MUCUC GECESİNE BAŞKAN BOZKURT'UN HALKLA KUCAKLAŞMASI DAMGA VURDU..

MUCUC GECESİNE BAŞKAN BOZKURT'UN HALKLA KUCAKLAŞMASI DAMGA VURDU..
Bu haber 2023-02-06 20:32:23 eklenmiş ve 838 kez görüntülenmiştir.

 

MUCUC  GECESİNE BAŞKAN BOZKURT'UN HALKLA KUCAKLAŞMASI DAMGA VURDU..

 

Hocvan Dernekler federasyopnu Üyesi Mucuc (Besiktas ) Köyü Derneği geçen hafta sonu Cumartesi günü (04-02-2023) Esenyurt Belediuyesi Nikah sarayında dayanışma gecesini düzenledi.

 

Bu yılki geceye Esenyurt Bld Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un masaları tek dolaşması halkla kucaklaşması damga vurdu. Erken saatlerde geceye katılım gösteren Bozkurt bütün masaları tek  gezerek tüm mucuclularla toklaştığı gibi hepsiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi..

 

Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Burhan Özer, Federasyona üye derneklerinde yoğun katılım gösterdiği geceye dernek başkanları ve bozkurt birlikte halaya durdular..

 

Gecede yönetimi ile sahneye çıkan başkan Ersan Yılmaz açılış konuşması yaparken, Mucuc Kurucu başkanı Güven Yılmaz, Federasyon başkanı Özer, Bld. Bşk. Bozkurt ta birer konuşma yaptılar..

 

Mucucu Gecesinde kim ne dedi, k,imler katıldı, konuşmalr foto galeri, halay ve müzik hepsini sizler için bir videoda topladık..

 

MUCUC DERNEĞİ 2023 GECE VİDEO, FOTO GALERİ, KATILIMCILAR TIKLAYINIZ..

 

Geceye Mucuc iş dünyası yoğun bir katkı ve katılı sundu.. Derneğin netiminde yer alan Kürt Pizza gibi çıkışlarla, farklı mimari konseptiyle Sarıyerde yeme-içme sektöründe yeni bir çığır açan Gözcü Dürüm İşletmecisi Şener Gözcü baştan sona gecede arı gibi çalışırken.. Gözcü Dürüm Tıklayınız…

İstanbul Kanat-Nebi Usta ile Esenyurtta yeme içme sektöründe önemli bir konumda olan İstanbul kanat-Nebi Usta’nın işletmecisi Nebi Gözcü ise gecenin kate-bişi-mafiş çeçil peynirinden enfes döner yemeğine hazırlayan firma oldu..  İstanbul Kanat Nebi Usta Tıklayınız..

 

firma oldu..  Bu yıl yapılan gecede dikkat çeken en önemli noktalardan biride Mucuclular dışında siyasi parti vb davet edilmemesi.. Mucuclulara özgü güzel bir dayanışma gecesinin yapılmasıydı..

ETİKETLER : MUCUC GECESİNE BAŞKAN BOZKURT'UN HALKLA KUCAKLAŞMASI DAMGA VURDU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA