KAİSİAD, 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler etkinliği için Kaisiad yeni yönetimi gazetecilerle yemekte buluştu.
Bu haber 2023-03-04 19:26:45 eklenmiş ve 843 kez görüntülenmiştir.

 

KAİSİAD, 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler etkinliği için Kaisiad yeni yönetimi gazetecilerle yemekte buluştu.

 

Ocak Ayının son günlerinde (29 Ocak 2023 Pazar günü) olağan genel kurulunu yapan Başkanlığını Orhan Gökçe’nin yaptığı Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) her yıl kutladığı, geleneksel hale getirdiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak için; yerel-ulusal basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Açılış konuşmasını başkan Gökçenin yaptığı toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttılar.. Gazetecilerle sohbet havasında süren toplantıda başkan Gökçe soruları cevapladı..

 

GÖKÇE KAİSİAD, SERHAT BÖLGESİNİ  ÖN ASYA-KAFKASLAR İŞ DÜNYASI ,İLE BULUŞTURACAK YEGANE STK’DIR..

 

Gökçe Kaisiadın misyonu ve vizyonunun büyük olduğunu Esenyurt Bld. Bşk Bozkurttan hemşerimiz Özge Namaya birçok hemşerimizin Kaisiadın aktif üyeleri olduklarını belirttiler.

 

Kaisiadın Serhat-Serka bölgesinin yanı sıra ön Asya, Kafkaslar iş dünyası ile ülkemiz iş dünyasını da birbiri ile buluşturacak bir potansiyele sahip olduğunu, Kaisiad kurucu kadrolarının bu yönlü bir irade ile yola çıktıklarını;  önümüzdeki yıllarda genç ve dinamik kadrolarla bu hedeflere de ulaşacağımıza inanıyoruz..

 

Gazetecilerin bir kurumda kadın yönetici yoksa orada başarı olmaz soru ve eleştirileri üzerine Gökçe çok az sayıda kadın iş dünyamız var. Yetişebildiğimiz hepsine gittik ama yer alamdılar. İnşallah bir sonraki kongrede bir kadın başkan adayı Kaisiadın başına geçer dediler.

 

Kaisiad kim ne dedi neler konuşuldu, neler soruldu, kimler katıldı. Bütün detaylar Doğu Medya TV’de..

 

HABERİN  VİDEOSU .. TIKLAYINIZ..

 

 

Kısa süre önce kongre yapıp güven tazeleyen KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe, Esenyurt Elit-Davet Toplantı ve Balo salonunda gerçekleşen programda yeni yönetimi ile bölgede görev yapan basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı. Kaz etinin ikram edildiği yemek yeni KAISİAD yönetim kurulu kendilerini tanıttı. Toplantıda Başkan Gökçe, Gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

KAİSİAD YK ÜYELERİ:

Av.,  Mimar, Mühendis, Öğretim Üyesi, Turizmci, Sanayici.. Çeşitli sektörlerden bir araya gelen Yönetim Kurulu Üyeleri Listesi:

 

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Orhan Gökçe yaptığı açıklamada ”29 Ocak 2023 Pazar günü 6. Olağan Kongremizi yaptık. Yeni yönetim kurulumuzdaki arkadaşları size tanıtmak ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi vermek için sizler ile bir araya geldik. Daha önce yapmayı planladığımız KAISİAD‘ın yeni yönetimi tanıtımı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamasını ülkemizde yaşanan felaketten dolayı gecikmeli de olsa bu akşam yaptık. Davetimize icabet eden tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) YK üyesi Sait Üstündağ ise siyasete soyunduğunu yakında bu konuda açıklamalrda bulunacağını söylediler.. 

 

ETİKETLER : 10 Ocak Çalışan Gazeteciler etkinliği için Kaisiad yeni yönetimi gazetecilerle yemekte buluştu.
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA