İRFAN KOÇ, ABC LOJİSTİK FİRMASI İLE YENİ BİR SEKTÖRE DAHA ADIM ATDI..

İRFAN KOÇ, ABC LOJİSTİK FİRMASI İLE YENİ BİR SEKTÖRE DAHA ADIM ATDI..
Bu haber 2023-03-21 10:52:16 eklenmiş ve 938 kez görüntülenmiştir.

 

İRFAN KOÇ,  ABC LOJİSTİK FİRMASI İLE YENİ BİR SEKTÖRE DAHA ADIM ATDI..

 

İstanbul’da Turizm –Hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan İrfan Koç ABC lojistik firmasını alarak değişik bir sektöre adım atdı..

 

Merkezi Kayseri’de olan İstanbul ve Mersinde de şubeleri olan ABC Lojistik firması küresel ölçekte iş yapan bir firma olduğundan bir şubesi de Almanya’da bulunmaktadır..

 

İçine girdiğimiz Mart Ay’ında firmanın işletmecileri ile bir dizi görüşme yapan Koç 2 hafta gibi kısa bir sürede Kayseri’de firma yetkilileri ile bir dizi görüşmeler yaparak satın almanın tüm hukuki işlemlerini bitirerek İstanbul’a dönmüştü.. 

 

 ABC LOJİSTİK FOTO GALERİ..

 

 

Sahip olduğu araç filosu, kara-hava-demir yolu taşımacılığı ile, Ro-Ro seferleri ile küresel çaptaki iş hacmi ile ABC lojistik firması hem ülkemizin, hem de dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan milyar dolarlık firmalardan biri..

 

Firmaya ve iş hacmine baktığımızda bu yıl lojistik ve taşımacılık alanında yaptığı yatırımlarla İrfan Koç 1 numaraya çıktığı gibi Koç’un ABC Lojistikle böylesine büyük bir atılım yapması hemşeri camiamız ve STK’larımızda da büyük bir sevinçle karşılandı. STK ve İş dünyamız kendisini takdir ve tebrik ettiler..

 

Abc logistik firması tüm detaylar için

tıklayınız..

 

Yarım yüzyıldan fazladır Turizm-Hizmet sektöründe faaliyet gösteren Kandilli Balıkçısı, Suna Abla, Köfteci İrfan gibi hit mekanlarla İstanbul Boğazı ve İstanbul’un değişik noktalarında yeme-içme, gıda sektöründe, turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren Koç, onlarca hemşerimizi iş –istihdam sağlayan, hemşeri camiamızın kişilik olarak en çok saydığı, sevdiği simalardan biri. Bundan dolayı Koçun yaptığı yatırımlar hemşeri camiamızda da büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İRFAN KOÇ ABC LOJİSTİK FİRMASI İLE YENİ BİR SEKTÖRE DAHA ADIM ATDI..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA