SARIYER ARDAHANLILARDAN SİYASİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ..

Yaptığı etkinlikler ve icraatlarla örnek bir STK konumunda olan Sarıyer Ardahanlılar Derneğinden Sarıyer Siyasi partilere teşekkür ziyaretleri..
Bu haber 2023-04-24 13:17:34 eklenmiş ve 686 kez görüntülenmiştir.

SARIYER ARDAHANLILARDA SİYASİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ..

 

Yaptığı etkinlikler ve icraatlarla örnek bir STK konumunda olan Sarıyer Ardahanlılar Derneğinden Siyasi partilere teşekkür ziyaretleri yapıldı..

 

Sarıyer’in en çalışkan ve kurumsal sivil toplum kuruluşlarından Sarıyer Ardahanlılar Derneği, rekor katılımlı bir iftar yemeği gerçekleştirmişti. Derneğin çalışkan Başkanı Ersin Özer, rekor katılımlı programlarından sonra, davete katılan tüm siyasi partilere teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Örnek davranış sergileyen Sarıyer Ardahanlılar Derneği, gerçekleştirdiği tüm organizasyonlardan olduğu gibi yine büyük bir başarıyla çıktığı gözlemlendi.

 

Dernek Başkanı Ersin Özer’in ve ekibinin yoğun tempoyla çalıştığı dernek, tüm organizasyonlarinda rekor katılım sağlamasının ana sebebi hemşerilerinin de kendisine ve yönetime değer vermesi ve güvenmesi oldugu öğrenildi. Siyasi partilerinde ilgi gösterdiği programın ardından Başkan Ersin Özer, programa katılan siyasi partileri ekibi ile ziyaret etti.

 

 

 

İlçe başkanlarına ve yönetim kurullarına teşekkür ederek, çiçek ve çikolata takdim etti. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Ahmet Güveloğlu’na, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur’a, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’a, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak’a ve Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Ahmet Gözcü’ye, DEVA Partisi iftar programına katılım ve Bilal Çelik’e, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ergün’ün programlarının yoğunluğu nedeniyle telefon ile teşekkür ederek ziyaretlerde bulunan Özer ve ekibi, ARDAFED ve HOÇVED federasyonlarının da büyük bir dayanışma içinde olduğunu, Sarıyer’in ve İstanbul’un en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ.. 

 

Siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulları da, Ardahanlıların yanında olduklarını belirttiler ve temsilde adaletin sağlanması gerektiğini önemle ifade ettiler.

 

Ardahanlılar olarak yeni projelerle Sarıyer ile buluşacaklarını söyleyen Sarıyer Ardahanlılar Derneği Başkanı Ersin Özer, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde tüm siyasi partilerle de bayramlaştı.

 

SARIYER ARDAHANLILAR HABERLER TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : Yaptığı etkinlikler ve icraatlarla örnek bir STK konumunda olan Sarıyer Ardahanlılar Derneğinden Siyasi partilere teşekkür ziyaretleri..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA