GEZEGENIN EN TEHLIKELI GAXZTECISI 2. KEZ KALP KRIZI GECIRDI..

GEZEGENIN EN TEHLIKELI GAXZTECISI 2. KEZ KALP KRIZI GECIRDI..
Bu haber 2023-03-31 12:32:57 eklenmiş ve 911 kez görüntülenmiştir.
GEZEGENIN EN TEHLIKELI GAXZTECISI 2. KEZ KALP KRIZI GECIRDI..
Kuresel vahsi kapitalizmin dunyamizdan silinmesi icin, insan soyunun soykirimci vahsi kapital tarafindan sifirlanmamasi  icin yarim yuz yildir kesintisiz mucadele veren Dogu Medyanin Kurucusu Yusuf Yasin Sit 2. Kez kalp krizi gecirdi.
Krizin ana nedeni kuresel kapitalin truva ati fasit ulus devletin kendisine 90'lardan beri uyguladigi gorunmez hapis cemberi..
Tc rejmi 90 larda 500 -700 yil gibi sahte cezalarla ablukaya aldigi Sit. Ak Parti doneminde bu sahte cezalardan kurtulurken..
Ulkemizi derinden isgal eden siyon sabo ceteler iktidar -muhalefet tc siyasetini ve tum kurumlarini ele gecirdiklerinden bilim adami burokrat  siyasetci asker polis vatandasi bin bir yontemle faili mechullerle leblebi gibi imha ederlerken.. Uyduruk tc siyaseti basini rejmin vatandasi imha eden bu soykirimci karekterini insanilliga karsi isledigi suclari hep gizler..
Halk uyanip dogrulari gormesin diye Y. Yasin Sid gibi aydinlarida ekonomik abluka basta olmak uzere 4 koldan kusatarak bir an once bitirmek icin seytanin aklina gelmeyen yontemlerle saldirirlar..
Ozetle sit gibi  21. Yuzyilin gercek  aydinlarini Rusya gibi ulkeleri, kuresel soykirimcilara karsi ulkekerini ve halklarini savunsn herkes 1. Dereceden hedeftir..
Ulkerimizi bu derin isgalciler ve cetelerden temizlemedikce bir gun bilim adami oburgun siyasetci burokrat guvenlikci aydin gzteci siradan vatandas bu soykirimci sergerdeler hepimizi binbir yontemle bizleri imhaya devam edecekler..
Ozetle Sit 40-50 yildir fasit ulus devletin derin cetelerine bunlarin yerel ulusal kuresel ayaklarina  karsi verdigi olaganustu mucadele ile hayati boyunca hep olumle kol kola yasadi..
Gunumuzde kuresel soykirimci soytarilar devlet aile firma ayaklari ile insanlik tarafindan ablukaya aliniyorsa bu Sit gibi asla geri adim atmayan insalar sayesinde..
ETİKETLER : GEZEGENIN EN TEHLIKELI GAXZTECISI 2. KEZ KALP KRIZI GECIRDI..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA