TEK BAŞINA FETÖCÜ ÇETELERLE SAVAŞIRKEN..

Hemşerimiz, bölgemizin en düzgün, en düzeyli sanatçılarından Yusufi Özyıldırım. Özyıldırım 4-5 yıldır Fetöcü çetelerin kıskacında cehennemsi bir kuşatma altında.
Bu haber 2023-03-10 08:35:48 eklenmiş ve 899 kez görüntülenmiştir.

 

 

TEK BAŞINA FETÖCÜ ÇETELERLE SAVAŞIRKEN..

 

Hemşerimiz, bölgemizin en düzgün, en düzeyli sanatçılarından Yusufi Özyıldırım. 2017 yılında Ardahan tanıtım günlerinde 3-4 milyon hemşerimiz Ardahan tanıtım günlerinde birbiri ile buluşurken.. Dronlarla, özel çekimlerle, her toplantı etkinliğe katılımı ile bir basın mensubu olarakta büyük bir emek ortaya koymuştu.. 

 

Özyıldırım Serhat TV nedeniyle.. 4-5 yıldır Fetöcü çetelerin kıskacında cehennemsi bir kuşatma altında. Tek başına bu çetelerle savaşırken.. Foto karelerine girmede birbirini ezen teneke STK alanı ortada yok.. 

 

Yusufi Özyıldırım

 

Haberin fotoları tıklayınız..

 

 

Sık-sık vurguladığımız gibi dünya genelinde devletler-tüm faşist ulus devletlerde artık devlet olayı tarihe karışıyor. Ülkemizde hukuk guguk kuşuna dönüşmüş. Eğer güçlü aile, firma, aşiret, hemşeri, STK kollarınız yoksa siz vatandaş olun-olmayın açık bir av hayvanı konumundasınız.. Size hertür oyun ve operasyon yapılır. Ne arayan nede soran olur. Vatandaşı çökertme üzerine kurgulanan devlet olayı çöküyor. Çöken biten devletin yerini yerelden ulusala yeni aktörler almaktadır. Bunların başında ise STK’lar gelmektedir.

 

Sözde federasyonların da içinde olduğu 300 yakın derneğimiz var. Çoğu tabeladan oluştuğundan bir hemşerimizin başından neler geçiyor haberleri bile yok. Özyıldırım Göleli olması hasebiyle onlarca derneğin üye olduğu Göle federasyonu, göle derneği gibi STK’lar var. Bu iki STK’nın bu konuda öncülük yaparak hemşerimiz için, sanatçımız için basın açıklamalarından hukuk komisyonlarının kurulmasına kadar birçok girişimde bulunmaları gerekirken.. Ortada yoklar. STK alanı ayaklar altında.. Buda hemşerilerimizin TC rejim çeteleri tarafından ezilmelerini beraberinde getiriyor..

 

Özyıldırım, Son birkaç yıldır Serhat TV’yi alırken.. Medya sektörünün Fetöcü çeteler tarafından nasıl ele geçirildiğinin canlı kanıtı oldu. Kaz geceleri gösterişlerde foto karelerine girmek için birbirini ezen STK alanı hemşerimizin ezilmesine baktığımızda hala teneke gibi ses çıkarıyor. Bu anlamda artık STK’ların hemşerilerimizin, yada temsil ettikleri kitlelerin sorunlarıyla uğraşan, çözüm çare üreten yönetimlere kavuşturulması gerekmektedir..

 

Çete bir televizyonu onlarca kişiye sattığı gibi, dolandırıcılık kisvesiyle TC rejiminin derinden hala vatandaşı nasıl öğüttüğü, vatandaşı nasıl yok etmeye çalıştığı gerçeği de tüm çıplaklığı ile ortaya çıkmış bulunmaktadır..

 

Sanatçı hemşerimişz destansı bir mücadele verip, yüzyıldır TC rejimiminden dolayı vatandaşı öğüten yapılarla savaşırken.. Daha yaşadığı rejimin i sini çözemeyen bir sürü davarın varlığı ise en büyük sorunumuz..  STK rejime düzene karşı vatandaşı koruma kollama olurken.. Tam aksi bizdekiler.. Hala ilkokul çocukları gibi marş-marş, foto karlerine girmek için birbirlerini eziyorlar.. 

 

Bu gerilik ve gerzeklikten dolayı (kutsal devlet, kutsal kurtarıcı, parti, örgüt yemlerinden dolayı..) son depremdede yaşadığımız gibi rejim bize yaşadığımız şehirleri, evlerimizi mezara tabuta çevirip hepimizi 7 sülalelemizle diri diri gömmektedir.. 

 

Medya mağdurları Derneği Tüm ayrıntılar alttaki linkte..

 

 

https://www.facebook.com/MedyamagdurlariDernegi/

 

 

ETİKETLER : Hemşerimiz bölgemizin en düzgün en düzeyli sanatçılarından Yusufi Özyıldırım. Özyıldırım 4-5 yıldır Fetöcü çetelerin kıskacında cehennemsi bir kuşatma altında.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA