DEPREMZADE AHMET YILDIZ SON YOLCULUĞUNA KARSLILAR MAHALLESİNDE UĞURLANDI..

ASRIN FELAKETİ DEPREMLERLE SARSILIRKEN BİRÇOK HEMŞERİMİZİ DE HAKKA UĞURLADIK..
Bu haber 2023-02-28 20:25:26 eklenmiş ve 962 kez görüntülenmiştir.

 

DEPREMZADE AHMET YILDIZ SON YOLCULUĞUNA KARSLILAR MAHALLESİNDE UĞURLANDI..

 

Ülkemizi vuran depremden günler sonra 20-22 günün ardından öğretim üyesi hemşerimiz Ahmet Yıldızın na’şına ulaşıldı.  

 

Yıldız, Çarşamba günü bugün (01-03-2023) Saat 11:00 da Soğuksu Karslılar Mahallesi son durakta mahşeri bir kalabalıkla son yolcuğuna uğurlandı.

 

Deprem felaketi ile ülkemize yüreklerimize düşen ateş hepimizin yüreğini dağlarken..  Soğuksu Karslılar Mahallesi 20-22 gündür öğretim üyesi hemşerimiz Ahmet Yıldızın na’şına ulaşılmaması nedeniyle ayrı bir yastaydı. Binlerce hemşerimiz, Beykozlu, vatandaş hergün meydana gelip ailenin acısını paylaştı. Dün naaşına ulaşılması acımızı birnebze dindirirken bugünde mahşeri bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurlandı..

 

 

HABERİN VİDEO ve FOTOĞRAFLARI TIKLAYINIZ..

Ahmet Yıldız..

Eskiden bir ilçe olarak Adana’ya bağlı olan 1996 da yeniden il olan Osmaniye’de öğretim görevlisi olarak görev yapan Ahmet Yıldız’ın yaşadığı bina depremde yıkıldı. Cep telefonu sinyallerinin geldiği binada bütün enkaz kaldırılmasına rağmen ne ölüsü nede dirisine ulaşılamaması acıyı-kederi daha da büyütürken.. Öylesine büyük bir felaket yaşadık ki ölülerimize kavuşmak, onları defnetmek bile sevindirici haber oldu. Ahmet Yıldız’dan gelen haber ise aile ve yakınları başta olmak üzere hemşeri camiamızda bir rahatlatma sağladı.

 

Şubat ayının son gününde Osmaniye’de 6 katlı bir binanın 2. Katının enkazında maalesef ölüsüne ulaşıldı.  Bugün gece saatlerinde uçakla İstanbul’a naaşı getirildi. Ardahan Panig Köyünden olan Ahmet Yıldızı Mart Ayının ilk günü Çarşamba günü saat 11 de (01-03-2023) Soğuksu Karslılar mahallesinde cemaat camiye sığmadığından son durak meydanında cenaze namazı kılındı, buradan son yolculuğuna uğurlandı.  Cenaze namazının ardından Cenaze Yuşa mezarlığına defin edilirken, Yıldız Ailesi taziyeleri meydanda bulunan cafe ve dernek lokallerinde kabul ettiler..

  

YÜZYILIN FELAKETİ ...

 

Yüzyılın afeti, yüzyılın en büyük felaketi.. Deprem Silahı ile Mezopotamya’nın vurulması oldu. Kurdistan-Mezopotamya’nın Güney-Güney Doğusunda 15 Milyondan fazla insanı etkileyen Coğrafyalarımız üzerinde kurulan-kurdurulan soykırımcı siyon-sebataist çetelerin rejimleri, uyduruk  ırkçı –sömürgeci rejimlerin, uyduruk  ırkçı –sömürgeci siyonist faşist ulus devletlerin .. Yerli yabancı ihanet çeteleri ile, yerli-yabancı ihanet ayakları ile ülkemizi, ülkelerimizi, coğrafyalarımızı yüzyıllardır  bizlere nasıl birer tabuta ve mezara dönüştürdüklerinin net resmi oldu bu deprem.. 

Bu deprem vesilesi ile Filistinden Afganistana, Hindistan Pakistan sınırlarına Mezopotamya merkezli medeniyet nüfusu  halklar nasıl birer soykırım çemberlerine alındıklarını bilincine varıp önlem almazlarsa, dünya insanlığı terörist israil ve uyduruk faşist ırk devletlerini yıkıp dünya konfederasyonu gibi bir sisteme geçmese.. Soykırımcı siyon kapital sergerdeler bu yüzyıl ve önümüzdeki yüzyıl dünya halklarını tarihten silecek ve insan soyu sıfırlanacaktır.. 


BU BİR DEPREM DEĞİL İŞGAL ve SOYKIRIM SALDIRISIDIR.. 

 

DEPREMLERLE SARSILIRKEN BİRÇOK HEMŞERİMİZDE, ONLARCA HEMŞERİMİZİ DE  HAKKA UĞURLADIK..

 MUSA GÖK’Ü SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK..

 

Geçen Hafta vefat eden hemşerimiz Musa Gök, Ardahan STK alanında aktif kişiliği ve kimliği ile öne Çıkan bir insandı. Bankacılık-Maliye sektöründen emekli olan Gök, sivil toplum ve STK alanına olan duyarlılığı ile ön çıkan bir isimdi. Gök, bölgemizin birçok derneğine üye ve 1-2 dönemde Kartal merkezli Ardahan İl Derneği yönetimde yer almıştı.

 

Cenazesi 12 Şubat 2023 PAZAR günü ikindi namazından sonra Sancaktepe Meclis Mahallesi Yunus Emre Camii'nden ebediyete uğurlandı..

 

BEBEREG’DEN NAZIM ÖZTÜRK, PANİG’DEN MUZAFFER YILDIZI HAKKA UĞURLADIK..

Tanıyan ve bilenlerin güzel bir komşu, güzel birer aile dostu, güzel birer insan dedikleri Nazım Öztürk’ü ikamet ettiği Pendik Kurtköy’de, Muzaffer Yıldız’ı  ise  ikamet ettiği Beykoz ilçesinde son yolculuklarına uğurlandılar..

 

Nazım Öztürk iş dünyamızın önde gelen aktörlerinden Vestel Sancaktepe-Sultanbeyli, Kartal Bayii ve Öztürk Elektro İnşaatın sahibi Sinan Öztürk ve Bahri Öztürklerin amcası.. Vestel Sancaktepe Tıklayınız.. 

Muzaffer Yıldız ise  2-3 dönem Panig Dernek başkanlığı yapan Memet Yıldızın  yakın akrabası, deri kunduradan emekli Sefer Yıldızın abisiydi..

Bölgemizden birçok vefat olurken.. Deprem haberleri ile sarsılırken.. STK alanında aktifliği ile tanıdığımız Selvi Zengin Gezer in kayın validesi de hakka yürüyenler arasındaydı..

 

 

Mezopotamya’nın güney doğusunu vuran Asrın Felaketi depremde hayatını kaybedenler başta olmak üzere yakın zamanda vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet kederli aile, akraba ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.. 

 

ETİKETLER : ASRIN FELAKETİ DEPREMLERLE SARSILIRKEN BİRÇOK HEMŞERİMİZİ DE HAKKA UĞURLADIK..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA