SIXIRPET-BEBEREG, MUCUC DERNEKLERİ KONGRELERİNİ YAPTILAR

Hoc-Fed Üyesi Sıxırpet-Bebereg Derneği ile Mucuc Derneği bu Pazar günü (26-02-2023) Esenyurt’ta olağan genel kurullarını yaptılar..
Bu haber 2023-02-24 06:29:00 eklenmiş ve 1099 kez görüntülenmiştir.

 

SIXIRPET-BEBEREG, MUCUC DERNEKLERİ KONGRELERİNİ YAPTILAR

 

Hoc-Fed Üyesi Sıxırpet-Bebereg Derneği ile Mucuc Derneği bu Pazar günü (26-02-2023) Esenyurt’ta olağan genel kurullarını yaptılar..

 

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Üyesi Sıxırpet-Bebereg Köyü Sosyal Yrd. Ve Kültür Derneği Pazar Günü Olağan Genel kurulunu (26-02-2023) üyesi olduğu Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Merkezinde yaparken, Hoc-Fed Kurucu Derneklerinden biri olan Mucuc Derneği ise Esenyurt’ta bulunan dernek merkezlerinde yaptılar.

 

 

S-BEBEREG KONGRE FOTO GALERİ..

 

 

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan Hoc-Fed genel kurulunda başkan adayı olan Ayhan Öztürk Sıxırpet –Bebereg derneğinde divan başkanlığı yaparken.. Divan üyeliklerini de Aysel Öztürk ve Gülcan Sit yaptılar..

 

Yapılan genel kurulda tek liste ile seçime gidildi. Derneğin saymanı, YK üyesi Osman Avşar başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile seçildi.

 

 

MUCUCUCLULAR  GENEL KURULLARINI  DERNEK MERKEZLERİNDE YAPTILAR..  

 

Hoc-Fed Kurucu Derneklerinden biri olan Mucuc Derneği ise genel kurulunu kendi dernek merkezlerinde yaptılar.

 

Mucuc Derneği kongresine yoğun bir katılım olduğundan sabah erken saatlerde başlayan kongre aksam 16-17 saatlerine kadar sürdü..

 

MUCUC KONGRER FOTO GALERİ..

 

 

Mevcut başkan Ersan Yılmazla, Devriş Demir’in iki adayın yarıştığı kongrede 3-4 dönemdir başkanlık yapan Ersan Yılmaz yeniden başkan seçildi. Yılmaz yapılan seçimde 138 oy alırken, Demir ise 109 oy aldı.   

 

Beşiktaş (Mucuc) köyümüzün 9. olağan kongresinin divanı ise Hoc-Fed önceki başkanlarından Türkan Yılmaz, Latife Söylemez, Turgay Zorba seçildiler.. Kongrede görev alan divan adına açıklama yapan Zorba “Beşiktaş (Mucuc) köyümüze yakışır şekilde yoğun katılımlı demokrasi şöleni gibi kongre oldu. Yeniden seçilen Ersan Yılmaz ve yönetimine başarılar dilerim. Beşiktaş (Mucuc) köyümüzün üyelerine ve Başkan adayı Derviş Demir'e de bizi bu görevi laik gördükleri için çok teşekkür ederim, her zaman her yerde emrinizdeyiz”.

 

 

 

 

Kongreler Öncesi Yapılan Ön Haberler...

 

 

SIXIRPET-BEBEREG, MUCUC DERNEKLERİ KONGRELERİ BU PAZAR GÜNÜ.. 

 

Hoc-Fed Üyesi Sıxırpet-Bebereg Derneği ile Mucuc Derneği bu Pazar günü (26-02-2023) Esenyurt’ta olağan genel kurullarını yapacaklar..

 

 

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Üyesi Sıxırpet-Bebereg Köyü Sosyal Yrd. Ve Kültür Derneği Pazar Günü Olağan Genel kurulunu (26-02-2023) üyesi olduğu Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Merkezinde yapacak.

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan Hoc-Fed genel kurulunda başkan adayı olan Ayhan Öztürk ve arkadaşları tarafından Sıxırpet Derneği olarak 2015-16 yılında kurulan dernek 2018 yılında ise 2 köyün Sıxırpet –Bebereg birleşmesiyle Sıxırpet –Bebereg Kültür ve Dayanışma Derneği adını aldı. Başkanlığa ise Fuat Yıldız seçildi.

Ayhan Öztürk zamanında tırlarla bölgeye , öğrenciye yardım tırları çıkaran dernek, Fuat Yıldızın başkanlığı ile de daha da büyümeye başladı..

 

 Dernek, yaptığı etkinliklerle, özellikle pandemi döneminde üyelerine yaptığı maddi-manevi yardımlarla dayanışma geceleri ile düzenlediği pikniklerle, İstanbulun her iki yakasında verdiği mevlit programları ile binleri birbiriyle buluşturdu..  Sıxırpet-Bebereg bir köy derneğinden ziyade bir federasyonu andıran, mevcut dernekler içinde en başarılı derneklerden biri oldu. 

 

Fuat Yıldız başkanlığındaki yönetim göz kamaştırdı. Öğrencilere, eğitime yardımda, yardım ve dayanışmada harika bir örnek ortaya koydular.  Dernek iyilik ve güzellikte birbiriyle yarışan insanların çatısı altında buluştuğu bir platforma, bölge iş-STK-siy dünyasını birbiriyle buluşturan bir çatıya dönüştü..

 

SIXIRPET-BEBEREGLİLER HABERİN FOTO GALERİSİ    TIKLAYINIZ..

 

SIXIRPET-BEBEREGLİLER YILDIZIN YENİDEN BAŞKAN OLMASI İSTİYORLAR..  

 

Doğu Medyayı arayarak görüşlerini belirten bir çok üye Yıldızın yeniden başkan olmasını istediklerini ifade ettiler..

 

 Dernekçilikte başarılı icraatları ile öne çıkan Fuat Yıldız iki dönemdir Dernek başkanlığı yaptığından Tüzük gereği bu dönem başkan seçilemiyor. Dernekçilik alanında ortaya koyduğu başarı, çalışma ve eforu göz önüne alındığında Sıxırpet Beberegliler Pazar günü yapılacak olan kongrede tüzüğün bu maddesinin değiştirilmesi Yıldızın yeniden başkan adayı olmasını istemektedirler..

 

Öneri genel kurulda kabul edilirse tüzük maddesinin hükmü kalmayacağından Fuat Yıldız yeniden başkan olarak seçilebilir..

 

SIXIRPET-BEBEREG DERNEĞİ HABERLER-ETKİNİKLER, FOTOĞRAFLAR, VİDEOLAR TÜMÜNÜ  GÖRMEK İÇİN..

TIKLAYINIZ..

 

 

Sıxırpet-Bebereg Köyü Sosyal Yrd. Ve Kültür Derneği Pazar Günü Olağan Genel kurulunu (26-02-2023) üyesi olduğu Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) Merkezinde yapacak.

 

MUCUC DERNEĞİNİN GENEL KURULU DERNEK MERKEZLERİNDE YAPILACAK..

 

Hoc-Fed Kurucu Derneklerinden biri olan Mucuc Derneği 2007 yılında Güven Yılmaz tarafından kuruldu, Yılmaz bir dönem bu derneğin başkanlığını Ardından Federasyon başkanlığı yaptı.

Güven Yılmazdan Sonra ise Latif Yılmaz başkanlığa seçildi. Latif Yılmazda bir dönem Hoc-Fed başkanlığı yaptı.

Latif Yılmazın ardından başkanlığa gelen Ersan Yılmaz 3-4 dönemdir dernek başkanlığı yapmaktadır..

 

İcraatları ile etkinlikleri ile sürekli bir başarı grafiği yakalayan dernek Esenyurt Fatih mahallesinde içinde mescidi, toplantı salonu, kütüphanesi, mutfağı 2 katlı kendine ait mülkiyeti bulunan, aynı zamanda bölgede de çok amaçlı kültür evi olan bir dernek. Bölgedeki kültür evinde kütüphane, misafirhane, mutfak, toplantı salonu, taziye evi gibi köyün ihtiyaç duyduğu tüm kompleks mevcut..

 

---- MUCUC DERNEĞİ HABERLER, FOTOGRAFLAR, VİDEOLAR, ETKİNLİKLER.. TÜMÜNÜ GÖRMEK İÇİN   TIKLAYINIZ..

 

---- MUCUC DERNEĞİ HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN

TIKLAYINIZ..

 

Serhad İş-STK-Siyaset haber video etkinlikler.. 

Doğu Medyada (www.dogukultur.com)  ,Doğu Medya TV  ((  Doğu Medya TV )) ve Sivil Toplum Örgütleri-Dernekler (( www.stk-dernekler.com)) İş Dünyası Firmalar (www.isdunyasi-firmalar.com) la doğu medya 7/24/365 hizmetinizde .. 

 

 

ETİKETLER : Hoc-Fed Üyesi Sıxırpet-Bebereg Derneği ile Mucuc Derneği bu Pazar günü (26-02-2023) Esenyurt’ta olağan genel kurullarını yaptılar..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA