GÖZCÜ DÜRÜMÜN PRENSLERİ BEKARLIĞA VEDA ETTİLER..

Tarabya Salon İleyda Gözcü Dürümün Prenslerinden Devrim ve Mirac Gözcünün sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımlarını atmalarına şahitlik ediyordu.
Bu haber 2023-01-29 08:18:04 eklenmiş ve 748 kez görüntülenmiştir.

 

GÖZCÜ  DÜRÜMÜN PRENSLERİ BEKARLIĞA VEDA ETTİLER..

 

Geçen Cuma Akşamı (27-012023) Tarabya Salon İleyda Gözcü Dürümün Prenslerinden Devrim ve Mirac Gözcünün sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımlarını atmalarına şahitlik ediyordu.

 

Akşam 19.00 saatlerinde başlayan sünnet töreni gece 23-24 saatlerine dek sürdü.

 

Tören başladığından bittiği saate kadar sürekli konuklar sünnet töreninn yapıldığı alana akmaya başladılar.. Zaman ilerledikçe salon dolup taşmaya başladı. Gelen konuklar erkeliğe adımlarını atan çocukları ve ebeveylerini kutladılar. Adet olduğu üzere takı ve hedye takdiminde bulundular. Analı babalı büyümeleri, damatlıklarını görme.. bol-bol dua ettiler..

 

Sünnet Töreni boyunca penslerin amcaları Şener Gözcü gelen konuk, davetli ve misafirleri dış kapıda karşılarken..  Baba Devrim Gözcü ise diğer gözcü ailesi mensupları ile birlikte üst salonda gelenleri karşiladıar..

 

Genç prenslerin kalabalık bir de kirve grupları vardı.. Ersay Yılmaz, Şener Gözcü, İsmail Demir, Yücel Yılmaz, Onur Yılmaz, Erkan Duru.. Bunlar adını duyduğumuz birkaç kirveden bazılarıydı..

 

GOZCÜ DÜRÜM HABER FOTO GALERİ

 

GÖZCÜ DÜRÜM YEME –İÇME KONSEPTİNE  YENİ DEĞERLER KATARAK FARKıNI ORTAYA KOYDU, BİRÇOK İLKE  İMZA ATDI..

Çok önemli bir Kurd Atasözü var : Ayinesi İştiğalidir Ademin, Na Lafake.. (Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz şeklinde Osmanıcaya geçmiştir..)

Gözcü Dürüm’de 2010’lardan sonra Sarıyer Çayırbaşı merkezinde boy gösterdi..

Fakat her geçen gün gittikçe dikateleri üzerine çekmeye başladı..

 

Kültür-Sanat-Edebiyat, Mimmari.. Kısaca bir şehir, tarih ve mimmariden anlayan yerli-yabancı herkes  Gözcü Dürüm’ü gördüklerine deyim yerindeyse şapka çıkarmaya başladılar..

 

Gözcü Dürüm sunduğu eşşsiz tat lezzetleri solda bırakan bir mimari konseptle görenleri kendine hayran bırakan bir mimmari konseptle Sarıyerde çekim merkezi olmaya baladı..

 

Anadolu ve Meopotamanın Ahşap, Taş ve Demirinden onlarca tarihi eserin  birbiriyle bu kadar uyumlu bir şekilde sergilendiği 2. Bir mekan İstanbul genelinde bulmanın imkanı yok.. Bir yeme içme mekanının yanı sıra Ahşap, Taş ve Demirinden sergilenen esetrleri hayranlıkla izlediiniz bir müzeye giriş yapıyor gibi oluyorsunuz.. Tek kelime ile Gözcü Dürüm ortaya koyduğu mimari konseptle insanı büyülüyor, kendine hayran bırakıyor..

 

GOZCÜ DÜRÜM HABER FOTO GALERİ

 

GÖZCÜ DÜRÜM YİYECEK –İÇECEK KONSEPTİNDE  DE 1 NUMARA..

 

Bir menı mekan yapan en önemli özellklerinin başında tabiki sunduğu ürünler gelmektedir..

Gözcü Dürüm sunduğu kebap-ızgara çeşitleri, pide, lahmcun, pizza çeşitleri ile tam bir lezzet durağı ve hepsinden önemlisi doğallığa önem veren uzman kadrosu ile farkını ortaya koyarken..

 

Kurd Pizza gibi yeni ürün çeşitleri ile de hem tat-lezzet açısından hemde yaratıcıık açısından insanları büyülrmrktedir..

 

 GÖZCÜ DÜRÜM TÜM DETAYLAR TIKLAYINIZ.. 

 


İşte Bekarlığa ilk adımlarını atan genç prensler şezadeleri değerli kılan değerli aileleri ve ortaya çıkardıkları eserleridir.. Bizlerde bölge basın ve stk yapılanmız adına ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

 

 

 

ETİKETLER : Geçen Cuma Akşamı (27-012023) Tarabya Salon İleyda Gözcü Dürümün Prenslerinden Devrim ve Mirac Gözcünün sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımlarını atmalarına şahitlik ediyordu.
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA