PUTİN HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI..

Siyonist teröristler insan soyu ile dalga geçmeye devam ediyorlar.. UCM, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e savaş suçu işlediği iddiasıyla tutuklama kararı çıkardı.
Bu haber 2023-03-17 19:57:35 eklenmiş ve 791 kez görüntülenmiştir.

PUTİN HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI..

 

 

Rusya-Ukrayna savaşı 1 yıldan fazla süredir devam ederken, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) dikkat çeken bir karara imza attı.

 

Mahkeme, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e savaş suçu işlediği iddiasıyla tutuklama kararı çıkardı.

 

UCM’nin bu kararı ise dünyadaki tüm ciddi STK’lar başta olmak üzere dünya halkları tarafından tuvalet kağıdı olarak kullanılacak bir karar ve kağıt parçası olarak görüürken..

 

Eğer dünya da adalet olacaksa öncelikle terörist nato örgütünün işlediği savaş suçları, abd-ingiliz-terörist israilin, diktatör iranın siyonist molla rejiminin rejimlerinin ve bu siyonist rejimlerin patronları küresel gıda genom silah ilaç bilişim teknoloji.. firmalarının sahiplerinin halka karşı insanlığa karşı işlediği suçlardan yargılanması gerekmektedir.

 

Siyonist komedyen zelensky neo nazi oyunları ile Ukrayna halkını terörist natonun siyonist  soykırımcıların hedefi yapıp Rusyanın doğuş coğrafyasında Rusları yok ederken.. tarihten silerken.. Terörist siyonist gruhlar Rus kökenli Ukraynalıları yok edip Yahudi nüfusu ukraynaya doldurmak için şeytanın aklına gelmeyen yol yöntemlerle her dk her saniye insanlığa karşı suç işlerlerken..

 

Terörist İsrail filistinliyi tüm dünyanın gözü önünde öldürüp malına mülküne konarken.. mahkeme ucm yada bm nerede…

 

Siyonist sergerdeler yüzyıllardır insalığa dayattıkları gasp ve soykırımların hesabını vermemek için soykırımcı haydutlar olarak bütün dünyayı nasıl ele geçiririz oyunları ile natodan nasaya bm den ucmye buradan faşist ulus devlete buradan dinli dinsiz terör lejyonlarına..

 

Yetmiyor hava su yiyecek içecek .. herşeyi silaha dönüştürme ve en son Mezopotamyada görüldüğü gibi haarp teknolojisi ile  bilinmeyen silahları ile milyonların hayatını söndürdü.. Yüzbinlerce insanı didri diri gömdüler..

 

Ve bu kahpeler tüm dünya ve insan aklıyla alay ediyorlar.. Putin savaş suçlusu bu soykırımcı gaspçı siyonist piçler, cellatlar ise adalet dağıtıcıları olmuşlar.. Amerika-Avrupa-Afrika-Asya … Dünya halkları Rusya yanında acil saf tutmasa Siyonistler tüm insan soyunu 100 yıl sürmez gezegenimizden silecekler.. Covid-19 sadece bir testti.. Hiç kimse siyonist soykırımcı firmaların devletlerin ardiyelerinde ve laboratuvarlarında ne tür silahlar geliştirdiğini bilmiyor..

 

Bu gerçek bile terörist abd ingiliz-israil şeytan üçgeninin insan soyuna nasıl büyük bir tuzak hazırladığını tüm çıplaklığı ile ortaya koyarken.. Bunların en önemli kollarından biri ise şu anda çin süper güç oyunları ile asya kıtasında dünyayı nasıl elegeçireceklerini insan soyunu nasıl yok edeceklerini planlamaktadırlar.. 

 

Dünya halkları hep birlikte siyonist aile ve firmaları kıskaca almalı, faşist ulus devletlerin mınına koymalı.. İnsanlık tek millet devlet olarak dünya konfederasyonuna gitmeli..

 

Ulus devlet oyunları ile insan soyunun birbirine karşı savaş ve oyunları derhal sonlandırılmalı.. İnsanlık bütün efor ve enerjisini uzayda kolonileşmeye odaklanmalıdır..

 

İşte burada şeytana uşaklık eden siyonist soykırımcılar insan soyunun bir üst boyuta çıkmaması bir üst merhaleye geçmemesi için her oyunu oynamaktadır.. İnsanlık bu derin savaş çeşidini kavramasa insan soyu en fazla bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl bir varmış bir yokmuş olacaktır..

 

ETİKETLER : Siyonist teröristler insan soyu ile dalga geçmeye devam ediyorlar.. UCM Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e savaş suçu işlediği iddiasıyla tutuklama kararı çıkardı.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA