TRUMP ŞAHSINDA BÜTÜN AMERİKALILARA SALDIRIYA GEÇTİLER..

Trump sosyal medya hesabından duyurdu: Tutuklanıyorum
Bu haber 2023-03-18 19:42:06 eklenmiş ve 1047 kez görüntülenmiştir.

 

TRUMP ŞAHSINDA BÜTÜN AMERİKALILARA SALDIRIYA GEÇTİLER..

 

Trump sosyal medya hesabından duyurdu: Tutuklanıyorum

 

Doğu Medya- Haber Merkezi - Eski ABD Başkanı Donald Trump, Manhattan Bölge Savcısı'nın soruşturmasıyla ilgili olarak gelecek hafta salı günü tutuklanmasını beklediğini ve bu nedenle protesto çağrısında bulunduğunu duyurdu.

 

Siyonist sergerdeler kıta kıta halkları soykırıma uğratırken, halep gibi halkları şehirleriyle yok ederken, zelensky gibi komedyen hitleri ile Ukrayna ve rusları kırarken, natanahu gibi katillerle filistini ve halkını tarihten silerken.. Haarp silahı ile Mezopotamyayı boydan boya vururlarken.. Milyonların hayatını söndürüp yüzbinlerce insanı diri-diri mezara gömerken..

 

Amerika-Avrupa vb. yerlerde ise siyon lobiler boş durmuyor. Önlerine geçecek aktörlere hertür saldırıyı yapıyorlar..

 

Nasıl Kennedy yi katledip yediyseler şimdi bütün güçleri ile aynı şekilde Donald Trump’a karşı saldırıya geçtiler..Trump şahsında aslında Amerikan unu yok etmek düşürmek ve köleleştirmek istiyorlar..  

Amerikalılar amerikayı yüzyıllardır işgal eden Kızılderililer başta olmak üzere dünya halklarına soykırım dayatan siyonist lobileri bulup gıda-genom-bilimş,im-teknolji-silah, ilaç.. küresel firmaları ile tesbit edip bunların mınına koymasa bu siyonist sergerdeler Amerikalıları bu yüzyılla önümüzdeki yüz yıl tarihten silecekler..

 

 

Truth hesabından paylaşımda bulunan Trump, “Şimdi, yolsuz, son derece siyasi, suçları için yeni rekorlar kırmaya çalışan ve başındaki kişinin George Soros tarafından finanse edildiği Manhattan Bölgesi Başsavcılık ofisinden yapılan yasa dışı sızıntılar gösteriyor ki herhangi bir suç kanıtlanamayınca, eski ve tamamen çürütülmüş (birçok diğer savcının da çürüttüğü) masallar üzerinden, açık ara önde Cumhuriyetçi başkan adayı ve eski ABD Başkanı gelecek hafta salı günü tutuklanacak. Protesto edin, ülkemizi geri alın!” ifadelerini kullandı.

 

Trump, neden tutuklanmasını beklediği konusunda ayrıntı vermedi, ancak Amerikan medyasına konuşan avukat ekibi eski ABD liderinin iddianame beklentisi içinde olduğunu ve sonraki adımlara hazırlık yaptığını belirtti.

 

17 Mart’ta Manhattan Bölge Mahkemesi, Trump'ın Mar-a-Lago malikanesinden ele geçirilen devlete ait "gizli belgelerle" ilgili avukatı Evan Corcoran'ı ifade vermeye çağırmıştı.

 

Diğer taraftan, New York savcılarının, eski Başkan Trump hakkında porno yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödemeyle ilgili bir dava açmaya yakın olduğu bildiriliyor.

 

Daniels’in, Trump'ın başkanlık yarışına girmeden önce onunla bir ilişkisi olduğu ve 2016 başkanlık seçimlerinden önce 130 bin dolarlık sus payı aldığı iddia edilmişti.

ETİKETLER : Trump sosyal medya hesabından duyurdu: Tutuklanıyorum
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA