTAYI KOYDU..

 

TC Devlet politikası olarak 1980’lardan beri boşaltılan, nüfusu sürülmeye sökülmeye çalışılan Beykoz’da imar sorunu en büyük sorunlardan biri. İmarla ilgili kanun ve yetkiler Çevre ve Şehircilik bakanlığına geçti.

 

Bu geçişle birlikte İstanbul’un tümünü kentsel dönüşme alan Ak Parti yapılaşmanın büyük çoğunluğu kaçak konumda olan Beykoz’un imar sorunlarının tarih olacağını ve Beykoz’un     %85 ni imar planlarının geçtiğini belirttiler..

 

İstanbul 1. Bölgede Milletvekili adayı olan Çevre ve Şehircilik Bakanı konuşmasında bunları müjdelerken..

 

Bakan Kurum Konuşmasında : "Bizim icraatlarımızın uzandığı noktaya, onların hayalleri bile ulaşamaz"

 

Haberin Gorselleri İçin

 

TIKLAYINIZ..

 

 

 

Haberin Video için

 

Tıklayınız..

ETİKETLER : Cumhurbaşkanı Erdoğan Ümraniye’de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Beykoz’da halka buluştular..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA