İnsanlığın IQ'su Hızla Düşmeye Başladı..

Gelişmiş ülkelerde düzenli aralıklarla yapılan IQ (zekâ) araştırmalarında insan soyunun hızla giderek geri zekâlılığa doğru terfi ettiğini ortaya koydu.
Bu haber 2023-03-11 09:47:02 eklenmiş ve 1118 kez görüntülenmiştir.

 

İnsanlığın IQ'su Hızla Düşmeye Başladı..

 

Gelişmiş ülkelerde düzenli aralıklarla yapılan IQ (zekâ) araştırmalarında insan soyunun hızla giderek geri zekâlılığa doğru terfi ettiğini ortaya koydu.

 

Amerika, İsviçre, Fransa.. gibi ülkelerde  19-22 yaş arası üzerinde yapılan düzenli araştırmalarda hergeçen yıl  IQ seviyelerinin 3-5 puan gerilediği tesbit edildi..  Covid-19 küresel biyolojik psikolojik saldırı ile de tüm dünyada Küresel siyonist aile firma ve onlarla iltisaklı nüfusu dışında tüm insan soyu aşı ilaçlarla vuruldu..

 

BİLİM ADAMLRI: YİYECEK İÇECEĞİN SİLAHA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ DEDİLER..

 

Dünya genelinde insanoğlunun, obez, giderek düşünmeyen, hastalıklı hayvan sürülerine dönüşmelerinin en büyük nedeni dünyamızın yüzyıllardır siyonist-kapitalist soykırımcı sermaye tarafından işgali. Bu sermayenin  dünyaya döşediği faşist ulus devletler le nato-nasa, dinli dinsiz terör lejyonları ..

 

500 yıldır dünyayı işgal eden siyonist-kapitalist soykırımcılar 100 yıllardır devlet olayı ile insanları kandırırken.. 1940-50’lerde olduğu gibi TC’de Marshall planlarıyla tc rejimi ve Amerika birlikte tc vatandaşlarına yiyecek içecekle biyolojik saldırı yaptılar..

 

Bu saldırı sonucu gerizekalılaşan vatandaş birbirine ırk, sağ-sol-mezhep kavgaları ile girişirken.. TC sömürgesini kuran yerli-yabancı ihanet çeteleri ülkemizi ele geçirdiler. Şu anda deprem silahı ile vurulan illerimizde o zaman onbinlerce bebek maymuna dönüşerek öldü..

 

Günümüzde artık hava su yiyecek içecek silaha dönüşmüştür. TC rejimi doğal şeker üretimi başta olmak üzere üretimi engellerken, Cargill gibi kartelerle gdo lu gıdayı,  tc kurulurken Müslümanları ve Kürtleri kıran tc rejmi sahipsiz kalan ülkemizde rio trinto, Anadolu mineralla gibi siyonist firmalarla, yerli-taşeron ihanetçilerle de şu anda ülkemizin her bölgesinde madenlerimize el koydular, ovalarımız, sularımız topraklarımız filistinin terörist İsrail tarafından işgali gibi siyonistlerin eline geçmeye başladı..

 

Yukarda da vurguladığımız gibi günümüzde artık hava, su, yiyecek ve içecek siyon terörist çetelerin gıda, genom, bilişim, ilaç, silah firmalarınca, bunların küresel firmaları, ABD-İsrail-İngiltere de ki labratuarlarda ve bunların sirayet ettiği Çinde.. 24 saat insan soyunu sıfırlama yönünde çalışmaktadırlar. Bu sıfırlama ile önce kendi vatandaşlarının işini hal ediyorlar.. Örneğin şu anda en gerizekalı hastlıklaı obez ulus Amerikalılar olmaya başladılar.. Büyük siyonist firmalar  şu anda Amerikan halkını insanlıktan çıkarılan denek hayvanlar gibi ablukaya almış bulunmaktadır..

 

Bu biyolojik, psikolojik küresel saldırılar faşist ulus devletin araçlarıyla da her ülkede hayata geçirilmektedir. Havda uçaklarla ağır metallerin partiküllerin yayılması, bu terörist firma ve devletlerin 24 saat çalışan labratuarları..

 

Örneğin Nato teröristlerinin, siyonist İngiliz-israil abdli teröristlerinin işgal ettiği ülkemizde.. TC rejminde halk kendilerini hastalık geri zekalılık soykırımla vuran tc rejmi ve nato vb ayaklarından kurtulacak bir arayış içinde olacağına hala devletten iktidar yada muhalefetten, kürtçülük yada türkçülük gibi akımların kendilerini kurtaracak yanılsamaları içine girecek kadar geri zekalılaşmıştır.. 

 

Gerek tc ve gerekse dünyada insan soyu sıfırlanmaktadır. Buradan çıkış e faşist ulus devletin arkasındaki küresel firmalarla abd-israil-ingiltere gibi terörist devletlerin yıkılması ve bunların bin yıllardır insanlığa nasıl darbeler vurduğunu tam görmek için tüm arşivlerinin alınması gerekmektedir..

Buradan tc geldiğimizde halk olarak uyanıp terörist İsrail nato-nasa .. batı .. vb. topraklarımızdan kovmasak uyduruk sömürge tc rejmini yıkmasak.. Beyne ve bedenimize yapılan saldırılarla bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl ülkemiz ve bizler siyonist yahudilerin damgaladığı koyun süreleri olacağız..  4 ayaklı hayvanlardan beter olacağız.

Halk uyanıp harekete geçmesin diye bu teröristler ülkemizi deprem silahı ile vurarak 15 milyon inananımıza darbe ve yüzbinlerinde diri diri gömdüler..

 

Basından… İnsanlığın IQ'su Düşmeye Başladı.. Tıklayınız..

 

 

ETİKETLER : Gelişmiş ülkelerde düzenli aralıklarla yapılan IQ (zekâ) araştırmalarında insan soyunun hızla giderek geri zekâlılığa doğru terfi ettiğini ortaya koydu.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA