PANİG DERNEĞİNDEN HAFTA SONU İKİ İFTAR BİRDEN..

PANİG DERNEĞİNDEN HAFTA SONU İKİ İFTAR BİRDEN..
Bu haber 2023-04-17 13:31:38 eklenmiş ve 663 kez görüntülenmiştir.

 

PANİG DERNEĞİNDEN HAFTA SONU İKİ İFTAR BİRDEN..

 

Son 4-5 yıldır iftar programlarını geleneksel hale getiren Panig Derneği bu yılda geleneği bozmayarak birçok iftar programına birden imza atamaya başladı.

 

Son 4-5 yıldır İstanbul’daki üye ve akraba gruplarını birbiriyle buluşturma babında iftar programlarını geleneksel hale getiren Hoc-Fed üyesi Panig Derneği bu yıl geleneği bozmayarak 4-5 iftar programına birden imza atmaya başladı.

 

Başkan Cengiz Demir ve yönetimi bu hafta sonu iki iftar programını aynı gün saatlerde icra ederek dernekçilikte örnek başarılar ortaya koyarlarken.. Bölgemizi ilgilendiren tüm etkinliklere katılım ve katkıyı da en iyi şekilde yerine getirmektedirler..

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Panig Derneği geçen Hafta Esenyurt’ta, bu hafta ise Cuma günü Ardahan’da; hafta sonu Cumartesi günü ise Beykoz’da dernek merkezlerinde iftar programı verdiler. İftar programlarına yoğun bir katılımın olmasının yanı sıra  bu programlar ramazan ayı boyunca da sürecek..

 

 

 Birbirinden güzel iftar programları imza atan dernek iftar programlarını sadece İstanbul’da değil bölgeye de taşıyarak, İstanbul’un heriki yakasındaki üye ve akraba grupları birbiriyle buluşturmaya başlayarak aynı güzelliği Ardahan’a da taşıdı. Panigliler Cuma günü köydeki çok amaçlı kültür merkezinde iftar programında bir araya gelirlerken, Cumartesi günü ise Beykoz’daki dernek lokallerinde bir araya geldiler..

 

ETİKETLER : PANİG DERNEĞİNDEN HAFTA SONU İKİ İFTAR BİRDEN..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA