MOSAD ve MOLLA REJMİNDEN KURD GERİLLARA ORTAK OPERASYON..

MOSAD ve MOLLA REJMİNDEN KURD GERİLLARA ORTAK OPERASYON..
Bu haber 2023-03-20 13:56:03 eklenmiş ve 909 kez görüntülenmiştir.

 

MOSAD ve MOLLA REJMİNDEN KURD GERİLLARA ORTAK OPERASYON..

 

Bilindiği gibi kahpe Amerikan rejmi, siyonist terörist İsrail ve İngilizlerin patronu siyonist terörist sermayenin ortak planı Kurdistan- Mezopotamya’da Kurdleri tarihten silerek Mezopotamya’ya konma. Bin yıllardır devam eden bu sinsi proje günümüzde Kürtleri Kurdistanı kanton-kanton bölerek  en azından birbirine yakın sınırdaş iran-ırak-tc-syria kurdlerini 5-7 parçaya kantona bölerek hem güçten düşürme, hem de birbirileriyle çatıştırma bu siyonist kahpelerin 1 numaralı planı ve Osmanlı ve Çarlığın yıkımının ardından bu planları yüzyıldır tıkır –tıkır işliyor..

 

Planlarının kesintiye uğramaması içinde Kurdistan-Mezopotamia üzerinde kurdurdukları tc-iran-ırak-syria-azeria-ermenia.. sürüsüne bereket faşist ulus devletleri kullandıkları gibi..

Faşist ulus devletlerin yetersiz kaldığı yerde ise dinli-dinsiz terör lejyonlarını devreye sokarak yüzyıldır Kurdistan coğrafyasını operasyon sahasına, Kurd Gençliğini gerillasını ise terör lejyonlarına çekerek soykırıma uğratmaktadırlar..

 

Bu siyonist terörist cenah TC de bilim adamlarını aynı uçağa doldurup dağa çarptırıp imha ederken.. İran’da ise siyonist-terörist molla rejminin verdiği bilgilerle bilim adamlarını, ileri gelen kasım süleymani gibi komutanları aryenleri-iranlıları farsları kısacası dünyanın medeniyet nüfusu kurdi nüfusu (Kurdi Nufus xx1) çok sinsi planlarla katl etmektedirler..

 

TC-İRAN-IRAK birleştiği sınırda 5-10 milyon kurd yaşıyor. Bu kahpe Siyonistler Kurdlerin tek çatıda toparlanmaması için talbaniye Süleymaniye kantonu ile ırakı bölerken ve 24 saat Kurdleri katl ederken..

 

Syriada ise kurd gençlerini her dk. Saat harcadıkları ypg vb. sürüsüne bereket örgüt alana döşediler..

 

Burada temel amaç ne sa olsun Kurdlerin ulusal birliğe asla gitmemeleri ve ne olursa olsun askeri , teknolojik, istihbarı bilimsel anlamda gelişen bir tek kurd gencinin yaşatılmaması..

 

İşte düşen düşürülen helikopterler, nokta atışları ile imha edilen gerillalar hepsi bu siyonist soykırım planının birer parçaları..

 

Kurdlerin ulusal birliği, Kurd Peşmergesinin tüm Kurdistanda tek askeri güç olması gerekmektedir. Bunu engellemek için siyonistler siyonist Yahudi oyunları ile 24 saat kesintisiz kurdlerle kurd halkıyla oynamaktadırlar..

 

Katl edilen YPG li gerillalara baktığımızda Kurd gençlerinin en yetenekli gençlerini aynı siyonist sömürge tc rejiminde de bilim adamlarını nasıl bir uçağa doldurup dağa çarptırıp  imha ettiyseler benzer yöntemlerle mossad ve molla rejmi bafıl talipliyanı da kullanarak imha etiklerini, katl ettiklerini görmekteyiz.. Amerikalı sergerdeler de bu derin siyonist oyun ve planları bilmediklerinden bu kaza süs verilen imha operasyonu karşısında dut yemiş bülbüle dönüşerek susmayı seçmektedirler..

 

Kurdlerin acil olarak Amerika- terörist İsrail –İngiliz Siyonistlerle tüm  ilişkilerini kesmesi, Barzanlar Irak Kurdiastan yönetimi bayrağı altında toplanmaları, Rusya Federasyonu ile her alanda stratejik işbirliğine gitmeleri gerekmektedir..

 

Yarın, öbür gün kahpe abd İsrail.. rejimleri Syria-Rojavadaki tüm kurd gençlerini ya tc yada başka bir faşist ulus devleti kullanarak toptan soykırıma uğratmadan Kurdlerin bir an önce ulusal birliklerini sağlamları gerekmektedir..

 

Mossad ve Molla Rejminin Talabanileri de Kullanarak imha ettiği Kurd Gerillalar:

 

Şervan Kobani kod adlı Ebdo Ahmad Abdi,

Faraşin Baran kod adlı Nejbir Mahmood Hemdo,

Didar Derik kod adlı Hamdiye Seydo,

Rojeng kod adlı Berfin Bilal Rıfat,

Xebat kod adlı Renan İzzeddin Ali,

Doğan Afrin kod adlı Hadi Hamduş Zahir,

Harun Rojava kod adlı Mecid Süleyman Mouhammad,

Hogir kod adlı Ela Adnan Hamud ve Koçer kod adlı Diveş Ahmaad Ömer.

 

Siyonistler Irak Kurdistanını Erbil ve Süleymaniye diye ikiye parçaya böldüler. İran kontrolündeki Süleymaniye stratejik bir öneme sahip. Çünkü Kandil Dağı içindeki kamplara 10 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Kurdlerin ulusal birliklerinin sağlanmaması için iran-amerika – israil burada birsürü illegal unsuru barındırarak Kurdleri ve Kurdistanı sürekli hedef haline getirmek, Kurdistanı sürekli operasyon sahasına çevirmek.. için hertür planı ve operasyonu yapmaktadırlar.. 

 

Nasıl siyonist molla rejmi kasım süleymaniyi amerikaya israile imha ettirdiyse aynı molla rejmi patronları mossadla israille birlikte Kurdlerden ileri gelen gençlerini butür metotlarla tere yağından kıl çeker gibi imha etmektedirler.. Bazende deşifre olmamak için bu kahpe siyonistler ileri gelen uzmanlaşan kurd çocuklarının koordinatlarını tc iran vb. devletlere vererek iha-sihalarla imha ettirmektedirler. Bazılarını pusularda arkadan vurarak, ekseriyasını da yiyecek içeceğin silaha dönüştüğü çağımızda terörist israil labaratuvarlarında üretilen biyolojik silahlarla imha etmektedirler.. (çeşitli gıdalar, gıda boyaları, labratuar ortamında üretilen tohumlarla torak ve coğrafyayı bozma, bilinen ve bilinmeyen tüm gıda-genom silahları ile Kurdistan-mezopotamya Kurdleri siyonist-terörist İsrail tarafından 4 koldan ablukaya alınmış bulunmaktadır..

 

Dipnot Kurdi Nüfus xx1:

Mısırdan Hindistan Pakistan sınırlarına dünyanın ana medeniyet nüfusu. Tarih boyunca tüm barbarlıkları medenileştiren nüfus. Bu nüfusun sınırlarını betimleyen en önemli harita Büyük İskender’in (Big Alexander) haritasıdır. 

Kurdi nüfus dendiğinde tarih boyunca Mezopotamya’da kaynaşmış adeta dünyanın birleşmiş milletlerini oluşturan nüfustur. Bu anlamda Kurd kelimesi ırk-ırkçılığı aşan bir medeniyet kavramdır. Manası derinlik ve bilgeliktir. Bu medeniyet zırhıyla kendini donatan her arap-fars-türk-yahudi-ermeni-rum-rus-fars-kafkas.. Kurdi nüfustur. 

 

İşte siyonist terörist sergerdeler son bir yüzyıldır dünyanın ana medeniyet nüfusu kurdi nüfusu ve medeniyet nüfusunu yok etmek , insan soyunu sıfırlamak,  yok etme dünyayı faşizimle ulus devletle teslim alma babında mezopotamyayı parçalamdan içindeki medeniyet nüfusunu soykırıma uğratma planlarına hız verdiler.. Deşifre olmamak içinde bu nüfusun içinde kendi ajanları olmayan ilerleyen her birey de ana hedefleridir..

Bundan dolayı Filistinden Asyaya bu medeniyet zırhıyla kendini donatan her arap-fars-türk-yahudi-ermeni-rum-rus-fars-kafkas.. Kurdi nüfus siyonizt-faşist sebataist terörü çözüp ekarte etmedikçe nazi almanyası, şatilla kampı, Halepçeler, amude sineması faciası.. insanlrın şehirleriyle yok edilmesi, deprem silahı ile vurulması insan soyu sıfırlanana  kadar sürecektir.. 

 

 

ETİKETLER : MOSAD ve MOLLA REJMİNDEN KURD GERİLLARA ORTAK OPERASYON..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA