FAHRETTİN MAVZER CİDDİ BİR KAZA GEÇİRDİ..

Kırmız ve beyaz et üzerine uzmanlığı ile öne çıkan, İstanbul geneli et dağıtım firması da olan Nefis Et’in sahibi Fahrettin Mavzer geçen ay kötü bir kaza geçirdi..
Bu haber 2023-02-21 18:15:45 eklenmiş ve 816 kez görüntülenmiştir.

 

FAHRETTİN MAVZER CİDDİ BİR KAZA GEÇİRDİ..

 

Kırmız ve beyaz et üzerine uzmanlığı ile öne çıkan, İstanbul geneli et dağıtım firması da olan Nefis  Et’in sahibi Fahrettin Mavzer geçen ay kötü bir kaza geçirdi..

 

Ataşehir Mevlana Mahallesinde yer alan Nefis Et’de pide-lahmacun fırınının yapılması esnasında gaz kaçağından kaynaklanan kazada  meydana glen patlamada Mavzer yüz bölgesinden ciddi manada yaralandı..

 

Fırının yapılış esnasında gaz kaçağından meydana gelen parlamada ciddi şekilde yaralanan Mavzer 2 hafta tedavi görürken.. Durumu her geçen gün iyeye gitmesi, hızlı bir şekilde iyileşmesi, işinin başına dönmesi ise sevindirdi..

 

Kazanın nedeni ise yeni yapılan fırının tam kontrol edilmeden aceleyle çakılan çakmak olduğunu ifade eden Mavzer Allah düşman başına vermesin çok kötü bir durum. Tam kontrol, tam emniyet, tam önlem alınmadan kimse yeni yapılan gazlı yerlerde çakmak çakmasın nasıl bir kazaya kurban biz bu kaza ile tecrübe edindik..

 

 

Mavzer Ailesi kırmızı ve beyaz et üzerine  İstanbul geneline ortaya çıkardığı firmalarla öne çıkan bir aile..

 

Ataşehir Mevlana Mahallesinde Nefis Et. Nefis Et Tüm Detaylar Tıklayınız..

 

Ataşehir Mevlana Mahallesinde Site Et. Site Et Tüm Detaylar Tıklayınız..

 

Sancaktepe Abdurrahman Gazi Mahallesinde yer alan Huzur Et & Kasap Izgara

 

Huzur Et & Kasap Izgara Tıklayınız..

 

Sarıyer Bölgesinde 2-5 şubesi ile Kasap Özkan..

 

50 yıllık tecrübe ve et alanındaki uzmanlığı ile öne çıkan Nefis Et Firması bölge iş-STK yapılanmamızın önemli aktörlerinden, topluma, toplumsal alana sivil topluma duyarlılığı ile örnek kişiliği ile öne çıkan Rahmetli Özcan Mavzer ve Et alanında uzmanlığı ile öne çıkan Bülent Mavzer tarafından temelleri atılan firmalar. Günümüzdeki işletmeciler ise uzmanlıkları, büyüme performansları ile öner çıkmaktadırlar..

 

 

 

 

ETİKETLER : Kırmız ve beyaz et üzerine uzmanlığı ile öne çıkan İstanbul geneli et dağıtım firması da olan Nefis Et’in sahibi Fahrettin Mavzer geçen ay kötü bir kaza geçirdi..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA