YILIN STK İFTARINA HOC-FED İMZA ATDI..

YILIN STK İFTARINA HOC-FED İMZA ATDI..
Bu haber 2023-04-17 14:22:51 eklenmiş ve 769 kez görüntülenmiştir.

 

YILIN STK İFTARINA HOC-FED İMZA ATDI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) iftarı geçen ay Ayhan Öztürk başkanlığında seçilen yeni yönetimin sadece Hocvan değil, Hocvan özelinde Serhad STK yapılanması, İstanbul Doğu-Güneydoğu STK alanı ile Esenyurt Yerelinden ülkemizin en büyük STK’larından olan Esenyurt Bld. Bşk Bozkurttan Kent Konseyi Başkanı M. Hanifi Kaya ve Y.K üyeleri, ciddi STK’larına yılın en büyük STK akınının yapıldığı bir iftar oldu..

 

Federasyon iftarında deyim yerindeyse izdiham yaşandı. Heryıl 200-300 kişinin katıldığı iftara bu yıl bine yakın insan katıldı.

 

Yukarda da belirttiğimiz gibi Serhat-Serka (Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı..) federasyonları, Doğu –Güney doğu STK ları ile Esenyurt Ardahan-Serhad STK’ları başta olmak üzere çoğunluğu HDP olmak üzere siyasi partilerden temsilcilerden inanılmaz bir katılım vardı..

 

KURDİ STK’LAR YSP  ARDAHANDA 2. 0 YAPMALIDIR..

İftara katılan Kurdi STK temsilcileri İktidar Muhalefeti ile TC rejiminin halkı takmadığı, demokrasicilik oyunu oynadığını bu seçimde halkın onaylayabileceği vekilleri ülke genelinde olduğu gibi Ardahan’da göstermediklerini ifade ederek.

 

Bu gerçek bile halkın Ardahan’da onayladığı Yeşil Sol Parti adaylarının iki sıfır yapacak zemini oluşturduğunu rejmin karakterinin halk kitlelerine iyi bir şekilde taşınması ile  Ardahan YSP  milletvekili adaylarının iki vekilliği alabilecekleri belirtilerek YSP vekil adaylarına  tam destek verildi..

 

ÖZTÜRK, STK’LARIN İNSANLIĞIN KADERİNİ BELİRLEYECEK BİR  ÇAĞA GİRDİK..

 

Bilim ve teknolojinin geldiği düzey itibarı ile Yerel, ulusal, Küresel dünyamızın giderek küçük bir köye dönüştüğünü ifade eden Hocvan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Öztürk çağımız ciddi STK’ların çağıdır dedi. Bu bilim teknoloji çağı nedeniyle biri Amerika kıtasında öksürdüğünde onun etkisi Asya-Afrika dünyanın tüm kıtalarında hissedilmektedir.. Bir başka ifade ile artık yerelden küresel insanlığın birbirinden bağımsız hareket edemeyeceği bir çağa girdik. Dünya Konfederasyonuna giden yol özellikle Kurdlerin verdiği mücadele ile insanlığın gündemine girmeye başladı.. 

 

Bölgemiz başta olmak üzere İstanbul’un önemli federasyon, STK başkan ve temsilcilerinin, yerel yönetimler ve siyasi parti temsilcilerinin  bizlerle birlikte olması federasyon olarak nasıl önemli bir STK olduğumuzu ortaya koyarken..  Bu duyarlılıktan dolayı Hocvan halkına, STK’larına  ve katılım gösteren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dediler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İCİN TIKLAYINIZ..

 

HABERİN VİDEOSU İCİN TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : YILIN STK İFTARINA HOC-FED İMZA ATDI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA