KAÇIRILAN İŞ ADAMI ZEKİ OĞUZ'DAN GÜNLERDİR HABER YOK..

Konya doğumlu, Alman Vatandaşı iş adamı Zeki Oğuz güpe gündüz 2 minibüsle gelen 11 kişilik bir tim tarafından kaçırıldı. Kaçıranlar tüm eşkalleriyle belli, kameralara
Bu haber 2023-03-28 10:40:45 eklenmiş ve 1362 kez görüntülenmiştir.

 

KAÇIRILAN İŞ ADAMI ZEKİ OĞUZ'DAN GÜNLERDİR HABER YOK..

 

Konya doğumlu, Alman Vatandaşı iş adamı Zeki Oğuz güpe gündüz 2 minibüsle gelen 9 kişilik bir tim tarafından kaçırıldı.

 

Geçen Hafta Cumartesi günü (18-03-2023) Eyüp Sultan Göktürk’te ikamet ettiği evinin yakınında bir markete giden Almanya vatandaşı işadamı Zeki Oğuz kaçırıldı. Kaçıranların  tüm eşkalleriyle mobese kamaralarına yakalanmalrına rağmen faillerin halen bulunamması beraberinde birçok soru işareti getiriyor. 90'ların çete tc devletini akla getiriyor.. 

 

İstanbul ve Antalya’da kafe restoran işletmeciliği dışında inşaat işiyle de ilgilendiği belirtilen iş insanı Oğuz’un kaçırılma olayında 2’si kadın 9 kişinin yer aldığı iddia ediliyor. İddialara göre 3 araçta 2’si kadın 9 kişi yer alıyordu. Erbil’de, Irak Kurdistanında da  iş görüşmeleri yaptığı öğrenilen iş insanı Oğuz’un kimler tarafından kaçırıldığına yönelik çalışmalara devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirildiği belirtiliyor.

 

İş hacmi ve iş yaptığı insanlara, Irak Kurdistanına bakıldığında içinde 90'lardaki gibi mosad uşağı faşist tc çetelerinin kurd iş adamıdır diye kaçırma yönünde de şüpheler doğuyor.. 

 

 

HABERİN VİDEOSU  

 

Geçen Hafta Cumartesi günü (18-03-2023) Eyüp Sultan Göktürk’te ikamet ettiği evinden Markete giden Almanya vatandaşı işadamı Zeki Oğuz kaçırıldı.

 

İş adamı Zeki Oğuz

Kamera kayıtlarında da görüldüğü gibi Oğuz’u kaçırmak isteyenler yanlışlıkla başka bir vatandaşı kaçırmaya çalışıyorlar.. Yanlışlıkla kaçırılmaya çalışılan vatandaşın ardından marketten çıkan Zeki Oğuz 2 minibüsün taşıdığı bir özel bir tim tarafından kaçırılıyor..

 

Ulusal basına yansıyan video ve görüntülerde kaçırılanlar videolarda belli, net gözüküyorlarken, emniyette bulunan materyallerde de muhakkak daha detaylı videolar ve kanıtlar var..

Zeki Oğuzun kaçırılmasını organize eden bu adam kim

Zeki Oğuzun aleni bir şekilde kaçırılması, kaçıranların nerdeyse tüm detayları ile kameralara yansıması, 10 gün geçtiği halde faillere ulaşılamaması.. 1. Dereceden devleti suçlu konumuna getirmektedir ki, bir ülkede bir kaçırılma, yerli yabancı bir insanın kaçırılması, gaspı, öldürülmesi fail bulunulamıyorsa faili devlettir.. Gelişmiş tüm toplumlarda butür olayların faturası devlete ve mevcut hükümete kesilir.

 

Bölgemizden birçok hemşerimizin bizleri Doğu Medya’yı araması sonucu kaçırılan iş adamının birçok hemşerimizin arkadaşı, bazılarıyla iş ortaklıkları olduğu Zeki Oğuz Konya Doğumlu, Alman vatandaşı, ülkemize iş-istihdam alanlarında katkı yapmaya çalışan duyarlı bir vatan evladı olduğunu da öğrenmiş bulunmaktayız.. 

 

Kamera kayıtlarında kaçıranların eşgal ve kimlikleri ortada olmasına rağmen 10 gündür kayıp olan iş adamına ulaşılamaması 1. Dereceden tc rejmini suçlu konuma çekmektedir.. Bu tür olayların faturasının da kesileceği tek parti iktidar Ak Partidir.

 

90’larda tc ve terör örgütleri iltisaklı çeteler butür olaylarla ülkemizi bir muz cumhuriyetine, faili meçhuller cumhuriyetine çevirerek devlet olayını ortadan kaldırmışlardı.. Ki burada ülkemiz bilim adamlarının, özal ve ekibinin, yazıcığlu, bitlis, kahveci.. birçok güvenlik elmanı, teknokrat, bürokrat.. Binlerce vatandaşımızı imha ettiler.. Halada biyolojik saldırılar, trafik kazları ile, mahiyeti bilinmeyen yiyecek içeceklerle, ilaçlarla..  ve binbir oyunla kripto ajanlar vatandaşlarımızı hala imha etmektedirler.. Hala da ülkemize hakim bir devlet olayı yoktur.  TC  rejimi ile 200-300 yıldır ülkemizi işgal derinden işgal eden siyon sabo çeteler yerli-yabancı-küresel ayakları ile hala biz 80-90 milyonla diledikleri gibi oynuyorlar..

 

Bu da ülkemizde ülkemizi idare ettiğini iddia eden iktidar-muhalefet siyasi yapının hakimiyetinin ve idarelerinin bir yalan-dolandan ibaret olduğunu ülkemizin başka güçlerin idare ettiği, ülkemizin halen bir sömürge olduğunu ortaya koymaktadır.. Ak Parti ile birlikte bu sömürge tc ye müdahale yapıldı..  Ama bu tür olayalr gelişirse ak partinin de tüm karizması çizilir. Ülkemizde ne istikrar nede kimseye gram güven kalmaz..

 

Ak Partinin bitirdiği bu kaçırma, gasp, faili meçhul cinayetler.. pis olaylar seçime 5 kala yeniden mi hayata geçiriliyor..

 

İş Adamı Zeki Oğuz’u kaçıranlar bir çete mi, bir mafya gurubumu, giderek ülkemizi operasyon sahasına çeviren, ülkemizi muz cumhuriyetlerine çevirmeye çalışan terörist-siyonist istihbarat örgütleri mosad, cia, m 16 mı?

 

Bunlar ve benzerleri değilse tc rejiminin bir timi mi?

 

Sonuc olarak bu kaçırılma olayı tc rejmi bir muz cumhuriyetine çeviriyor. 11 kisilik 2 münübüslük tim. Eşkalleribelli ama her ne hikmetse failler bulunamıyor. Aynen 90’ların tc rejmi gibi..

 

Seçime giderken faili meçhuller kaçırılmalar tc rejmi yine eski hastalığına dönüp filmi başa mı sarmaya çalışıyor..  Bu aleni kaçırılma olayı ile verilmek istenen mesaj belli: Ak Partili tc sizi böyle kaçırıp kayb eder.. Ve seçimin kaderine müdahale etmek..

 

İş adamı Zeki Oğuzun 10 gündür bulunmaması hergeçen gün iktidar ve tc rejiminin hanesine 1 eksinin daha eklenmesi demektir.. Bir devlette hukuk bitmişse devlet yok ortada mafia ve çete devleti var demektir..

 

 

 

 

Basından Haber le ilgili örnekler..

 

Gurbetçi iş insanının kaçırılmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı!

23.03.2023 - 12:11

İstanbul’da market çıkışında kimliği belirsiz kişiler tarafından araçla kaçırılan iş insanı Zeki Oğuz’un Almanya vatandaşı olduğu öğrenildi. Oğuz’a ulaşamayan yakınları Almanya’da da polise başvurdu. Ailesinin başvurusu üzerine Almanya Başkonsolosluğu İstanbul polisi ile irtibata geçti. Olayla ilgili ortaya çıkan yeni detaylarda, iş insanının kaçırılmasında 3 aracın yer aldığı iddia ediliyor. Olayda 2’si kadın 9 kişinin bulunduğu belirtiliyor. Soruşturma derinleşti

Son dakika haberler: İstanbul’da gurbetçi iş insanının kaçırılmasıyla ilgili yeni detaylar!

 

Almanya’da yaşayan ve İstanbul Taksim’de bir restoranın ortağı olan iş insanı Zeki Oğuz, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi.

 

 

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, geldikten bir gün sonra Kemerburgaz Göktürk’te kayıplara karışan iş insanı Zeki Oğuz olayında yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

 

Remaining Time 0:32 / 1:39

 

ALMANYA’DA DA BAŞVURU YAPILDI

 

İş insanı Oğuz’un Almanya vatandaşı olduğu öğrenildi. Kendisine ulaşamayan yakınları Alman polisine başvurdu. Oğuz’un hayatından endişe ettiklerini belirten ailenin başvurusu İstanbul’da bulunan Alman Başkonsolosluğu’nu harekete geçirdi. Konsolosluk İstanbul polisi ile irtibata geçti.

 

MARKETTE GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU

 

İstanbul’da arkadaşı L.U.’nun başvurusu ile başlatılan ilk soruşturmada Oğuz’un kaybolmadan önce çevredeki marketlerin güvenlik kameralar görüntüleri elde edildi. Görüntülerde, Oğuz’un markette alışveriş yaptığı görüldü.

ÖNCE YANLIŞ KİŞİ KAÇIRILMAK İSTENİYOR

 

Ortaya çıkan görüntülerde, marketin önünde şüpheli kişiler dikkat çekiyor. Elinde alışveriş torbasıyla çıkan bir kişi, Zeki Oğuz diye şüpheli 3 kişi tarafından zorla araca bindirilmek isteniyor. Ancak kısa bir süre sonra araca bindirilmek istenen kişi Zeki Oğuz olmadığı anlaşılınca serbest bırakılıyor. Ve bir sonraki kişi olan Zeki Oğuz’a yönelen şüpheliler kendisini zorla araca bindiriyor.

 

3 ARAÇ YER ALDI

 

Olayın ardından harekete geçen polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalarda, olayda 3 aracın kullanıldığı iddia ediliyor. Oğuz’un bindirildiği aracı iki aracın daha takip ettiği belirtiliyor.

 

2’Sİ KADIN 9 KİŞİ

 

İstanbul ve Antalya’da kafe restoran işletmeciliği dışında inşaat işiyle de ilgilendiği belirtilen iş insanı Oğuz’un kaçırılma olayında 2’si kadın 9 kişinin yer aldığı iddia ediliyor. İddialara göre 3 araçta 2’si kadın 9 kişi yer alıyordu. Erbil’de de iş görüşmeleri yaptığı öğrenilen iş insanı Oğuz’un kimler tarafından kaçırıldığına yönelik çalışmalara devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirildiği belirtiliyor.

ETİKETLER : Konya doğumlu Alman Vatandaşı iş adamı Zeki Oğuz güpe gündüz 2 minibüsle gelen 11 kişilik bir tim tarafından kaçırıldı. Kaçıranlar tüm eşkalleriyle belli kameralara
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA