RAMAZAN AY’I STK-SİYASET, ETKİNLİKLER-İFTARLAR..

RAMAZAN AY’I STK-SİYASET, ETKİNLİKLER-İFTARLAR..
Bu haber 2023-04-20 09:55:50 eklenmiş ve 883 kez görüntülenmiştir.

 

RAMAZAN AY’I STK-SİYASET, ETKİNLİKLER-İFTARLAR..

 

Bir taraftan seçim sürecine girilmesi, diğer yandan Ramazan Ayına girilmesi neticesinde STK-İş-Siyaset-Sanat Dünyası birbirinden güzel etkinliklere imza atmaya başladı.. Sitemizin ve sistemimizin ana sayfalarına tıklayarak bütün haberlere ulaşabilirsiniz..

 

www.dogukultur.com

www.stk-dernekler.com

www.isdunyasi-firmalar.com

https://www.youtube.com/@dogumedyatv1996

 

Haberin foto galerisi.. 

 

 

Bu hafta sonu iftarlar başta olmak üzere İstanbul geneli onlarca iftar programı, açılış ve milletvekilleri tanıtım programları icra edildi.

 

Esenyurt’ta Esenyurt Belediyesi Gazi-Şehitler Adına Esenyurt  Kültür merkezinde İftar programı Düzenlerken, bir taraftan Ardahan dernekler federasyonu, diğer yandan Ardahan kültür evi milletvekilleri tanıtım programlarına ev sahipliği yaptılar..

 

Diğer taraftan yılın STK iftarı sayılabilecek bir iftara ise Hocvan Dermekler Federasyonu (Hoc-Fed) İmza Atdı.. Hoc-Fed, HDP iftarları aynı akşam icra edilirken, Ataşehir’de ise Ardahan Dernekler Federasyonu ve üye dernekler iftar yemeğinde buluştular..

 

Esenyurt’ta Bu hafta sonu önemli etkinliklerden biri de bölge derneklerimizden Arda-Fed üyesi Morofka (Meşedibi) Derneği genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti.

 

Haberin foto galerisi.. 

 

 

Haberler Tüm Detaylar İçin Linklere tıklayınız..

 

 

www.dogukultur.com

www.stk-dernekler.com

www.isdunyasi-firmalar.com

https://www.youtube.com/@dogumedyatv1996

 

 

Bölgemiz açısından diğer önemli 1-2 etkinlik ise Beykoz’da icra edildiler. Hafta sonu Panig Derneği iftar verirken aynı gün Beykoz HDP ilçe örgütü ise Yeni Mahallede bulunan seçim irtibat bürosunu, ofisinin açılışını yaptılar..

 

SARIYER ARADAHANLILAR İSTANBUL GENELİ ETKİNLİKLERE KATILIMI, DERNEKLERE DESTEĞİ İLE ÖNE ÇIKIYOR..

 

Bölge STK’larımız bu etkinlikleri icra ederken bazı STK’lar örnek tutumları ile, STK ruhuna uygun etkinlik ve eylemleri ile farklarını ortaya koymaktadırlar..

 

Örneğin geçen hafta Sarıyer’de iftar programında hemşeri camiamızı birbiriyle buluşturan Sarıyer Ardahanlılar Derneği Başkanı Ersin Özer ve Yönetim Kurulu bu haftada İstanbul geneli icra edilen bölgenin tüm etkinliklere katılım ve katkı gösterdiler..  Başkan Ersin Özer ve Kora Başkanı İlter Koç ve yönetimleri Hoc-Fed İftarına, iftara katılan Esenyurt Bld. Bşk. Bozkurt’a eşlik ederlerken..  

 

Sarıyer Ardahanlıları Temsilen Yanlızçam Köyü dernek başkanı Cabbar Yiğit,  Sarıyer Ardahanlılar Derneği onursal başkanı Orhan Topcu, Sarıyer Ardahanlılar Derneği Başkanı yardımcıları Sönmez Karadağ ve Aytaç Şentürk ise Ardahan dernekler federasyonunun iftarına katıldılar. Hakeza aynı örnek tutumu Ardafed, Hocfed, Panig Derneği de yerine getirmektedirler..

 

Siyasetin devletin örgütlerin insanları ötekileştirdiği bir zaman diliminde federasyonlarımız, derneklerimiz, STK’larımız sivil toplum ruhuna uygun olarak birlik, beraberliklerini, hoşgörülerini, siyaset üstü bir şekilde sergileyerek hizmet veriyorlar. Bu anlamda hepsi halktan ciddi tüm STK’lardan takdir almaktadırlar..

 

ARDA-FED, HOC-FED, Ardahan Kültür Evi, Arpaşen Dernekleri Milletvekili adaylarını ağırladılar..

Ardafed ve Ardahan Kültür evi Ardahan milletvekili adaylarını bir bütün olarak seçim süreci boyunca birbirleriyle buluştururken..

Hoc-Fed ve Arpaşen Dernekleride İstanbula gelen Ardahan HDP vekillerini ağırladılar..

Ardahanlılar için önemli bir kazanımda İstanbul MHP’den geldi.. İktidar Ortağı MHP, hemşerimiz Mimar Özge Tekellioğulları’nı İstanbul’da MHP’den 8 sıra Milletvekili adayı olarak gösterdi..

 

Metropollerde Doğu Anadoludan seçilebilecek noktalrda kaç vekil adayı var tam bir muamma..


TC kurulduğundan beri son yılları Ak Parti dönemini istisna tutarsak bölgeyi hep boşalttılar. Yüzyıldır TC metropollerine en az 10 milyon Kars-Ardahan-Iğdırlı aktı..  Bu nüfus soykırımcı tc nin değişip dönüşmesinde önemli bir güç olmasına rağmen.. Gücünün farkında değil. Bu da tc derin çete yapılanmasının bu nüfusa darbe üstüne darbe vurmasını kolaylaştırıyor.. AKP-CHP ve diğer partilerden Kars-Ardahanlı kaç kişinin vekil seçilecek yerlerde gösterildiği hakkında partilerden yada STK’lardan bir bilgi yok.. Yani ülkemizin istihbarat, askeri, siyaset-STK-İs Dünyası, Devlet, Yerel-Kamu Kurumlarda yoksanız.. Bilinçli olarak derin çeteler nüfusumuzu yada vatandaşı istediği gibi harcar, harcamaktadır.. 

 

Serka-Serhat geneli Doğu Medya gibi istisna basın-yayın dışında bu araştırmayı yapacak STK ve basında yok. Doğu Medya olarak sitemin derin çete yapılanması tarafından 90’lardan günümüze ekonomik abluka başta olmak üzere siyon çetelerin ablukası nedeniyle istediğimiz araştırma ve raporları çıkaramıyoruz..

 

STK ve basın alanının bu geriliğinden faydalanan tc derin çete yapılanması bu anlamda ülke geneli tüm vatandaşların datasına (bilgisine) cia-mosadla birlikte sahip olduğundan hemşerilerimize, vatandaşa, bürokrata bilim adamı siyasetçi, aydına.. Trafik kazası, biyolojik saldırı, faili meçhul cinayet, iyileşmesi mümkün olmayan hastalıkların bulaştırılması, hatta tehdit gördükleri aillerde kız çocuklarının olmaması, soylarının kurutulması.. Tabi yetmiyor, ibnelik lgbt kadın herşeydir gazları ile soyu sopu kurutma vb tc. siyon çetlerinin yüzyıllardır biz Anadolu-Mezopotamya halklarına karşı süren saldırılarından sadece birkaç örnek..

 

Şu anda terör devleti İsrail başta olmak üzere bilinen ve bilinmeyen tüm labarotuvarlarında Mezopotamya merkezli dünya medeniyet nüfusu başta olmak üzere dünya halklarını yok etmek düşürmek için 7/24/ 365 esasına göre çalışmaktadırlar..

İşin ilginç yanı bu ölümcül gerçekleri Doğu Medya, Sputnik, bazen Turkuaz basını.. gibi istisnalar dışında dile getiren basın yoktur. Siyasetten de Putin, Erdoğan AKP ortağı Hüda Par gibi bu siyonist soykırımcı dünyayı istila ve işgal çetelerine dokunan siyaset erbabı da yok.

Basın, siyaset, STK, aydınlar açısından ülkemiz deyim yerindeyse tam bir çöplüğe dönüştürülmüş.. Basından ve STK alanından siyaset erbabına bu yönlü soru soran bile yok..

 

www.dogukultur.com

www.stk-dernekler.com

www.isdunyasi-firmalar.com

https://www.youtube.com/@dogumedyatv1996

 

Haberler Tüm Detaylar İçin Linklere tıklayınız..

ETİKETLER : RAMAZAN AY’I STK-SİYASET ETKİNLİKLER-İFTARLAR..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA