KÜÇÜKSÜTLÜCE DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI

Küçük Sütlüce Köyü Derneği Kayboldu Aranıyor haberi ardından dernek yönetimi bir basın açıklaması yaparak yanlış anlaşılmaları giderdi..
Bu haber 2023-03-08 21:14:54 eklenmiş ve 767 kez görüntülenmiştir.

 

KÜÇÜKSÜTLÜCE DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI

 

Küçük Sütlüce Köyü Derneği Kayboldu Aranıyor haberi ardından dernek yönetimi bir basın açıklaması yaparak yanlış anlaşılmaları giderdi..

 

Dernek başkanı Özgür Aktaş yönetim kurulu adına kamuoyu ile paylaştığı basın açıklamasında:

 

Dernek yönetiminin halkı ve delegeyi de bilgilendirerek Esenyurt’ta ki Dernek Binalarının kiraya verilmesi, bunun yerine herkesin ulaşabileceği ortak bir noktada Beykoz –Kavacık gibi merkezi bir yerde bir dernek binasının tutulması YK kararı ile aldıklarını ifade ettiler.. Bu Karar gereğince tadilat nedeniyle bina boşaltıldı.

 

 

HABERİN FOTOGRAFLARI TIKLAYINIZ..   

 

Yönetim, dernek nerde ne oluyor sorularının sorulmasının süreci bilmeyen üyelerimiz açısından ortaya konan doğal bir tepki ve duyarlılık örneğidir. Sorgulamak doğruyu öğrenmek insanın doğasında vardır. Duyarlılık güzel, üyelerimizin basın yerine yönetime bizlere sorup gelişmeleri yönetimden öğrenebilirlerdi.

 

Başkan Aktaş, her köylümüzün, her üyemizin 1 kuruşu bile bizim için kutsaldır. Her üyemiz bizim için büyük bir değerdir. Köylülerimizin İstanbul geneldeki dağınık yerleşimi. Bizi ortak bir noktada buluşturmaya, dernek yeri tutmaya mecbur bırakmıştır. Bu dernek yönetiminin, üyelerimizin hem maddi, hem de manevi anlamda daha rahat hareket etmelerini sağlayacağı gibi, üyelerimiz içinde zaman-maddi kayıpları da  en aza indirgeyecektir..

 

Özetle derneğimiz daha güçlü, daha iyi hizmet için atılması gereken adımları atıyor.. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Kafanızdaki soru işaretleri için yönetimle direkt irtibata geçin. Çünkü dernekçilikte ben yok biz varız. Dernek hepimizin..

 

ZABOT DERNEĞİ ARANIYOR  HABERİ.. 

 

ZABOT -ŞİŞKA (KÜÇÜK SÜTLÜCE KÖYÜ) DERNEĞİ KAYBOLDU, DERNEK ARANIYOR.. ZABOTLULAR DERNEĞİMİZ NEREDE DİYE HEM SORUYORLAR, HEMDE ARIYORLAR.. 

 

Merkezi Esenyurt’ta bulunan 2016 yılında Arda-Fed’de Fakir Yılmazın başkan olduğu dönemde Fakirin girişimleri sonucu kurulan Zabot (Küçük Sütlüce Köyü) Derneği kurulmuştu.

 

5. Olağan kongreden önce iki dönem başarılı bir şekilde derneğin başkanlığını Turgay Kafkasyalı ve yönetimin yaptığı Küçük Sütlüce (Zabot-Şişka) Köyü Derneği birbirinden güzel etkinliklere imza atarken dernek, Kasım 2022 tarihinde Kongresini yapıp yeni yönetimini seçmişti.

 

Turgay Kafkasyalının yeniden aday olmadığı kongrede Özgür Aktaş başkanlığında yeni yönetim seçilmişti.

 

Kafkasyalı ve yönetimi büyük özverilerle tek-tek, ev-ev dolaşarak 2020-21 yılları arasında derneğin bulunduğu daireyi de Esenyurt’ta satın alarak Zabot Derneğini mülkiyete kavuşturmuşlardı.

 

4-5 aydır yeni yönetimi devr alan Özgür Aktaş yönetimindeki dernek yerinde şimdi yeller esiyor.. Ne derneğin tabelası nede içindeki eşyalar yok. Dernek boşalmış. Zabotlular da derneklerinin eski ve yeni fotolarını atarak soruyorlar derneğimiz nerde, neden kayboldu..

 

Bu Derneğin tabelası.. 

Buda tabelanın bulunduğu alanın son hali tabela yok.. 

Zabotlular derneklerini, tabelalarını yerlerinde görmeyince şok olmaya başladılar. Derneğimiz nerede, bize sorulmadan binamız mı satıldı, dernek başka yere mi taşındı? Cebe mi girdi diye peş peşe sorular sormaya başladılar.. Üyeye halka sormadan, yada genel kurul kararı olmadan bir yönetim dernekle, dernek mülkiyeti ile yeri ile böyle oynayabilir mi?

 

Aktaş ve yönetiminden kayb olan Zabot Derneği ile ilgili Zabotlular derneğimiz nerede derneğimize ne oldu diye açıklama bekliyorlar.. Tatmin edici bir açıklama gelmese mevcut yönetim hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da beyan ettiler..

Zabot yeni yönetimi Zabotlular derneğin akibeti hakkında acil açıklama bekliyorlar..

 

vE YÖNETİM YUKARIDAKİ AÇIKLAMAYI YAPARAK  DERNEĞİN MERKEZİNİN İSTANBUL ANADOLU YAKASINA TAŞINACAĞINI BELİRTEREK TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU.. 

 

 

ETİKETLER : Küçük Sütlüce Köyü Derneği Kayboldu Aranıyor haberi ardından dernek yönetimi bir basın açıklaması yaparak yanlış anlaşılmaları giderdi..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA