Iğdırlılar Derneği Başkanı Cafer Kılıç Güven Tazeledi

Kılıç, 2010 yılında İstanbul Küçükçekmece’de kurulan Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nde kurulduğu günden beri çeşitli kademelerinde görev aldı
Bu haber 2023-01-29 18:01:05 eklenmiş ve 909 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-İstanbul


Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkanı Cafer Kılıç güven tazeledi. Dernek binasında yapılan kongreye üyelerin geniş katılım  sağladığı gözlemlendi.


2010 yılında İstanbul Küçükçekmece’de kurulan Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nde kurulduğu günden beri çeşitli kademelerinde görev alan Cafer Kılıç, ikinci dönem bu görevi yürütmüş olacak.


Dernek binasında yapılan kongrede ikinci kez seçilen Başkan Kılıç, yaptığı konuşmada; “Bizlere bu görevi tekrar uygun gören dernek üyelerimize ve hemşerilerimize yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederim. Siz bizim yanımızda olduğunuz sürece biz de Iğdırlıları İstanbul’da en iyi şekilde temsil etmeye, iyilikler ve güzellikler yapmaya devam edeceğiz. Yeniden güven tazeledik bu güvene layık olmaya çalışacağız. Katılımcı herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA